זה נגמר...איך ממשיכים מפה?

noalevi123

New member
זה נגמר...איך ממשיכים מפה?

אחרי כל הריבים שספגתי בגללו עם ההורים (שהלכתי לישון אצלו), אחרי כל המילים היפות, זהו זה נגמר...אתמול הוא אמר לי שזה לא מתאים לו בגלל שהוא לא יכול להקדיש לי את הזמן שצריך כדי להחזיק את הקשר הזה בגלל כל מיני בעיות שיש לו כרגע בחיים. לא קונה את זה. הבן אדם פשוט לא רוצה. הסברתי לו שברגע שאתה אוהב מישהו אתה לא תהיה מסוגל לחשוב על פרידה איתו בשום מצב שבעולם, אתה לא תוכל לחשוב על זה שתהיה עם מישהו אחר שהוא לא הוא.ככה אני מרגישה. מצד שני, הוא לא יכל לא לנשק אותי אתמול עוד אחרי שנפרדנו ולהגיד לי שלא משנה מה הוא בחיים לא יהיה מוכן לזה שאנחנו לא נהיה בקשר וממש התעקש על זה למרות שאמרתי לו שאני לא רוצה להישאר בקשר ידידותי איתו. אחרי זה שכבר הסכמנו על זה שנהיה ידידים הוא נתן לי עוד תנאי שהוא לא רוצה לשמוע על בנים אחרים שאני יוצאת איתם. למה? אם הוא לא רוצה אותי אז למה אתה לא מוכן לשמוע על אחרים שאני יוצאת איתם? זה אומר שכן יש לו רגש אליי לא?הוא נותן לי את הכי יחס בעולם שהוא רוצה אותי ואוהב אותי ולא יכול להתאפק מלא לחבק ולנשק אותי, אז למה???? אני לא מבינה ואני כל כך מבולבלת. אמרתי לו גם שאני מעריכה אותו על זה שהוא לא ניצל את המצב כדי שנשכב כי באמת לא שכבנו למרות שישנו באותה מיטה לפחות 3 פעמים. אני באמת מרגישה שאני לא מסוגלת להיות עם מישהו אחר שהוא לא, כל כך נקשרתי אליו, כל כך נתתי מעצמי את כל כולי כדי שהקשר הזה יצליח, התמסרתי אליו נפשית כל כך חזק שאין לי מושג איך אני אמורה לצאת מזה עכשיו. אני מרגישה שכל רגע אני עומדת להתמוטט מרוב כאב על המילים שהוא אמר לי, חושבת על מיליון אפשרויות למה הוא לא רוצה ומה איתי לא בסדר. אני מגדירה את עצמי בן אדם חזק, אני באמת כזאת אני יודעת לחלץ את עצמי ברגעים קשים ולא לתת לעצמי ליפול, אבל הפעם אני מנסה וכל פעם נופלת שוב, אני מרגישה שאין אף אחד אחר שאני באמת יוכל להיות איתו וזאת הרגשה שאני לא יודעת מתי תעבור לי, אם בכלל. איך מתגברים? אולי עדיין יש לו רגש אליי? למה הוא ביקש לא לשמוע על גברים אחרים שאני "יצא" איתם? זה נכון לצאת עכשיו להכיר גברים אחרים כדי לשכוח מהדיכי או טעות נוראית כי אני לא באמת יהיה שם? תודה מראש למגיבים.

זה לא משנה

גם אם יש לו רגש אלייך וגם אם לא - מבחינתו זה נגמר. הוא אמר לך שהוא לא מעוניין יותר בקשר (גם הסיבה לצורך העניין לא חשובה). ברור שזה מאוד קשה, כשאת מרגישה שאת נותנת מעצמך כל כך הרבה ומתמסרת כ"כ לבנאדם השני. זה כאילו עקרו לך את הלב מהמקום באותה השנייה. אבל הזמן יעשה את שלו (קלישאה - אבל יש בזה אמת), ואת תרגישי הרבה יותר טוב בקרוב. תבכי כמה שאת צריכה, תצעקי, תוציאי החוצה את כל העצב והכעס. ואז תראי איך השמש תזרח והכל יתבהר :) לגבי גברים אחרים - חכי עם זה בינתיים. קודם תתאפסי על עצמך, כי נשמע שאת עדיין מאוד פגועה.

noalevi123

New member
תודה על העידוד..

