זה הולך להיות ארוך-אבל תקראו בבקשה!

זה הולך להיות ארוך-אבל תקראו בבקשה!

אני מצטערת על האורך שההודעה הזאת הולכת להיות....פשוט עבר הרבה זמן מאז שכתבתי הודעה רצינית-ויש לי הרבה מה לכתוב...בבקשה תחכו לסוף?!?! הייתי כמו מי שקורה את ההודעות שלי יודע-בשבת במקום מעצבן-והיה לי חרא! אבל לא נורא.... אוף-ירד לי החשק לכתוב! אז נעשה את הכל בקיצור- אותו בחור בן 26-דיברתי איתו אתמול בטלפון-ואני מקווה שהוא יבין ולא יצור איתי יותר קשר! אני לא זוכרת אם סיפרתי או לא-אבל כתבתי מכתב לרכז חברתי בבית ספר שלי-בחור בן 24 שאני ממש סומכת עליו! והיום הוא לקח אותי לשיחה-דיברנו כמעט שעה וחצי.... הוא בנאדם מדהים-אבל לא נראה לי שאני רוצה להמשיך לדבר איתו....זה סתם לא עוזר-יש לי כבר פסיכולוג-אז זהו לא צריך יותר.... אוף! אני בטלפון עם חברה שלי שממש התגעגעתי אליה-אבל אני לא מצליחה לדבר-אני רק צועקת עליה-איזו דוחה! אני לא מפסיקה לנסות-אבל לא הולך לי..... איכססססססססססססס! חזרתי מקודם מאסיפת הורים-אני התדרדרתי מאוד מוד מאוד בחודשים האחרונים...! כל המורים יורדים עלי-איכס למה התדרדרתי? במתמטיקה רוצים להוריד אותי מ-4/5 ל-3 כי אצלינו מרוב שהרמה נמוכה אין 5,4,3 יש 4/5 3 ו-3 תגבור! אז אני הולכת להיות ב-3 אם אני לא אתחיל ללמוד נורמלי....
אוףףףףףףףףףףףףףףףף! נמאס לי... שוב היום פנמיה..שוב לבכות בלי שיראו-רע לי! אתמול רציתי שוב למות-ובזכות המלאך שלי לא עשיתי כלום.... מלאך-תודה רבה! אוף-נמאס לי אין לי כח לכלום-ועכשיו המטחתי עוד מלא הבטחות בקשר ללימודים.... רע לי! טוב אני מסיימת-היום היה לי מצב רוח טוב.... אבל הוא הלך-ובטח יחזור עוד מעט... אל תנסו להבין מה הולך... הכל מבולבל-אפילו אני לא מבינה... תודה רבה למי שהגיע עד לכאן-באמת באמת מכל ה-לב! חולה עליכם ירח!

לירח... (וגם לכל השאר...)

לירח! אני תמיד פה... ת-מ-י-ד! רק תקחי ליד את ה-
(אפשר גם את ה-
) לכל השאר... כפי שאתם בוודאי יודעים, הירח לפעמים נראה גדול, עגול, מואר ויפה ולפעמים הוא נראה קטן וקודר (אבל עדיין יפה!) נראה שהירח משתנה... יכול להיות??? לא!!! אם רק מתקרבים אל הירח (גם אם זה קשה וצריך חללית...) מגלים שהוא תמיד נשאר אותו דבר... לא משנה מתי... ביום ובלילה, בחורף או בקיץ, בחום או בקור, כששמח או כשעצוב... תמיד הוא נשאר... ירח! גם "ירח"... תמיד נשארת אותו הדבר, אותה אחת... אבל! מי שמסתכל מהצד לא תמיד רואה את כולה, לפעמים רואים רק חלק... ואז, כשהתמונה לא מושלמת היא נראית "ירח" אחרת. "ירח" משתנה??? לא!!! אם מתקרבים ל"ירח" (וזה לא דורש חללית, רק כמה טיסות של 4-3 שעות בטלפון...) מגלים, שירח נשארת אותה אחת רק שלפעמים לא רואים את כולה, ותמונה לא מושלמת יכולה להיות מאוד מבלבלת... צריך להתקרב, ולגלות ש"ירח" תמיד נשארת אותה "ירח"!!! ירח... אני מאמין לכל מילה שכתבתי, ותמיד, מתי שאת רק רוצה (או צריכה) את מוזמנת להגיד...

Vsilver NJ

New member
.... ../images/Emo29.gif

ירח... לכולנו יש את התקופות הגרועות האלה. ואם תשקיעי תישארי ב4\5 יחידות, בטוח!! כל כך כיף לך שיש לך את המלאך שלך. מזאת שמאוהבת בירח (התכוונתי לכוכב, אבל כן גם בך!) ג´ודית.

למעלה