זה חוזר נעלי VANS TNT רק 199 ש"ח בסטריט מאשין

goskatecoil

New member
זה חוזר נעלי VANS TNT רק 199 ש"ח בסטריט מאשין

אחת הנעליים הנוחות לסקייבורד כרגע יש כול המידות רק 300 זוגות אז ורק ב 199 ש"ח אז ...... לכול אלו שביקשו המבצע חזר כדאי למהר לפני שתתבאסו שנגמר ! אוהבים וכאן בשבילכם משפחת סטריט מאשין .

EhudsK8

New member
יאווווווו אחלה נעליים פששש איזה פינוק קיבלתם

אני גם ייקח לי כאלה שוב נראה לי מה אתם אומרים אחלה נעל לא? והמחיר פיצוץ

itairom

New member
אני בדרך כלל לא נוהג להגיב לפרסומים

אבל ממש טוב שהחזרתם תמבצע, נעליים ממש טובות ובמחיר לכל כיס, קניתי פעם קודמת שהיה, נראה לי שאני יקנה גם עכשיו

Exploding Boy

New member
אולי די?

תשים לב שיש יותר הודעות שלך על כל מיני מבצעים ושיט מאשר הודעות שלא קשורות לזה.

ProP E

New member
סתום ת'פה ימפגר

כולם רוצים לקנות את הנעלים האלה וואלה המבצעים אותך לא מעניינים אבל הרבה אחרים רוצים לדעת שיש נעלים וקרשים ב200 שקל ואתה סתם מזיין במוח כי אם היה לך טיפת שכל היית מבין שאם הוא לא היה מפרסם אז לא היית יודע... ואם לא היית יודע לא היית קונהציוד בזול ואז סתם היית משלם יותר אז אתה צריך אפילו להגיד לו תודה שהוא מפרסם

theres waldo

New member
אחי.

איפה זה בן יהודה? הנעל נראית משוגעת ואני יהיה בתל אביב יום שני

HeRsHkOvItZ SM

New member
ליד רחוב דיזינגוב

עם אתה לוקח 174 תעצור תחנה שניה של דיזינגוב אבל לפי דעתי לך לחנות החדשה יהיה לך יותר קל להגיע רחוב:לה - גרדיה 23 (יד אליהו) ליד הדואר זה ממש קרוב לתחנה המרכזית החדשה [:

tzach sk8

New member
חחחחח דיזינגוב

אומרים דיזינגוף! חחח איזה דביל אגב לא יצא לי להגיב לך על הפארט ראיתי אותו רק אתמול.. אז סטייל אחי דיזינגוב חחחחחחח גמור

theres waldo

New member
ביום שני

אני נוסע לתל אביב ואני צריך להגיע לבוגרשוב..אני יודע שזה מרחק הליכה קצת מהדיזינגוף סנטר...כמה זה קרוב?

תשמע..

זה לא 10-15 דקות הליכה, זה 5 דקות הליכה מהסנטר לבוגרשוב.. לכל האיזור של החנויות זה 10 דקות.. ותשאל אנשים איפה זה בוגרשוב, הם יגידו לך.

theres waldo

New member
אני יודע איפה זה בוגרשוב מהסנטר

אני לא יודע איך מהסנטר...או מבוגרשוב מה שהכי קרוב לחנות מגיעים אליה..

HeRsHkOvItZ SM

New member
פשוט.

שתיהיה בדיזינגוף תישאל שם אנשים איך אני מגיע לבן יהודה 198 וזהו כולם יגידו לך..

goskatecoil

New member
קח קו 4 מסוף בוגרשוב עד החנות 7 10 דקות תקשר

03-5444174 נכוון אותך בכיף זה בערך 4 תחנות מסוף בוגרשוב פית בן יהודה ! SKATE AND DESTROY משפחת סטריט מאשין

אושרי יש מצב אתה שולח לי זוג לבאר שבע?

כי בלאט אין לי שקל בתחת ויש לי כבר 2 חורים בסוליות משו נאחס רצחחח

למעלה