זה באמת כאילו עקרו לי את הלב...זה כל כך קשה עד כדי כך שהיום אפילו חשבתי שבאמת אני לא אוכל להתמסר ככה לאף בן אדם שאני אהיה יותר, אני לא אוכל לסמוך על אף אחד כי תמיד אני איזכר בזה... מן הרגשה שאני אישאר לבד למרות שזה נשמע כזה משפט שכל אחד אומר אחרי שנפרדים ממנו..אבל זה פעם ראשונה בחיים שקורה לי דבר כזה ואני סוף סוף מבינה מה זה כאב לב, הלוואי ואת צודקת והזמן באמת ייעשה את שלו ואני אוכל סוף סוף להרפות ממנו...

בכיף

זה טבעי והגיוני שתרגישי שאת לא תוכלי יותר בחייים להתמסר לאף אחד ככה. אבל כאמור - הזמן יעשה את שלו. ותראי שיש בנאדם ששווה להתמסר לו. כי אם לא לוקחים סיכונים ואם לא מתמסרים - אז אין מצב למצוא את החצי השני שלך. אבל עד שתגיעילנקודה הזו - תני לעצמך להחלים קצת :)

februarygirl

New member
לדעתי....

דבר ראשון
תחזיקי מעמד ! :) דבר שני - אם את אל רוצה קשר ידידותי איתו אל תשארי איתו בקשר... אם הוא מתעקש על ידידות תספרי לו על בחורים שאת יוצאת איתם, אי אפשר "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אם הוא רוצה ידידים ידידים שומעים דברים כאלו... אם הוא לא רוצה תודה שלום ושלא יבוא לך בחלום... לדעתי את צריכה תקופת צינון קלה ואח"כ להתחיל לצאת עם בחורים...

קריסטה

New member
לדעתי הוא חצוף.

גם נפרד ממך, גם מכריח אותך להישאר איתו בקשר, גם אוסר עלייך לספר לו על אחרים שתצאי איתם. יותר מדי דרישות מצד בחור שזרק אותך. אם את רוצה להתגבר עליו את חייבת לנתק קשר, אחרת כל הזמן הוא יהיה בפרצוף שלך, ובגלל שהוא יהיה רק בתור "ידיד" את תראי רק את הצד הנחמד שלו, וככה לא מתגברים. ככה מתאהבים עוד יותר. תתנתקי, ותמשיכי לחיות את חייך. תצאי להכיר כשתרגישי שאת רוצה לעשות את זה.

בוקר טוב- דגש על הטוב! ../images/Emo13.gif

קודם כל קבלי
ענק...עכשיו נעבור הלאה... אני מסכימה איתך שאם בן אדם אוהב אז לא נפרדים, אפשר למצוא סידור. וכל הנשיקות והחיבוקים שלו לפי דעתי נועדו רק לרכך את המכה לא מעבר כי נשמע שהוא כבר לא מעוניין. לא הייתי מציעה לך לשמור על קשר איתו זה רק יקשה עלייך ויתקע אותך במקום, אל תפתחי ציפיות שאם תשארו ידידים אולי מתישהו תחזרו, תמשיכי הלאה למרות הקושי ואת תראי שעם הזמן זה נהיה הרבה יותר קל. וזה שהוא רוצה שתשארו ידידים זה לא עניינך, מעכשיו את לא חייבת לו כלום! בקשר לגברים אחרים אל תעשי את זה לעצמך את עדיין לא מוכנה ובסוף את תמצאי את עצמך חסרת כוחות. תתמקדי כרגע אך ורק בעצמך צאי לקניות, מסעדות, מסיבות, חברות. יש לך עכשיו הזדמנות נהדרת החג הכי שמח בשנה מתקרב אז לך תקני
ו-
וצאי לחגוג. יבוא היום שתמצאי את שלך וזה יהיה הרבה יותר גדול וחזק מכל האהבות הקודמות, תמתיני בסבלנות. ותזכרי שמה שלא הורג מחשל, מכל חוויה קשה מתחזקים ולומדים איך לתקן טעויות. שבת שלום

oceanwall

New member
לדעתי תנתקי איתו את הקשר

הוא לא סגור עלייך..אז שיעזוב אותך בשקט.. אין כזה דבר "לא יכול להקדיש לי את הזמן שצריך כדי להחזיק את הקשר הזה"..מי שאוהב או רוצה מישהו מוצא את הזמן..זה סתם לוקש עלוב..אני בדיוק כמוך לא הייתי קונה את זה.. את באמת רוצה ידידות איתו? לא נראה לי.. מצד שני כל עוד תהי בסטטוס הזה את תסבלי..והוא תמיד ידאג לבלבל אותך ולשמור עליך על אש קטנה משום מה(לכי תביני אנשים)..

למעלה