זה החדר שהחלטתי שאני רוצה מה אתן או אומרות??
נ נסיכה קטנטנה New member 10/2/04 #2 נסיכותי לחלוטין אבל לא יקר מידי? טוב נו - לפעמים זה לא שיקול - העיקר שיהיה לנסיכים שלנו את הטוב ביותר אז אני בעד
נסיכותי לחלוטין אבל לא יקר מידי? טוב נו - לפעמים זה לא שיקול - העיקר שיהיה לנסיכים שלנו את הטוב ביותר אז אני בעד
T tultul58 New member 11/2/04 #7 חדר מקסים גם אני אהבתי את הדגם הזה למיטה ולשידה לא יודעת עדיין לגבי הצבעים, אבל הודגמא ממש יפה לטעמי
ל לולי ה New member 11/2/04 #9 זה החדר הכי יפה בעיני של שילב קלאסי ורגוע וממש מדהים. אם הייתי בארץ הייתי גם קונה כזה. בגלל שאני כאן, אני אצטרך לאלתר משהו דומה, ממה שיש כאן (והטעם האמריקאי ממש ל משהו בעיני)
זה החדר הכי יפה בעיני של שילב קלאסי ורגוע וממש מדהים. אם הייתי בארץ הייתי גם קונה כזה. בגלל שאני כאן, אני אצטרך לאלתר משהו דומה, ממה שיש כאן (והטעם האמריקאי ממש ל משהו בעיני)
M mevav1 New member 11/2/04 #11 שיוו../images/Emo12.gifזה בדיוק החדר שהזמנתי לי והאמת שהשידה כבר אצלי והיא מה זה נוחה..וואו זה לא יאומן..והחלוקה של התאים במגרה העליונה עושה את העבודה. את המיטה מחר יום חמישי נקבל בע"ה..איזה כיף. אני אצלם את החדר לכשיהיה מסודר ואעלה אותו לפה כשאפתח את הפילם. תתחדשי ובטוח שתהני, מירב.
שיוו../images/Emo12.gifזה בדיוק החדר שהזמנתי לי והאמת שהשידה כבר אצלי והיא מה זה נוחה..וואו זה לא יאומן..והחלוקה של התאים במגרה העליונה עושה את העבודה. את המיטה מחר יום חמישי נקבל בע"ה..איזה כיף. אני אצלם את החדר לכשיהיה מסודר ואעלה אותו לפה כשאפתח את הפילם. תתחדשי ובטוח שתהני, מירב.
M mevav1 New member 11/2/04 #12 אגב,שימי לב שיביאו לך את הידיות המוכספות כמו שבקטלוג,מכיוון שלי הביאו עם ידיות מעץ ולא כמו שצריך אז ביקשתי שיתנו לי מה שצריך וזה יגיע מחר בלי נדר, יחד עם המיטה.
אגב,שימי לב שיביאו לך את הידיות המוכספות כמו שבקטלוג,מכיוון שלי הביאו עם ידיות מעץ ולא כמו שצריך אז ביקשתי שיתנו לי מה שצריך וזה יגיע מחר בלי נדר, יחד עם המיטה.