זה חדש חדש ומתאים לשרשרת שנשלחה
N night mistress New member 28/12/11 #3 את מתעללת בי רותי וואאאאווואאאההה ויוואאאההה! כמה יפה אני חושבת שלא תהיה לך ברירה אלא להעביר לנו סדנה
את מתעללת בי רותי וואאאאווואאאההה ויוואאאההה! כמה יפה אני חושבת שלא תהיה לך ברירה אלא להעביר לנו סדנה
R rulios New member 28/12/11 #5 חשבתי להעביר לך את הצמיד,אבל אם לא רוצה יש לי 2 סדנאות שחייבת לסיים ואחרי זה אין בעיה.
N night mistress New member 29/12/11 #18 מי אמר לא רוצה? לכבוד יהיה לי אם הצמיד הזה יעבור אלי (רמז רמז ).. אבל באמת, עילפת אותי עם התכשיט הזה!
מי אמר לא רוצה? לכבוד יהיה לי אם הצמיד הזה יעבור אלי (רמז רמז ).. אבל באמת, עילפת אותי עם התכשיט הזה!
ד דובון גומי New member 28/12/11 #9 הי נטע- נראה לי שזה פיוטה רגיל רק עם דוגמה של מעוינים- אחרי שמשלימים אותו "מחברים" בין כל שני מעיונים עם חרוז סברובסקי וזה מה שנותן לזה את העקמומיות המיוחדת דובון
הי נטע- נראה לי שזה פיוטה רגיל רק עם דוגמה של מעוינים- אחרי שמשלימים אותו "מחברים" בין כל שני מעיונים עם חרוז סברובסקי וזה מה שנותן לזה את העקמומיות המיוחדת דובון
R rulios New member 28/12/11 #11 דובון זה לא פיוטה רגיל מקווה שבקרוב אצליח לעלות סדנה ואז יהיה הרבה יותר נוח להסביר.
R rulios New member 28/12/11 #12 תודה פזית ויש לי בקשה אליך תוכלי בבקשה לעלות את התמונה של התכשיט ששלחת לי?אני רוצה לעלות את מה שקיבלתי והמצלמה החליטה לשבות תודה
תודה פזית ויש לי בקשה אליך תוכלי בבקשה לעלות את התמונה של התכשיט ששלחת לי?אני רוצה לעלות את מה שקיבלתי והמצלמה החליטה לשבות תודה
P pazitguy New member 28/12/11 #14 הי רותי, בקשתך היא לי פקודה ה הזה עושה לי קונצים... זו הפעם השלישית שאני מנסה לשלוח...
א אין מילים10 New member 29/12/11 #22 רותי ,הייתי מעלה את מה ששלחתי לך אבל בחכמתי הרבה לא סרקתי אותה קודם... אז מחכה בקוצר רוח למצלמה הדיגיטלית שלך
רותי ,הייתי מעלה את מה ששלחתי לך אבל בחכמתי הרבה לא סרקתי אותה קודם... אז מחכה בקוצר רוח למצלמה הדיגיטלית שלך