זה לא פייייייר

d@r121

New member
זה לא פייייייר

לא הספקתי להכניס נוסח משלי לאגדה אורבנית בהמשכים ולכן אני פות אגדה אורבנית בהמשכים חלק ב´ אבל הפעם לא סתם אגדה אורנית אלה פארודיה על כל הקטע של אגדות אורבניות ולכן הנה ההתחלה "זה היה ביום שבו נחשפה הפרשייה של המעילה בבנק למסחר לא יום שישי רגיל אלה....

SaberTooth

New member
אלה...

יום שישי ה-13, אותו יום שיש שלפי האמונה מביא מזל רע, אותו שבו כל השדים של העולם התחתון יוצאים לחופשי, חופשיים לזרוע הרס, חורבן וכאוס בעולם. בבוקר...

DiZZyMe

New member
בבוקר...

הזה קם פרדריק ק. ילד קטן (שנקרא על שם מישהו גדול) כששמע צלצול בדלת ביתו. פרדריק ניגש אל דלת הכניסה כשלפתע זינק...

scooby4

New member
כשלפתע זינק...

עליו כלב! , לכלב היה פתק, הכלב יצא מהבית, ופרדריק קרא את הפתק וראה שכתוב בו: "לא רק אתי אלוני יודעת ללקק...", אז קפץ עליו חתול! החתול נתן לו פתק אחר, החתול יצא, בפתק השני כתוב: "סליחה, לא רק כלבים יודעים ללקק..., תדליק את החדשות!" אז פרדריק ראה...

SaberTooth

New member
ואז פרדריק...

הדליק את הטלווזיה, מה שהוא ראה עכשיו, לא ישכח לעולם... הוא ראה את עצמו, מוטל על ריצפת הבטון הקר שברחוב מול ביתו, כתב החדשות אמר בקול רציני "... זהוא פרדריק ק. מסיבה לא ידועה צנח היום פרדריק ארצה, הוא פרפר במשך מספר דקות, ואז החזיר את נשמתו לבורא... ", הוא הסתכל על למקום בו עמדו קודם הכלב והחתול, אך הם לא היו שם, במקומם היו שני גברים, לבושים גלימות לבנות ארוכות, אחד מהם כתח ואמר "זהו גורלך, מסיבה לא ברורה, שד מסתורי רודף אחריך, תוכל לשנות את הגורל הזה אם תקשיב לנו", מבולבל ענה פרדריק "מע עליי לעשות
", בקול עמוק שהפחיד את פרדריק בתחילה אמר האיש השני "עלייך...."

Idan91

New member
"עלייך

לציית לכל מה שנגיד לך בשעה הקרובה. המקום הזה מסוכן בהתחלה, כשמגיעים אליו. הרבה יותר מסוכן ממה שאתה יכול לתאר לעצמך". -"ב... בסדר.. אז מה אני צריך לעשות?"

Reznik

New member
מה שאתה צריך לעשות זה

לעמוד מול המראה להגיד 12 פעמים "בלאדי מרי" ואחרי זה לעבור למראה אחרת ולאמר 5 פעמים "קנדימן" דרך אגב שלום אני REZNIKH ואני מצטרף למועדון עם תקבלו אותי

HoNeY14

New member
"לאחר שתעשה את הדברים האלה..."../images/Emo118.gif

"אתה צריך להישאר פה עד שעה 12 וכאשר האורלוגין יצלצל 12 תסובב שתי המראות ותיכנס באחת מהן" "המראה הנכונה היא המראה שאתה תבחר" "המראה הלא נכונה היא המראה שאתה חושב שמישהו אחר היה בוחר" פרדריק חיכה עד שעה 12 וכשהאורלוגין צלצל 12 הוא...

עטלף77

New member
הוא שמע את הצלצול ה 12 ונזכר ש...

ששני הבחורים בבגדים הלבנים אמרו לו לעשות מה שהם אומרים לו רק במשך השעה הקרובה ועכשיו עברו כבר כמעט 14 שעות מאז שאמרו לו ובמשך כל היום הוא לא עשה כלום. הוא מייד נבהל כי הוא נזכר ש...

