זה מה שיוצא מעיניי-

זה מה שיוצא מעיניי-../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה עושים כשיש רגש. רגש חזק כמו שלא חשתי כלפי אף אחד. עברה תקופה מסויימת עם הבן אדם, עם אותו אחד שההפך המדוייק ממני. שמן-ומים. אני אוהבת אותו כל כך אוהבת אותו
. אבל ההיגיון מטפטף לאט לאט. הם נלחמים עכשיו, ההיגיון והרגש. קודם זה הרגש שגבר על ההיגיון בכל מלחמה. עכשיו שניהם רבים מלחמת עולם.
ואני נפצעת, ואצלי זה כשכואב לי נפשית גם הגוף שלי מאד סובל. אני יודעת שאני צריכה להקשיב להיגיון.
זה מה שהיה נכון לעשות כבר הרבה זמן. כל מה שבא לי לעשות זה לבכות
.שיחבק אותי ושיגיד לי שהוא אוהב אותי. אני יודעת שעם כל האהבה הזאת.. אנחנו לא צריכים להיות ביחד. אנחנו לא.. יש אנשים שפשוט לא נועדו אחד לשני,והם אנחנו, בכל הכוח החזקתי במושכות. אבל אני כבר עייפה.
אני מפחדת מעצמי. מפחדת שהגוף שלי שוב יקמול
, שהלב שלי יסדק יותר ממה שהוא כבר סדוק. שאני יכאב,הרבה זמן, כמו שקרה בפעם שעברה,איתו. נלחמתי על שנינו, ותמיד נשארה אצלי ההרגשה שיהיה בסדר. אבל כל זה בא על חשבוני. הניחום שלי תמיד היה זה האהבה שאני מרגישה- שלפעמים מתערערת בגלל מה שקורה בינינו.אני יודעת שזה לא בריא. אבל.. אני אוהבת אותו
. ויודעת שהגיע הזמן, לומר שלום. בבקשה תייעצו לי. תחבקו אותי.

Big Guy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif....

"בכל הכוח החזקתי במושכות, אבל אני כבר עייפה"... אולי הגיע הזמן להרפות מהם - כמה שיותר מהר כדי שיכאב כמה שפחות ? לי קרה פעם מקרה דומה, שבו מצד אחד הרגשתי אהבה חזקה ומצד שני ידעתי שזה פשוט לא יילך... שניהם משחקים תפקיד חשוב בחיים, וצריך להתחשב בשניהם , למרות שלפעמים היינו רוצים לזרוק את ההגיון לזבל וללכת רק לאהבה.... בהצלחה בכל אשר תחליטי לעשות.... תהיי חזקה

ysph

New member
שאלה

אם כל כך טוב לכם יחד.ואת אוהבת למה להיפרד?

אנושית~

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אופ זה קשה ניודעת אבל ת,צריכה לשקול על כף מאזנים מה עושה לך טוב יותר איתו או בלעדיו .. זה שת,יודעת שהוא לא בשבילך לא מספיק ת,צריכה לרצות לוותר עליו וזה הולך בשלבים בגלל הקושי שלנו לשנות הרגלים .. מה גם שלפעמים אנחנו מתבלבלים בין אהבה להרגל ברגע שתגיעי למצב שת,צוחקת בלעדיו יותר מאשר איתו ..תדעי שנגמלת ותרצי ותשני דברים . מכאן מחבקת אותך (. {} .) כזה חיבוק .. מאחלת לך אהבה שלמה

ImmortalSoul

New member
תחשבי על זה כך....

לפעמים הדרך היחידה לאהוב היא לדעת לשחרר עשיתי את פעם ולא אומר שאין לה מקום שם בלב אבל עדיף לב שלם מאשר לב שבור . סוס פרא תמיד ירצה לחיות בטבע ולא כבול ע"י שום מושכות.

למעלה