זה אמנם לא שייך לתחבורה ציבורית

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member

אבל מי שאוהב לראות גם מטוסים קטנים מסוג שלא רואים כאן כל יום (לא שוב ססנה ופייפר...) יכול ללחוץ על שני הקישורים הבאים ולראות שני מטוסים נחמדים שצילמתי השבוע בטיסה בהרצליה. קישור ראשון למטוס מסוג זלין קישור שני למטוס מסוג סיירוס

ארזS

New member
הערה חשובה

אבל מי שאוהב לראות גם מטוסים קטנים מסוג שלא רואים כאן כל יום (לא שוב ססנה ופייפר...) יכול ללחוץ על שני הקישורים הבאים ולראות שני מטוסים נחמדים שצילמתי השבוע בטיסה בהרצליה. קישור ראשון למטוס מסוג זלין קישור שני למטוס מסוג סיירוס
הערה חשובה
בגלל שהמחשב המיר אוטומאטית את המילה שני לקישור גם כשלא התכוונתי אז תלחצו במקום שכתוב קישור ראשון וקישור שני - ולא בהודעה עצמה כשהמילה שני מסומנת בכחול. תודה.

ארזS

New member
ופה משהו ששייך לתחבורה ציבורית

ואני מרשה לעצמי לחשוב שזאת אחת התמונות המוצלחות שלי. קישור

fireman

New member
תמונה נהדרת!!!../images/Emo99.gif

ואני מרשה לעצמי לחשוב שזאת אחת התמונות המוצלחות שלי. קישור
תמונה נהדרת!!!

אתה מצלם בדיגיטלית? אם כן, ויש לך אפשרות כשאתה מצלם מטוס מלמטה, טיפ קטן שיש לי בשבילך... אם הגוף של המטוס יוצר צל על החלק התחתי שלו כדאי להוסיף שליש\שני שליש סטופ של פיצוי חשיפה ואז החלק המוצלל יראה בהיר יותר... טיפ קטן ממני

ארזS

New member
תודה לך וגם לעומר שהגיב בשורה למטה.

תמונה נהדרת!!!

אתה מצלם בדיגיטלית? אם כן, ויש לך אפשרות כשאתה מצלם מטוס מלמטה, טיפ קטן שיש לי בשבילך... אם הגוף של המטוס יוצר צל על החלק התחתי שלו כדאי להוסיף שליש\שני שליש סטופ של פיצוי חשיפה ואז החלק המוצלל יראה בהיר יותר... טיפ קטן ממני
תודה לך וגם לעומר שהגיב בשורה למטה.
הצילומים שלי - כולם בדיגיטלית, ובקשר לטיפ, זה דבר שנמצא במחשבתי כל הזמן, אך "בשעת מעשה" לא כל הרצוי גם מצוי...

אני לא ממש בענייני מטוסים

אבל אתה מצלם אותם נהדר. האם זה ציוד מיוחד או משהו כזה, אתה בכלל מצלם מקסים.

ארזS

New member
אלונה !

אבל אתה מצלם אותם נהדר. האם זה ציוד מיוחד או משהו כזה, אתה בכלל מצלם מקסים.
אלונה !
תודה על המחמאות. אני מצלם במצלמה דיגיטלית לא יקרה במיוחד ואין לי ציוד מיוחד. אולי אם המצב הכלכלי ישתפר נוכל להשקיע קצת יותר אבל זה לא נראה באופק...

ארזS

New member
ושוב תודה לכל מי שהוסיף את מחמאותיו

ושוב תודה לכל מי שהוסיף את מחמאותיו
לאחר תגובתי האחרונה. כיף לראות שאתם נהנים מהתמונות שלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה