זה לא פייר

זה לא פייר

"מותר להגיד לך משהו?"....שאל אותי גבר היום באחת החנויות שביקרתי... "כן..ברור..." עניתי בתדהמה... "אני לא רוצה להשמע כמו מטריד מינית.... אבל החולצה שאת לובשת היום זה לא פייר!!" בהתחלה הייתי בשוק...אבל אחר כך חשבתי לעצמי שאם אני מרשה לעצמי ללבוש חולצה כזאת... אז כנראה שגם הוא יכול להרשות לעצמו להעיר על כך... הרי לשם מה אני מתלבשת אם לא כדי לעורר איזשהי תגובה??? אז היתה שם או לא היתה שם הטרדה מינית?

מעניין איך היתה החולצה

שקופה משהו?????

לא שקופה!!!!

אבל חשופה וסקסית! (ומישהי כאן היתה אומרת... מרוב חשיפות לא היה מקום לשקיפות..חחחח)

גברים..

תמיד מעירים כשרואים אישה יפה או אישה בלבוש סקסי אז או שמתעלמים או שמחזירים לו הערה עוקצנית אם זה מציק.

זה לא הציק לי בכלל...

קיבלתי זאת כמחמאה ... הוספתי חיוך כובש ואמרתי תודה. הרי מה בעצם יגרום לנו הנשים להתלבש סקסי? בשביל להרגיש סקסיות? ומה בדיוק יתן לנו את ההרגשה הסקסית? ההערות הגבריות כמובן!!! אז כשכבר מגיעה הערה מגבר (ואגב, הוא לא היה היחידי שהעיר... גם המתדלק בתחנת דלק אתמול שאל אותי אם אני מלכת יופי וכשעניתי בצחוק שאפילו לא קרובה לזה... הוא אמר לי אבל את צריכה להיות!) אם ההערה היא נחמדה ובגדר ההומור ולא משהו פוגע... אני תמיד אקח זאת כמחמאה וזה כמובן ינפח לי את האגו!

../images/Emo9.gifאין ספק

אוהו ..מחמאות נפלאות..כשזה נאמר בצורה נעימה זה כייף לשמוע.. אז יאללה שלחי לנו תמונה שנראה גם

../images/Emo124.gifאני בהלם מכם כל פעם מחדש...

כמה אפשר לנתח ולחפור בקלישאה אחת הא?? שיווווו עכשיו כשאני חושבת על זה... אילו התייחסתי לכל גבר/ילד/נער שמחמיא לי ולציצי שלי ........היו עוצרים חצי מדינה על הטרדה מינית! מה קורה לכן בננות תחייכו, תחשפו, ותהנו מהחיים!!! כל מה שיפה בעיניכן כל מה שנוח לכן סבביישן תפסיקו לדפוק חשבון לכל אחד שזז !!

אורית 36

New member
ככה אמרה לך?

ואללה? זו אותה אחת שקראה לזה קומביניזון (או קומביליזון, או וואט אבר)? לוחשת לך..היא מה זה צודקת או כמו שאבא שלי היה אומר "זו דעתי ואני תומך בה" (ככה בד"כ נגמרו הויכוחים עם אבא) חיבוק

Netel

New member
יש הבדל בין

להעיר בצורה בוטה לבן הערה בחצי הומור. הבוקר קיבלתי כזו הערה,שבהתחלה לא ידעתי איך להתייחס אליה,אבל הבנתי שאם הם רואים ישבן במכנסיים צמודים או חזה מעט חשוף-מותר להם להגיב . ומה הוא אמר לי? (על מלגזן אחר שביקשתי שיוריד לי משטחים עם סחורה מלמעלה) "הוא יוריד לך הכל,רק לא את הבגדים"

Netel

New member
כי אני הרסתי אותה

זה הלך ככה:"הוא יוריד לך הכל... רק לא את הבגדים " (אחרי מבט המום שלי.....)

מזכיר לי מישהי שאמרה לי פעם

"אתה הדבר הכי טוב שקרה לי עד היום... אבל נראה לך שאשכב איתך ???" מי שמוצא פה מחמאה זוכה בסוף שבוע זוגי במערות הכרמל...

אתה הדבר הכי טוב שקרה לי עד היום

זו המחמאה!! <לא חייבים לעשות סקס עם כל חבר/ה או ידיד/ה
> עכשיו את הסופש

worshipizik

New member
לקחו את ההטרדה המינית רחוק מדי

הוא עשה את זה בצורה יפה ברור שהוא נסה להתחיל אתך אבל הוא לא כפה את עצמו רחוק מלהיות הטרדה מינית

למעלה