זה ממש מעצבן כנסו ותקראו!!!!!!!

זה ממש מעצבן כנסו ותקראו!!!!!!!

אתם יודעים מה הפורום הזה מתחיל לעצבן אותי צריך לפחד שמישהו לא יתעצבן עלייך שאת לא "משרשר" די כבר נמאס כל אחד חושב שהפורום שייך לאבא שלו!!! דייי נמאס אני לא יכתוב יותר פה ואני גם לא יעזוב פשוט אני רק יסתכל על ההודעות ואני לא יגיב אולי ככה אנשים לא יתעצבנו!!!!!

אני שונאת אותכם!

אתם כולכם ממש מניאקים!!! מי בכלל צריך את הפורום הזה לשרשר לא לשרשר את מי זה מעניין?!?!?! בחיים לא נכנסת לכאן יותר בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

NirLeviFan

New member
צודקת!

כולם לא רק חושבים שהפורום שייך לאבא שלהם, אלא שהם עוד עומדים לקבל אותו בירושה....

לפחות מישהי !!../images/Emo7.gif

תמנהלי הפורום עם אתם רוצים תמחקו אותי כי גם ככה אני לא רוצה להיכנס לכאן יותר אז מה עם לא שרשרתי סוו?? אפשר לחשוב הפורום הזה חראאא!!!!!!!!!! ועכשיו אני עוד יותר שונאת פורומים ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז תלכי מפה!!!

לי כבר נמאס מכל ההתפרצויות שלך!!!!!!!!! בשביל מה שאת רושמת יש אי סי קיו!!!!!! ואם לא עונים על שאלות שלך אז תביני שלא יודעים! ואם מבקשים שלא תפתחי סתם הודעות בלי קשר אז תכבדי את זה!!! יודעת מה???? תלכי!!! יותר שקט יהיה לנו!!!

אני לא מבינה...

למה את מתעצבנת..? מבקשים מכולם לשרשר.... אל תיקחי את זה קשה...! ממש לא... כאילו פשוט תשרשרי... זה לא בעיה... אפילו אם זה לא הכי קשור תרשמי : נצל"ש ותשרשרי (נצל"ש= ניצול שירשור) אוקי..? אני לא באה בדרך רעה אבל... זה פשוט... כאילו... אל תיקחי אישי....תיקחי קבוצתי... ו... אל תיקחי ללב--> תיקחי לראות...חחחח...

hadorbanit

New member
לכולם, זה בסך הכל שירשור...

יוו על מה אתם רבים.. כולה שירשור מפגר... סורי אבל קראתי את זה והייתי חייבת להגיב... אם למישו פה לא בא לשרשר.. מה תעשו... תרביצו לו...? בסך הכל אתם רבים פה על הודעות... ואם הודעה תעבור לדף הבא.. העולם יחרב? לא.. כולה עוד לחיצה על העכבר... לא תמותו מזה.. תסמכו עליי...

זה לא קשור לזה הדורבנית...

זה קשור לזה שכל ההודעות החשובות מתפנות לעמודים האחרונים כשיש עומס מהודעות על העמוד הראשון... ואחרי תקופה מסויימת (עוד לפני שבאת) ראינו שיש יותר מידי הודעות "ג'אנק" שסתם מעבירות הודעות הרבה יותר חשובות לעמודים קודמים וזה ממש לא בסדר... אז כל הפורום התכנס והחליט שמאותו רגע לא פותחים סתם הודעות שרשור כדי לשאול מה המצב, או משעמם לי, או שלום אני חדש\ה!. בשביל זה נועדו אי סי קיו, תופזון וכל החרא לסוגו.. אבללל.. חדשים כמו יעלוש הפצצונת נכנסים ולא יודעים על זה, ומתחילים להציף בהודעות מה המצב שסתם תקועות... מסבירים יפה, אבל כשהילדת שמנת מתחילה לחשוב שזה מטרד שמבקשים ממנה יפה, ואם לא נפסיק היא תעזוב אז... אין לי מה להגיד חוץ מ...שלום!!! היא יכולה ללכת לאן שבא לה! איזה איוםםם!!! אני לא רוצה להיות עד כדי כך מגעילה,אבל היא יכולה להתחשב במה שמבקשים ממנה, ושתתן כבוד לאלה שכבר החליטו על זה, הוותיקים, עוד לפני שהיא באה!!! אז... מה כל כך כואב לעשות את זה??? אגו נשי???? מקווה שהבנתוש... ובאמת בלי כוונה לפגוע... בה ביי

hadorbanit

New member
אהה טוב סבבה..

