זה ספוילר אבל לדעתי ביל יתחתן עם ברוק

suberb

New member
זה ספוילר אבל לדעתי ביל יתחתן עם ברוק

עוד השנה.מה אתם אומרים?

crazyforyou92

New member
לדעתי

זה בלתי נמנע שזה יקרה מתישהו. בעיקר עכשיו כשניק עוזב את הסידרה. השאלה רק איך הם באמת יוכלו להפריד באופן משכנע את ברוק ורידג' בסידרה? אולי רק ממש בעוד שנים. מה שכן, מתאים לביל לנסות לשחק בברוק, הרי הוא גם שונא את רידג'. העניין שהדמות של ברוק כאילו התפתחה כך שדבר כזה לא אמור לקרות לה - שהיא תתפתה לאחר.

suberb

New member
ועוד ספוילר ריק יצא מהארון:))))

זה לא אותה הדמות המצואית של ריק מלפני כמה שנים. ויש שם רמז עבה להעדפותשלו לגבי ברוק וביל זה אוטוטו זה הרי רידג' לא מסכים עם ברוק לגבי הבת הדוחה שלו וביל לא סובל את ליאם מקרקר סביב הופ.אולי מאינטרס אישי או סתם אהבה חולפת. הגיע הזמן לשים קצת אקשן. ביל וברוק לדעתי יהיו הזוג הכי לא במקום.וזה בלשון המעטה

Shiri from the block

Active member
לא חושבת שזה יקרה כמו שאמרת- ברוק השתנתה מאוד במהלך השנים לכן לא מאמינה שהיא תעזוב אותו לטובת ביל.. אבל אני כן חושבת שצריכים להוציא את הצד השובב של ברוק... אני כל כך מתגעגעת לזה! היא נהייתה ממש משעממת כזאת
כל מה שנשאר לה זה רק היופי וזהו..

Shiri from the block

Active member
להבא- כשכותבים ספוילר לסמן
בכותרת ואז בתוכן ההודעה לכתוב את הספוילר עצמו. מה שכתבת הוא לא באמת ספוילר לכן אני לא מוחקת אבל להבא אני אמחק..

MAAYANAH

New member
לדעתי-

ברוק וביל לא יהיו ביחד, הרי הוא עם אחותי קייטי לא??? או שפספסתי משהו ובעונות של ארה"ב הוא לא עם קייטי? אני בעד להחזיר באמת את העלילות של כל מיני חטיפות רציחות וכל זה...זה היה ממש מעניין. אני הכי ראיתי היפים והאמיצים בתקופה של ת'ורן ומייסי...זוכרים אותה?!? שיחזירו אותה מהמתים..חחח לאן ג'קי ואוון נעלמו?

Shiri from the block

Active member
היא בטח כתבה את ההודעה כי בפרק בארה"ב שבוע שעבר לביל הייתה פנטזיה קטנה על ברוק.. עכשיו זה נראה כמשהו לא משמעותי, אבל באופרות סבון כל דבר נעשה למטרה מסויימת אז אולי זה יגרור משהו בהמשך.. אבל לא ידוע כלום.. ג'קי ואוון נעלמו יחזרו, אבל יעלמו אחר כך שוב.....

suberb

New member
קודם כל זה הוא דבר שני

הרי ריק מחזר אחרי סטפי רק בשביל לגרום לה לחתום על הביטול ומה היא עושה בתמורה?לא מתפתה.לא מנשקת וקופצת עליו בפראות. אלא שותקת כאילו הוא אויר או משהו בסגנון.כאילו שהמפיקים רוצים להוציא אותו על תקן של יועץ כמו ג'ימס בזמנו לא כל הטררם מסביב לדעתי ריק אוטוטו יוצא מהארון.אם לא בפועל לפחות בתת מודע זה הרושם שקיבלתי. לדעתי זה אפשרי רומן עם ברוק וביל במיוחד שקיטי ורידג' בתמונה אחרת הסדרה יכולה רק לשקוע בדיוק כמו הטיטניק רק שבמקום ג'ק דוסון זה יהיה ליאם ספנסר:)))

לינה18

New member
לא ניראה לי הגיוני

הדמות של ברוק מאוד הישתנתה, זה יכול לקרות רק אם ריג' בעצמו יעזוב אותה, וזה כבר נהיה כאילו אין הרבה סיכויים שזה יקרה. לא יקרה שברוק בעצמה תעזוב אותו. חוץ מזה שלא ניראה לי שהיה מסוגלת לבגוד באחותה, העלילה של הקירבה בין האחיות היא שאף אחות לא פוגעת בשניה.

crazyforyou92

New member
הם יכולים לעשות זאת אם...

"יהרגו" את רידג' לכמה זמן. אלה המקרים הכי משכנעים להתאהבות דמות בדמות אחרת ללא בגידה. הרי בדיוק כך ברוק ורידג' חזרו להיות יחד. בכלל הם צריכים להחזיר קצת אקשן מכל הבחינות האלה לסידרה. כל האקשן עכשיו מבוסס על תככים רק בגדר שקרים של אהבה וכו'. בגלל זה חזרה של שילה הייתה מאוד מוסיפה. אגב, לגבי אלכסנדריה-טיילור, אני לא חושב שזה מעניין עד שיהיה באמת משהו ממש חזק ומבוסס בין ת'ורן לטיילור. אני לא רואה פרקי ארה"ב. אבל זה לא נשמע לי שמתעסקים איתם יותר מידיי. ואז באמת אפשר להמציא סיפור שאלכס לא הייתה בארץ והיא חזרה פתאום.

למעלה