זה היה פרק מאוד, מאוד מוזר

Rocketshipper

New member
זה היה פרק מאוד, מאוד מוזר

-ראיתם את צוות רוקט נראו בתחילת הפרק??????? כמו הסיוט הכי גדוע שלי!!! הם נראו נורא להחריד!!! -מה פתאום למיסטי יש רק את פוליוואג ופסיידאק?! איפה סטאריו?! איפה סטארמי?! -דבר ראשון על ג`יימס, וואי איך ג`יימס היה מוזר כל הפרק, נורא נורא מוזר, קודם כל הבעות עיניים מפחידות ביותר. דבר שני, לא ברור אם הוא היה מדוכא יתר בגלל שהוא היה רעב, או בגלל שג`סי צעקה עליו דבר שלישי, הוא מה זה שיחק אותה בפרק! כל הזמן הוציא את הפוקימונים והפעם- ויקטירבל אכל אותו הפוך! וראיתם איך ג`סי ומיאו התלהבו שהוא ניצח עם העיניים ככה: *_* (אוו ככןן! VERY SEXY..HUH?). דבר רביעי, אאאאאאאאא!!!! אולי אני רק שמתי לב לזה, אבל כשפרפג` נתן לצוות רוקט את המכה הראשונה הענקית שכאב להם והם נפלו כזה לאט, ראיתם איך ג`יימס נפל???? שנראה שהוא החזיק את הבטן, אבל יותר נראה שהוא החזיק את..מי שראה יודע!!! o_O!!!!!!! המפיקים השתגעו...ומה פתאום מחזיקים פוקימונים ישנים!!! אני רוצה חדשים עכשייייו!!!!!! רוקטשיפר שמסרה לכם עדות חיה ומפוחדת של מחשבותיה כרגע

mr. man

New member
ביזארי...

ככה אנשים נראים כשרעבים... מה לעשות.. ובקשר לסטאריו וסטרמי, אז נראה לי שהם צריכים מים. גם יש לה את גולדין אבל זה לא בדיוק אפקטיבי להוציא אותם באמצע היער מחוץ למים. ונכון איפה שג`יימס מצא את העוגות (שנראו כמו ביצים) וג`סי ומיאו חטפו לו אותם? אז זה לא במקרה המקום הזה של סלבי?

כן זה ilex shrine

או במילים אחרות איפה שתופסים את סלבי בגרסת הקריסטל. למה אתם חושבים שיש למיסטי עדיין סטארמי? כבר עונה וחצי עברה מאז שהיא השאירה אותו ואת הורסי אצל האחיות שלה. תשלימו פרקים, אתם לא מעודכנים. בקשר לסטריו לפי התיאוריה שלי רוצים פשוט שפוליוואג יעשה כל מה שהוא עשה עד עכשיו וככה זה יתן הסבר איך הוא צבר ל כך הרבה ניסיון (הוא מתפתח בעוד כמה פרקים אתם יודעים) ובקשר לוופאט, הוא כזה חמוד ומצחיק הוא הרבה יותר טוב מליקיטונג הרשע שהמדובבים בכלל לא יודעים איך להגיד את השם שלו.

הפריק

New member
ומה פתאום מחזיקים פוקימונים ישנים!!

אם את לא זוכרת או לא יודעת, זה על פי הGAME BOY. בגיים בוי אש אמור למצוא את הפרפג` ולהוביל אותו אל הילד ולקבל את הHM שנקרא CUT (אם אני לא טועה HM1) מהאבא שלו (לא כתוב שזה אבא שלו, אבל מן הסתם...). חג שמח!!!!

למעלה