זה לא שיר אהבה

זה לא שיר אהבה

הייתי בטוחה שנים שזה שייך למינימל קומפקט או קשור איכשהו לפורטיס וחבריו. רק לפני זמן מה גיליתי ש... לא.
THIS IS NOT A LOVE SONG - P.I.L. This is not a love song Happy to have, not to have not Big business is very wise I'm crossing over into E-enter-prize Love song I'm going over to the other side I'm happy to have not to have not Big business is very wise I'm inside free enterprise I'm adaptable I'm adaptable and I like my new role I'm getting better and better And I have a new goal I'm changing my ways where money applies This is not a love song Now are you ready to grab the candle That tunnel vision - not television Behind the curtain - out of the cupboard You take the first train - into the big world Now will I find you - now will you be there Not a love song Not a love song Not a love song ...​

וזה דווקא כן

Love Song - The damned (with Captain Sensible!) I'll be the ticket if you're my collector I've charge the fare if you're my inspector I'll be the luggage if you'll be the porter I'll be the parcel if you'll be my sorter Just for you here's a love song Just for you here's a love song And it makes me glad to say It's been a lovely day And it's okay I'll be the mail you'll be the guard I'll be the ink on your season ticket card I'll be the rubbish you'll be the bin I'll be the paint on the sign if you'll be the tin Just for you here's a love song Just for you here's a love song And it makes me glad to say It's been a lovely day And it's okay​

שמש27

New member
אל תשאל...

סטיב סטריינג' היה כאן, שאל עליך, והתאכזב שלא היית.
הוא רצה להזמין אותך לסיבוב על הבולדוזר שהופיע בקליפ של "אפר לאפר" של בואי, הוא קנה אותו עכשיו בסותביז' במחיר מציאה של 250,000 דולר בלבד.

greenzg

New member
הי אל תלכלך על בוי ג'ורג'../images/Emo3.gif

הוא לא נוגע בדני רובס אפילו לא עם מקל ! מקסימום היה מתפשר על מיקיאגי...

לפי מה שאני ראיתי

הוא דווקא כן נגע בדני רובס. עם מקל. אבל אף אחד לא התקרב לעמי פרנקל. מעניין למה.

שמש27

New member
אין צורך להתקרב לעמי פרנקל...

אם הוא מסתובב קצת, הוא כבר קרובאליך... מאד...

שמש27

New member
באיזה שעה נוח לך ? ../images/Emo8.gif

אלאדין, בשיא הרצינות: אני יותר מיותר מיותר מיותר מאשמח לפוגשך - ואני בטוח שכל אחד ואחד בפורום הזה (אם כי לא באותה מתכונת אינטימית כמוני...
) גם לאחותי-חולת-דיוויד-בואי יש אי אילו ספרים עבי כרס - אז אפשר לעשות מפגש החלפות, או שפשוט נארגן עוד מפגש נחמד (כמו שהיה אצל עדי לפני כחודשיים) או שתגיע למסיבה קרובה... יש סיכוי שהמוזיקה העולצת יתר על המידה (לא במסיבות של אלפא, כמובן!) תעלה קבס בגרונך - אבל אני מבטיח לבוא מצוייד בשקיות הקאה של בריטיש איירוויז, משהו משהו... ואם כבר בריטיש איירוויז... מכירים את הבדיחה של שלוש הבנות שנסעו רחוק ? כן ? אז אל תהרסו, חראות. לא ? אז תקשיבו...
היו היו שלוש בנות אשר חותנו להן יחדיו, ונסעו כל אחת עם בעלה לארץ אחרת. האם המתגעגעת והדואגת, סיכמה עם הבנות שלאחר תקופת מה, הן תשלחנה לה מכתב ובו רמז (ע"מ שהאב לא יבין, אם יפתח בטעות את המכתב) כיצה עלו חיי הנישואין - ובפרט - חיי המין... עברו חודשיים, והנה מכתב מהבת הבכורה... ובפנים: דף פרסומת תלוש מג'ורנל של סיגר קובאני... אצה רצה האם לקופסת הסיגריות של אבא - וקוראת שם על האריזה: חזק וארוך במיוחד...
מתביישת האם, אך שמחה בשביל ביתה. עברו ארבעה חודשים, והנה מכתב מהבת האמצעית... ובפנים: דף פרסומת תלוש מג'ורנל של קפה מקסוול... אצה רצה האם למטבח, מוציאה את הצנצנת של קפה מקסוול וקוראת: טוב על הטיפה האחרונה...
שוב מתביישת האם, אך שמחה עבור ביתה. עברה חצי שנה, והנה מכתב מהבת הצעירה... ובפנים: כיסוי עיניים של חברת בריטיש איירוויז... רצה אצה האם לז'ורנל, פותחת בפרסומת המרכזית של בריטיש איירוויז וקוראת: שבע ימים בשבוע, 24 שעות ביממה, בכל הכיוונים...
בשמחות, אלאדין, ובכיף.

מבטיח לנסות להגיע למפגש הבא

ולהביא לך כרטיס נושא מתמיד של בריטיש איירוויז באותה הזדמנות

למעלה