שעה 12...

הוא סובב את המראות והחליט להכנס לזאת שלה לחש "קנדימן".... היה נראה לו הגיוני שאף אחד לא יכנס למראה של "קנדימן ובטח היו בוחרים במראה השניה... הוא החליט לתת תנופה, הלך לקצה החדר והתחיל לרוץ לכיוון המראה.... פחחחחחחחח בזזזזזזזזז תחחחחחחחח בוםםםםםםםםם המראה התנפצה לרסיסים והוא נפל על הריצפה... מאחוריו שמע קול צחוק ו........

DiZZyMe

New member
קול צחוק ו...

מולו נעמדה אישה ...עם צעיף סגול סביב גרונה... פרדריק לא היה מוכן לזה.. מרוב לחץ הוא תפס בצעיף כדי לקום...האישה הביטה בו במבט מבועת, פרדריק הביט במראה השלמה ולא האמין למראה עיניו, על ראשו שלו היה...

Ami15il

New member
על הראש שלו היה...

עלה של מריחואנה, שצץ משומקום. הוא לקח את העלה, שם אותו בכיס ציחקק קלות ואמר לאישה עם הצעיף - מה קורה לי? מי את? האישה רק הסתכלה בו במבט מצמרר ופתאום התחילה לשיר את השיר... (להקה/זמר ושם השיר, תשלימו)

עטלף77

New member
light a candle with me...

האישה הציעה לו לעשות סיאנס! פרידריך שהיה לבן כסיד מרוב פחד הסכים מייד להצעה של האשה. הם התיישבו והכינו את הכל ואז הוא שאל אותה "את מי נעלה?"

את מי נעלה?

ואז הם החליטו להעלות את נשמתו של דוד אפריים לדוד אפריים היתה נטיה מרגיזה לדעת את הכל ולשאול את השאלות המרגיזות ביותר. דבר שהאלים לא סובלים. אפשר לתאר את דוד אפריים כאיש שתוקע את המסרגה הקוסמית בשקעים של היקום כדי לראות מה יקרה הלאה. דוד אפריים נפטר בנסיבות מסתוריות לפני כחמש שנים בשעה שפסנתר כנף גדול נפל עליו מהקומה העשירית של בנין משרדים ללא שום הסבר מתקבל על הדעת. אבל כמו אובי ואן קנובי רוחו של דוד אפריים המשיכה להסתובב בעולם מכיון ששום אל לא הסכים לקבל אותו אל גן העדן או שדות הציד הנצחיים שלו. (דוד אפריים באמת עצבן אותם). פרדריך והאישה כיבו את האור והחזיקו ידיים לאחר כדקה נשמתו של דוד אפריים שלא אהב חושך אמרה תדליקו כבר את האור אני לא אוהב חושך הם הדליקו את האור ואז פרדריך שאל...

HoNeY14

New member
ואז פרדריך שאל...../images/Emo118.gif

יש לך משהו לאכול? אני גווע ברעב לא אכלתי מאתמול אני כל הזמן רץ ממקום למקום ודרך אגב הסיאנס סתם דפוק שמתי
שזה רק טייפ מאחורה עם קול של אפריים הזה או וואט אבר. טוב אני זז אה.. יש לי משהו בשבילך באותו רגע פרדריך הוציא מכיסו טת...

LINKIN PARK!!!

New member
ואז הוא שאל...

הוא שאל: "למה הזברה לובשת פיג´מה?" ודוד אפריים ענה: "כי נקרעה לה חולצת הספורט" אמר דוד אפריים, ומיד לאחר שאמר זאת, הוא...

Gal6

New member
ציחקק ברשעות

הרוח של דוד אפריים יצאה מלוח הסיאנס והתחילה לרדוף אחרי פרדריק. פרדריק ברח מהמראה השבורה ונכנס למראה השנייה. שם לרוע המזל הוא ראה את מי אם לא...

DiZZyMe

New member
את מי אם לא...

האיש שעל שמו נקרא....פרדי קרוגר!!! פרדי שמח לראות שעוד לא שכחו אותו, אבל על כל מקררה הוא תפס את פרדריק ו...

למעלה