זוגות זוגות

ניקו 45

New member
זוגות זוגות

זוגות זוגות לבירה , אם ובנה , זקופי קומה , אם ובתה זקופת קומה , לא עוד זאת הבושה , לא עוד זאת ההשפלה . נשים הגונות , אמהות טובות , נשים אמיצות , אמהות גאות , לא יכולות עוד לשאת , על גביהן לבד לשאת , זה המשא כבד מנשוא , לא רוצות הן לשנוא . הקימו קול זעקה , הרימו קולכם בצעקה . שאו רגלכם בדהרה , בארץ כולה תשמע שאגה , הניפו ידיכם להזהרה . אל תאפשרו זו העוולה , שלבו ידיכם באהבה , אותן לא ננטוש באכזבה .
אני מצדיע לכל האמהות החד הוריות

מצטרפת להצדעה ../images/Emo39.gif

לכל אותן נשים אמיצות, עתה גם לגברים שאליהם הצטרפו, שהחליטו לקום ולעשות מעשה, לזעוק את זעקת המשפחות קשות היום שנקלעו למצב בלתי אפשרי ואף הגיעו עד פת לחם. לאלה ששמעו את הקולות האומרים: לרגל שיפוצים, אין באפשרותינו להדליק את האור בקצה המנהרה. מועד הסיום אינו ידוע.

kfireli

New member
נשים אמיצות

אני גאה באימאות אלה אני מקווה שיהיה להם איזה אור בקצה המנהרה

פלרית

New member
גברת צועדת יקרה

גברת צועדת מה הצעקה? פתאום את צריכה ללכת לעבודה? נגמרו הימים הטובים בהם ישבת בבית וקיבלת משכורת על חשבון אחרים. גם אני חד-הורית הקמה כל בוקר לעבודה ומשלמת מס הכנסה כדי שאת תוכלי לשבת בבית ולקבל כסף מהמדינה. עברו עלי שנים קשות אך מעולם לא קיבלתי שום כסף בחינם, ובשעת מחסור עבדתי שבתות ולילות. גברת צועדת במקום ילדים בבית לנטוש כדי ללכת ולצעוד תקומי כל בוקר ותלכי לעבוד. הגיע הזמן שתהי עצמאית ותקחי אחריות, מספיק שנים עבדתי קשה בשבילי, בשביל הילד שלי ובשבילך.

טאKילה

New member
פלרית..../images/Emo12.gif

יש נשים צועדות צועדות על זכותן לחיות בכבוד. המדינה לא מעניקה כלום כמתנה, הגברת הצועדת נתנה ונתנה גם חובות, הצועדת שירתה את המדינה, בימים טובים יותר שילמה מיסוי גם על האויר שנשמה. האישה הצועדת ילדה בנים לשמור על עתיד המדינה. האישה הצועדת והאישה המסתתרת אחרי האישה הצועדת, לא נקלטה לעבודה,בגלל גילה המאוחר,לא נקלטה לעבודה בגלל שוק עובדים מהנכר,בגלל ובגלל המון סיבות, לא בכדי שאת תבואי ותטעני שאת משלמת שכר לאישה הצועדת. לעולם אל תכפישי את האישה הצועדת כי מעולם לא הית שם במקומה. שתהיה לך שבת נעימה..
ואת האישה הצועדת אני כאן האישה המזדהה ומסתתרת אחר גלימתך..
שבת שלום לכולם\ן..

kfireli

New member
פלרית

הנשים שצועדות אני מצדיע להן הן באו מדימונה ירוחם ועוד עיירות שכוכות אל יש עבודה שם ?? ותחשבי על זה..............

Mוניk

New member
כל הכבוד ניקו

אכן שיר מחאה מקווה שזעקה זו תועיל מזדהה מכל ה-
אני הצטרפתי ניקו

למעלה