אם זה ככה אז אתם באמת צודקים... מה אני יעשה גם אני חדשה... לא מבינה יותר מידי...

גלעדוס

New member
סליחה, את לא יכולה קצת להתחשב

באחרים? אם מישהו אומר לך לשרשר זה לא בגלל שהוא כועס הוא פשוט מסביר. אם את לא משרשרת הודעות של אחרים נדחפים מהדף. זה חוסר התחשבות, את פשוט חושבת רק על עצמך? לא יזיק להתחשב גם באחרים!!

ALiCiA SpInNeT

New member
מה לא ברור?

ההודעות החדשות שנפתחות כאן כל שנייה וחצי (ואני לא מדברת ספציפית עלייך) דוחקות הודעות/שרשורים אחרים לעמודים הבאים. קרה לי לא פעם ולא פעמיים שחיפשתי איזשהו שרשור מסויים שהסתכלתי בו לפני כמה דקות, וכשעשיתי רענן השרשור פשוט עבר לדף ה-2, אם לא ל-3, מרוב כמות השרשורים העצומה שנפתחת כאן בדקה. יש כללים לפורום הזה, ואם אני לא טועה אחד מהם הוא לשרשר נכון. מה את חושבת שאת עושה עכשיו? מורדת? הדברים האלה לא ישתנו, תמיד חלק מאיתנו ימשיכו לנהוג וללמד את כללי השרשור, ולכן אם תעזבי זה לא יפתור,לא יעזור ולא ישנה שום דבר - לא לך, ובטח שלא לנו.

יעל...מעצבנת!!!!

אני כותבת רק עכשיו אחרי שקראתי שכתבת במקום אחר "אני מתה על הפורום הזה!!" וזה עיצבן אותי!!!!! אנחנו צריכים לדעת את מצבי הרוח שלך?? יום אחד את שונאת אותנו ואנחנו מנייאקים יום אחר אנחנו מתוקים וחמודים ואת לא יכולה לצאת מהפורום הזה... זה מאוד חמוד שרשמת שאנחנו מתוקים אבל מה? פתאום לא מעצבן אותך שאומרים לך את זה?!?! לכולם אומרים את זה!!! גם אני לפעמים מתעצבנת אבל אני מתחשבת באחרים ומנסה לא לפתוח כל חצי שנייה שרשור חדש כי משעמם לי...משעמם לך-תלכי!!! את לא חייבת להיות 24 שעות ביממה בפורום גם לפעמים אני חושבת שהוא משעמם שאין אף אחד או שלא כותבים הרבה או משהו..אז את יודעת מה אני עושה??? או שאני מחכה,או שאני הולכת לאתר אחר, או שאני עוזבת את המחשב ועושה דברים אחרים או שפעם ב---אני פותחת שירשור של משהו אבל לא: "מה קורהמי רוצה לדבר?" את יודעת כמה פעמים פתחתי שירשור כזה? פעם 1!!! וזה שהיה מאוד מאוד משעמם!!!!! אז תתחשבי קצת!!!! ואם זה כל כך מפריע לך-בבקשה,הדלת פתוחה לצאת!!!

נכון אתם צודקים! סליחה!!!

טוב מצטערת באמת הגזמתי אני צריכה להתחשב בכם אתם צודקים אני ממש מצטערת על ההתנהגות שלי לפורום הזה !!!

משהו מצחיק

טוב אנשים מקווה שראיתם את ההודעה שביקשתי סליחה על ההתנהגות שלי!!! אני ישרשר עכשיו כל הזמן!!!

גלעדוס

New member
תגידי, את חושבת שזה מאיים עלינו??

מה עכשיו תהיי כמו ילדה קטנה שתבכה בגלל שהיא לא יכולה לקבל את זה שהיא טועה??? תמצאי לך חיים!

למעלה