זה כבר שבועיים רצוף

מצב
הנושא נעול.

Shark Alarm

New member
זה כבר שבועיים רצוף ../images/Emo26.gif

זה כבר שבועיים רצוף

לא כולל אתמול (כי לא נסעתי ברכבת) שאני מקבל עיתון ביום ראשון (אני לא יודע אם גם במשך השבוע- כי אני לא נוסע ברכבת) מעריב חינם בכניסה לרכבת.. האם גם אצלכם או שזה 'גימיק' של הרכבת
לא שאני מתלונן או משהו, מצידי שימשיכו עם זה תמיד
רק רציתי לדעת אם זה אצל כוווולם...

omer landau

New member
באיזה תחנה?

זה כבר שבועיים רצוף

לא כולל אתמול (כי לא נסעתי ברכבת) שאני מקבל עיתון ביום ראשון (אני לא יודע אם גם במשך השבוע- כי אני לא נוסע ברכבת) מעריב חינם בכניסה לרכבת.. האם גם אצלכם או שזה 'גימיק' של הרכבת
לא שאני מתלונן או משהו, מצידי שימשיכו עם זה תמיד
רק רציתי לדעת אם זה אצל כוווולם...
באיזה תחנה?

ronatd

New member
היתה תקופה שחילקו אקספרס

היתה תקופה שחילקו אקספרס
היתה תקופה שחילקו עתון "אקספרס" אך הפסיקו עם זה. אגב, היום הרבה יותר קשה להשיג לוחות זמנים לקוים ספציפיים, (אני מתכוון לא ללו"ז הגלובלי, שעולה 1 ש"ח, אלא ללוחות לקוים ספציפיים, שחילקו בחינם) מישהו יודע מה קורה עם זה?

Shark Alarm

New member
אני יודע שחילקו פעם ../images/Emo26.gif

היתה תקופה שחילקו אקספרס
היתה תקופה שחילקו עתון "אקספרס" אך הפסיקו עם זה. אגב, היום הרבה יותר קשה להשיג לוחות זמנים לקוים ספציפיים, (אני מתכוון לא ללו"ז הגלובלי, שעולה 1 ש"ח, אלא ללוחות לקוים ספציפיים, שחילקו בחינם) מישהו יודע מה קורה עם זה?
אני יודע שחילקו פעם

את העיתון של הרכבת, אבל הפסיקו עם זה, מישהו יודע למה
אבל אני מתכוון לעיתון "מעריב".. לא חשוב... העיקר שימשיכו עם זה.. אני לא רואה בעייה להשיג לוחות זמנים ספציפיים, יש תמיד בתחנה..

stan_southpark

New member
אני נסעתי

אני יודע שחילקו פעם

את העיתון של הרכבת, אבל הפסיקו עם זה, מישהו יודע למה
אבל אני מתכוון לעיתון "מעריב".. לא חשוב... העיקר שימשיכו עם זה.. אני לא רואה בעייה להשיג לוחות זמנים ספציפיים, יש תמיד בתחנה..
אני נסעתי
מ"הראשונים" ביום ראשון הזה הפסיקו עם זה,הורידו את הדוכן והכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה