זה היה מפחיד סימן מלמעלה לא לצאת

זה היה מפחיד סימן מלמעלה לא לצאת

יושב בסלון פתאום שומע בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עצבני ביותר הייתי בטוח הלך גג הפלסטיק שלנו שעומד על החלון אני יוצא החוצה מקבל הלם עצבני ביותר.. אנטנה שלמה ענקי-----ת נפלה מגג 4 קומות למטה פספסה את השמשה של הרכב שלי בסנטימטר אחד בלבד... היא שברה לי את המראה ונפלה ליד הגלגל אם הייתי מחנה סנטימטר אחד שמאלה מידי הייתה נשברת לי כל השמשה מי שלא ראה את לא יכול להאמין העיקר שצילמתי את זה רק כדי שהבוס שלי לא יגיד לי "יקרפיון אחד עשית לי תאונה דפקת יונה שבת שלום אנשים ותשמרו על עצמכם אי שם בדרכים

eyalb

New member
חחחחחחח

מצטער אבל זה מצחיק.... מצטער על האוטו אחי

אחי זה בכלל לא !!!

חחחחחחחחחחחח אני מתאר לעצמי מה היה קורה אם השמשה הייתה נשברת האוטו היה נראה כמו הטיטאניק..... בכל מקרה הבום הזה של האנטנה הנופלת זה ממש לא מצחיק !!!!!!!!

CRAZYIT

New member
אתה בטוח

שהאנטנה עשתה בום?????????... כאילו.. המממממממממממממממממ.. איך?! בכל אופן באמת מפחיד!!!!!!! ובהצלחה עם הבוס.. חחחח

מי שלא יודע מי זה הבחור אז כנסו

הבחור זה השומר הכחל שלנו בלינצי חחחחחחחחח רק לידיע כללית

חחחח אני מתאר את העיתון של מחר

נתפס בחור מבית לחם שזייף תעודת זהות ועבד כמאבטח בצ´אט של חברת תפוז.... החשוד נעצר והיום כנראה יסולק לעזה רכוב על חמור מחברת תפוז נמסר שהיא בודקת כל שומר בקפידה וברגע שהם ראו תעודת זהות כשרה הם קיבלו את העובד בברכה. כמו כן יאמר שהעובד ביצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר בדק כל תיק של כל אחד שנכנס לצ´אט. מהמשטרה סרבו להגיב. מצרופת תמוהנ של בלינצ´ס (שני משמאל) עם אחיו התאומים והאח האמצעי החורג

חחחחח בטח זה היה הרעש

של פגיעת האנטנה בכביש והחור שהיא עשתה באדמה זה משהו ענק עמוד של איזה 8 מטר........ ככה מהחצר עד לכביש דרך הגדר !!!!!!!!!!!

חח אם כבר אתם מדברים על אנטנה

הכלבה שלי פחדנית שכזאת ירד לנו פה בראשל"צ גשם מה זה גשם חבל על הזמן הכלבה שלי שמעה רעם קפצה אלי למיטה הוא מתחבא מתחת לשמיכה ורק הזנב שלה יוצא בחוץ חחחחח חמודה הרגה אותי מצחוק

ממתק בת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סנטימטר מהאוטו....סנטיטר.. אשכרה זה היה כזה מזללללללללללללללללל והבווווווווום שלו היה כ"כ חזק........

סקאוט

New member
בריייייייייי????????.

אני לא מאמין עליך זה מה שאתה מוכר לכולם? את הלוקש הזה? אני מקווה שהם לא יאמינו לזה רק אני ואולי עוד אחד או שניים יודעים למה האנטנה באמת נפלה מרחוק הוא שומע קולות אנחה מהחדר לא יודע אם אמת או שסתם זה בסדר היא אמרה כן אותך אני רוצה בתוכי ואתה כמו בקרב אבוד חודר יותר

eyalb

New member
אוקי...

זה דוחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני בחיים לא אוכל fast food

ממתק בת

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה