+ זה לא בושה

הצומומו

New member
+ זה לא בושה

קצת ארוך אני יודעת... תסכים איתי כל אחת מחברות הפורום שביקרה בניו יורק וראתה את הנפלאות של רשת OLD NABY ומחלקת ה WOMAN PLUS שלה. למה אף אחת מרשתות הביגוד (הרבות) בישראל לא מרימה את הכפפה וכמו שהיא הקימה מחלקה לגברים,ילדים ותינוקות, גם מחלקה לביגוד במידות גדולות יותר? אני בטוחה שמחלקה כזאת באחת הרשתות תהיה הצלחה לא נורמלית, וחבל שהם לא קוראים את המפה נכון ומבינים שכיום קיימת דרישה הולכת וגוברת לאופנת בייסיק, לא יקרה ונגישה לכולן, גם למידה 38 וגם למידת 58. ועם כל הערכתי למעצבות בגדים למידות גדולות, לחנות (המקסימה) בורדו, ולמעצבי ומעצבות אופנה שלאחרונה הרחיבו קצת את טווח המידות שלהן, ולעבודה הנפלאה שכולן עושות לתת מענה הולם ולא יקר מדי לבגדים מקסימים, צעירים ואופנתיים, עדיין יש לי תחושה שמשהו חסר ומחלקת בגדי פלוס ברשת אופנה גדולה היא ללא ספק צעד בכיוון הנכון, כי לי אישית קצת נמאס להיכנס לקסטרו, רנואר או פוקס ולהתפלל טוב טוב שמשהו אולי יעלה על. ובינינו ישראל מעתיקה כל כך הרבה דברים מארה"ב, אי אפשר להעתיק גם את זה? נקודה למחשבה.

החתולית

New member
../images/Emo45.gif אני בעדך ובעד העתקות

מסכימה איתך לגמריי, ומודה שמשונה בעיני מאד שבארץ ים-תיכונית כמו שלנו, בה יש יותר נשים שמעל מידה 42, מאשר כאלה שמתחת, עדיין לא העתיקו את הטרנד הזה.

sivosh

New member
../images/Emo45.gif בהחלט בעד, אבל לא חושבת שזה

יקרה.. תסתכלי מה עכשיו קורה, שיש רשתות לדוגמת פוקס שהרבה בגדים גם 4 לא עושים אלא עד 2-3.. גם אם זה יקרה זה יקח לדעתי הרבה שנים עד שיבינו את זה..

זה נכון, אבל הסגנון, הסגנון... אין

שם את אותם ג'ינס, אותם טי-שרטים, אותן חולצות ואותם ג'קטים שיש לאנשים רזים - רק במידות גדולות. על זה מדובר. שיעשו בגדים רגילים, אופנתיים, נורמליים לגמרי גם במידות גדולות. ימות המשיח.

למעלה