היפרקטיבית
New member
זה מה שיוצא מעיניי-../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
מה עושים כשיש רגש. רגש חזק כמו שלא חשתי כלפי אף אחד. עברה תקופה מסויימת עם הבן אדם, עם אותו אחד שההפך המדוייק ממני. שמן-ומים. אני אוהבת אותו כל כך אוהבת אותו
. אבל ההיגיון מטפטף לאט לאט. הם נלחמים עכשיו, ההיגיון והרגש. קודם זה הרגש שגבר על ההיגיון בכל מלחמה. עכשיו שניהם רבים מלחמת עולם.
ואני נפצעת, ואצלי זה כשכואב לי נפשית גם הגוף שלי מאד סובל. אני יודעת שאני צריכה להקשיב להיגיון.
זה מה שהיה נכון לעשות כבר הרבה זמן. כל מה שבא לי לעשות זה לבכות
.שיחבק אותי ושיגיד לי שהוא אוהב אותי. אני יודעת שעם כל האהבה הזאת.. אנחנו לא צריכים להיות ביחד. אנחנו לא.. יש אנשים שפשוט לא נועדו אחד לשני,והם אנחנו, בכל הכוח החזקתי במושכות. אבל אני כבר עייפה.
אני מפחדת מעצמי. מפחדת שהגוף שלי שוב יקמול
, שהלב שלי יסדק יותר ממה שהוא כבר סדוק. שאני יכאב,הרבה זמן, כמו שקרה בפעם שעברה,איתו. נלחמתי על שנינו, ותמיד נשארה אצלי ההרגשה שיהיה בסדר. אבל כל זה בא על חשבוני. הניחום שלי תמיד היה זה האהבה שאני מרגישה- שלפעמים מתערערת בגלל מה שקורה בינינו.אני יודעת שזה לא בריא. אבל.. אני אוהבת אותו
. ויודעת שהגיע הזמן, לומר שלום. בבקשה תייעצו לי. תחבקו אותי.
מה עושים כשיש רגש. רגש חזק כמו שלא חשתי כלפי אף אחד. עברה תקופה מסויימת עם הבן אדם, עם אותו אחד שההפך המדוייק ממני. שמן-ומים. אני אוהבת אותו כל כך אוהבת אותו