זאת תגובה להודעת אביתר על מיקוםזה לא כל כך מסתדר לי ...
על פי המיקום שמסרת ועל סמך עיון במפת ירושלים, אני מסיק כי התחנה תמוקם צפונית למסילה הקיימת ודרומית לגן הטכנולוגי ול"כביש הרכבת מערב" (יצחק מודעי). איך בדיוק (ודרך איפה) תוכל רכבת היוצאת ממלחה לעשות סיבוב חד צפונה?
בהמשך הדרך לאחר מסוף האוטובוסיםזה לא כל כך מסתדר לי ...
על פי המיקום שמסרת ועל סמך עיון במפת ירושלים, אני מסיק כי התחנה תמוקם צפונית למסילה הקיימת ודרומית לגן הטכנולוגי ול"כביש הרכבת מערב" (יצחק מודעי). איך בדיוק (ודרך איפה) תוכל רכבת היוצאת ממלחה לעשות סיבוב חד צפונה?
כמה זמן הליכה .אם תהיה גםבהמשך הדרך לאחר מסוף האוטובוסים
תשבור המסילה שמאלה ושם יהיה סיבוב ענק של 270 מעלות + מנהרה מתחת לכביש גולומב. זו התכנית אך התכנית המפורטת טרם גובשה סופית. לכתגובש זו באופן סופי, עותק ממנה יגיע אלי ואז אפרסם פה את השרטוט, אל דאגה !!שלך, אביתר.
לא יודע. אבדוק למענך.כמה זמן הליכה .אם תהיה גם
פתרון לגשם?? תראה יש בעייה בקישור בין תחנת מרכזית חדשה בתל אביב בין תחנת רכבת הגנה יש בעייה גם בגשם
אני אתן לך תשובה בתל אביבלא יודע. אבדוק למענך.
בן אדם שהולך ק"מ בשעהאני אתן לך תשובה בתל אביב
זה לוקח כ10 דקות עד 5 דקות תלוי הליכה כל 1 ק"מ אדם יכול לללכת שעה חצי ק"מ (500) יכול ללכת חצי שעה (30 דקןת) עד ב100 מ' זה 6 דקות בערך 5 דקות בגשם חזק זה כבר מוגזם ובכל זאת תודה
להערב יענקלה לאןבן אדם שהולך ק"מ בשעה
הוא או נכה, או זקן או משהו מאוד דפוק בו (בגופו ו/או נפשו). קצב הליכה סביר לאדם במצב "בינוני" מבחינה רפואית הוא בין 2.5 ק"מ ל-4 ק"מ בשעה. הליכה טיפה יותר זריזה היא קצב של בין 5 ל 7 ק"מ בשעה. קצב של הליכה מהירה של ממש הוא מעל 8 קמ"ש. דרך אגב, במקצוע האולימפי של הליכה ל-20 ו-50 ק"מ, בו אסור לרוץ, קצב ההליכה הממוצעת הוא של כ-16 קמ"ש !!!
רציתי להוסיף משהו בעניין זהלהערב יענקלה לאן
זה כל מה שנסיתי לומר זה מקסימום בעניין זקנים ונכים אני אישית הולך לאט לאט לא בוער כל כך לי אין בעייה בהליכה ,אך לא בוער לי שום דבר אם ארצה לנסוע ברכבת ,אלך יותר מק'ודם .אם אמהר בהחלט אלך מהר אם אדם סוחב מזוודות מתחנה לרכבת זה לוקח זמן שמעת את האמירה מפורסמת אם תעשה משהו לאט הזמן יעבור מהר אם תעשה משהו מהר הזמן יעבור לאט שריפת קלריות זה חשוב !!! אך ללכת לרכבת ...
אתר בשבילךרציתי להוסיף משהו בעניין זה
שאני עושה ספורט הליכה ברגל ,בהחלט אני הולך כמה שאני יכול אני מסתובב מקסימום שעה ... לשריפת קלוריות .אך לא מדדתי את המרחק .אלא את הזמן
תשובה אינגל'ה: ערכתי בדיקה מקיפה:אני אתן לך תשובה בתל אביב
זה לוקח כ10 דקות עד 5 דקות תלוי הליכה כל 1 ק"מ אדם יכול לללכת שעה חצי ק"מ (500) יכול ללכת חצי שעה (30 דקןת) עד ב100 מ' זה 6 דקות בערך 5 דקות בגשם חזק זה כבר מוגזם ובכל זאת תודה
תיקון טעות:תשובה אינגל'ה: ערכתי בדיקה מקיפה:
מרחק ההליכה מתחנת מלחה למסוף אגד הקרוב: 2.35 דקות. מרחק הליכה לאיצטדיון טדי: כולל 25 שניות זמן המתנה לחציית הכביש: 2.17 דקות בממוצע. זמן לקניון הגדול בישראל (זה שאני הולך אליו עם מצפן כדי שאדע מאיזה כיוון לצאת...סתםםם...) 3.15 דקות ברגל בממוצע. לילה טוב, הדוד, הערה: 0.10 זמן דקה זה כמובן 6 שניות !
חשבתי שהגרנד קניוןתשובה אינגל'ה: ערכתי בדיקה מקיפה:
מרחק ההליכה מתחנת מלחה למסוף אגד הקרוב: 2.35 דקות. מרחק הליכה לאיצטדיון טדי: כולל 25 שניות זמן המתנה לחציית הכביש: 2.17 דקות בממוצע. זמן לקניון הגדול בישראל (זה שאני הולך אליו עם מצפן כדי שאדע מאיזה כיוון לצאת...סתםםם...) 3.15 דקות ברגל בממוצע. לילה טוב, הדוד, הערה: 0.10 זמן דקה זה כמובן 6 שניות !
מלחה הכי גדול והכי מכוער !חשבתי שהגרנד קניון
הוא הקניון הגדול בישראל. ולפניו היה קניון חיפה. אני טועה?
ומה עם הקניון החדש בהרצליהמלחה הכי גדול והכי מכוער !
מלחה הוא הקניון הגדול בישראל: מקור:ומה עם הקניון החדש בהרצליה![]()
והקניון הכי מכוער בהא הידיעה זה התחנה המרכזית בתל אביב. ואני לא בטוחה שהוא לא הכי גדול, בקלות מאבדים את הכיוון שם.![]()
אביתר, טעות בידיך...מלחה הוא הקניון הגדול בישראל: מקור:
דו"ח שנתי, 2002, הלמ"ס.
טעות, הארנה הוא הגדול ביותר במזה"תאביתר, טעות בידיך...
הגראנד קניון הוא הגדול במזרח התיכון. מלחה לא קניון גדול כל כך (במימדים של היום) אפילו עזריאלי גדול יותר (מבחינת שטח מסחר - לא כולל את המגדלים עצמם) מלחה הוא הקניון המגעיל ביותר אחרי התחנה המרכזית החדשה והמגעילה שעושה בחילה בתל אביב, ואחרי קניון האחים ישראל (חחחחח)![]()
זה מה שאמרתיטעות, הארנה הוא הגדול ביותר במזה"ת
אני מסכים שמלחה מגעילאביתר, טעות בידיך...
הגראנד קניון הוא הגדול במזרח התיכון. מלחה לא קניון גדול כל כך (במימדים של היום) אפילו עזריאלי גדול יותר (מבחינת שטח מסחר - לא כולל את המגדלים עצמם) מלחה הוא הקניון המגעיל ביותר אחרי התחנה המרכזית החדשה והמגעילה שעושה בחילה בתל אביב, ואחרי קניון האחים ישראל (חחחחח)![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.