"זה לא כל כך נעים לראות גן סגור"

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member

תחנת ראש העין מרכז

A-T

New member
על התמונה הזאת הייתי צריך לוותר...

תחנת ראש העין מרכז
על התמונה הזאת הייתי צריך לוותר...
הרכבת התחילה לזוז ואני מיהרתי לצלם את קטר 736 בלי להתחשב בזוית של השמש.

ליילנד

New member
הוא שמור יפה יחסית לגרוטאות.../images/Emo51.gif

תמונה לפני האחרונה
המספר על האוטובוס אומר הכל.
הוא שמור יפה יחסית לגרוטאות.

טוארג

New member
אני חוטף פרצי געגועים כשאני רואה את

תמונה לפני האחרונה
התמונות האלו. איך נראה חלקו האחורי? כמו של SL200 גרמני (כרטיסנית)? לפי החלון האחרון שלו בצד שמאל, ישנה גם דלת ממש בסוף האוטובוס כמו בכרטיסניות! חלון כזה נהוג לשים לצד רחבת-עמידה.

aas111

New member
גם אני

התמונות האלו. איך נראה חלקו האחורי? כמו של SL200 גרמני (כרטיסנית)? לפי החלון האחרון שלו בצד שמאל, ישנה גם דלת ממש בסוף האוטובוס כמו בכרטיסניות! חלון כזה נהוג לשים לצד רחבת-עמידה.
גם אני
התכוונתי לזה

aas111

New member
אטובוס מפרקי שדומה לאטובוס הנ"ל

גם אני. זה האוטובוס האהוב עליי מאז
ומתמיד... מאן SL200 גרמני עם דלת-כרטיסנית. מתגעגע עד אין סוף.
אטובוס מפרקי שדומה לאטובוס הנ"ל
וכמה תמונות יפות

A-T

New member
לא נראה לי

לא נראה לי
יש לו דלתות כמו לאוטובוס דו מפרקי רגיל, אני חושב צירפתי שרטוט איך להגיע לאוטובוס הנ"ל, לכל המתעניינים. צריך לנסוע ממחלף קסם לכוון מזרח על כביש 5 ולהיצמד לנתיב הימני. לפני המחלף הבא יש 2 דרכי עפר שפונות ימינה מהכביש הראשי. הראשונה מובילה למשתלה והשניה למשתלה ותחנת דלק (יש שלט סגול של תחנת דלק ליד הכביש). צריך לרדת מהכביש רק בפניה השניה ואז תראו את האוטובוס בצד ימין. יש אוטובוס נוסף (ליילנד) צבוע לבן שצמוד לאוטובוס הדו מפרקי.

טוארג

New member
אפרופו אוטובוסים מהוללים,

תמונה לפני האחרונה
אפרופו אוטובוסים מהוללים,
ליד מושב סתריה (כביש 40) עומד אוטובוס של דן, לדעתי זהו ליילנד. הוא אפילו עדיין עם הצביעה הכחולה... זה כשנוסעים מרמלוד לצומת ביל"ו, בצד ימין של הכביש ממש צמוד לכביש.

יצחקA

New member
תודה על התמונות!

ואחרון חביב
ניסיון לצלם מזווית קצת אחרת. האוטובוס הוא 91-033-01, ממוגן ירי בקו 185 של דן.
תודה על התמונות!
אני כותב לכם מפאריס אני מקווה שעוד ל לכתוב מכאון לעוד שבוע העיר כאן נהדרת והתחבורה אין מה להשוות בינתיים להתראות

aas111

New member
המשך להנות שם

תודה על התמונות!
אני כותב לכם מפאריס אני מקווה שעוד ל לכתוב מכאון לעוד שבוע העיר כאן נהדרת והתחבורה אין מה להשוות בינתיים להתראות
המשך להנות שם
וד"ש חם לחתיכות שיש שם שאלה אם יש בנות לבנות וגברים כושים ביחד וכמוכן ד"ש למכונות של שוקלודים שמטרו

מצב
הנושא נעול.
למעלה