זה היה מעניין...

הגבתי בלי התמונה

זה היה יותר מצחיק מקודם

ז ר ח

New member
מה מעניין מה?

בווארי זקן עם מנוע פרימיטיבי עם יכולת שטח וירטואלית ואמינות לוקה בחסר.

לעומת יפני מתוחכם עם מנוע מדהים.

לא כוחות.
זו בעיקר תחרות שיווקית.

למה לא מעניין? מעניין מאוד

מנוע פרימיטיבי ועתיק שמתקתק כבר 60 שנה בורסיה כזו או אחרת ומשום מה אף אחד לא רוצה להחליף ומשום מה ממשיך לככב במצעדי המכירות ולמרות המחיר גבוה.
יכולת שטח סבירה לגודלו וייעודו - ויוכיחו חברי מועדון ה GS שמטיילים איתו בכל מקום. אהה דרך אגב הוא לא אנדורו וככל הנראה גם לא יהיה.
אמינות? מצד אחד מקטרגים מצד שני כאלו שאחרי 200,000 ק"מ נשבעים באופנוע (עוד נקודה למחשבה, כמה מאיתנו מחזיקים את היפני המתוחכם שלהם על פני 200,000 ק"מ - משום מה נראה לי הרבה פחות מחובבי הבווארי).

בפינה השנייה יפני מתוחכם עם מנוע מדהים. עם משקל עודף של 50 קילו ויכולת שטח תיאורטית עוד יותר מהמתמודד מולו. ככל הנראה נפלא בכביש.
צעיר החבורה שיצטרך להוכיח את עצמו אבל הוא בא מבית טוב מאוד כך שסביר להניח שיכיח גם יוכיח.

לא יודע מה איתך אני דווקא חושב שזה מאוד מעניין - שתי גישות דומות אבל שונות לאותה מטרה.
ולגבי האם זה כוחות או לא נחייה ונראה מה יגידו נתוני המכירות (או כמו שאמר חכם זקן - the proof of the pudding is in the eating )

מיצו, איך היה ?

גילוי נאות יש לי כזה מין בווארי בן 6. דווקא די אמין אבל הוא עוד צעיר רק 70,000 ק"מ.

מיצו

New member
"שתי גישות דומות אבל שונות לאותה מטרה"

השתמשת בדיוק באותן מילים שאני אמרתי כשבאתי לסכם את דעתי על שני האופנועים.

הכתבה תעלה בקרוב.

gray

New member
כמו לשאול פאן אפל על אייפון

הרי אם יוציאו לבנה של אקרשטיין עם סמל התפוח כל הפאנאפלים ישתוללו באקסטזה על החידוש המדהים ואיך הוא לא רואה אף אחד ממטר.

אודיs80

New member
סמל ורק סמל מול אופנוע אמיתי

לא רק אופנוע אמיתי-זה האופנוע של השען הגבוהה מה שנקרא ד"ר קפיץ אלון
מצטער אך אין מקום להשוואה
הונדה הרבה הרבה יותר מעניין מה "סמל"

למעלה