זה כואב כל כך ואני שותק.את נעלמת.זה

זה כואב כל כך ואני שותק.את נעלמת.זה

הולך ומתרחק.חשבתי שאנחנו זה לנצחאבל הזמן ניצח גם את אהבתנו לעד.

chocolata

New member
מצטערת...

אתה עדיין אוהב אותה? בעצם כנראה שכן כי זה מפריע לך

chocolata

New member
אל תדאג אתה תמצא מישהי אחרת ותשכח..

את הקודמת,הקרה, הרעה. דרך אגב בן כמה אתה?

שוקולדה כנסי....

אני קצת מבולבל (לדיוק לא מבולבל) שהגעת לפורום חיפשת בנים בני 13 ו 14 וכעת את טוענת שאת בת 17 כי האיש מקצה העולם החזיר לך תשובה שגילו 22 את מנסה להראות שאת גדולה מגילך או מה?

לאיש ... תפגין מעט בגרות

תן לה להסביר את עצמה אולי זו אי הבנה אל תחרוץ אדם עוד לפני ששמעת אותו אתה עושה את מה שעשו לך ... לא טענתי שהיא שקרנית פשוט ביקשתי הסבר ממנה... אז אל תחרוץ את דינה בטרם עת...

והנה אני מצטט

מה שמראה שהראיה שלי נכונה להפליא... "באמת אין טעם לא בגלל הגיל אלא בגלל השקר כי לא זו הדרך להכיר וליצור קשרים אלא על ידי כנות וכבוד הדדי" מה שאומר שלא אמרת אם היא שיקרה אלא קבעת חד משמעית שהיא שיקרה... להבא תבדוק את דברייך פעמיים פעם לפני שתאמר ופעם לפני שתאשים ללא טינה כלפייך והמשך יום נעים אני פה אם תרצה

ומשום מה אתה...

לא שם לב לדברייך ההודעה שבה אמרת שהיא בת 17 הייתה לפני ההודעה שציטטתי אני התייחסתי להודעה שציטטתי כך שדברי היו במקום ולא השמטתי כלום כי זה לא היה בהודעה שאליה התייחסתי...

אז אל...

תאשים אותי סתם כי כשאני מתייחס להודעה שלך ספציפית אתה לא מצפה שאתחיל לחבר את כל הודעותייך בכתב ולחשוב למה להתייחס כשאני רואה הודעה אני מתייחס אלי אינדבידואלית אני לא שונה מכולם ואם כולם מתייחסים ספציפית להודעה למה שאני אתחיל למנות תהיסטוריה של ההודעות שלך אני מניח שגם אתה לא היית נוהג אחרת יום נעים

עוד תיקון קט...

מעולם לא טענתי שאינך בוגר אתה זה שאמר זאת בזה שאמרת "אולי איני אדם בוגר אבל..." בתגובה שלך אלי , כל מה שאמרתי הוא תראה מעט בגרות מה שאומר שאתה צריך להראות אותה מעט יותר בשטח אם לא הייתי רואה אותך כבוגר (בדרך כלל אחרי היכרות מעט יותר עמוקה ניתן לומר משהו כזה על מישהו)... בקיצור אם לא הייתי אומר שאין לך בגרות כלל הייתי אומר תתבגר ולא תפגין מעט בגרות דבר שאומר שיש לך בגרות רק שאתה לא מראה אותה בשטח... יום נעים

למעלה