The Pinky And The Floyd
New member
זהו !!
כאילו .. כמעט זהו .. נגמרה הטירונות .. יום שישי-שבת אני חוזר לבסיס כדי לנוח שם ..(גררר ...) ויום ראשון ....... אאהההממ ... נוסעים לשכם ולחברון .. שבוע אבטש"ים .. שומרים עם מחסנית בתוך הנשק
) ואולי אפילו יורים בערבים .. אחרי השבוע הזה (אם עוברים אותו כמובן ..) יש 3 ימים מבחני סיכום עיוניים על הטירונות .. וביום הרביעי יש יום ספורט .. כשבערב יש מסע סמ"פ ........ 16 קילומטר שאחריו אני מקבל את התגית של אגד רמה
ואז נגמרת לה הטירונות .. ומתחיל הקורס תותחן .. חצ"ב 5 (?) אני כבר לא עוקב .. סוף שבוע שביעי .. זרקנו רימון . היה נחמד כזה .. היינו יותר מדי ממוגנים לפי דעתי .. גם אם הרימון היה נופל מטר לידי לא היה קורה לי כלום .. בהתחלה הסתבכתי עם הניצרה .. (רק ברימון תרגולת) ואז כשמוציאים את הניצרה אז זה מלחיץ קצת .. כי ברגע שעוזבים את המנוף אז יש 4 שניות עד שהרימון מתפוץ .. ואז צריך להתכופף ולצעוק 21 22 23 24 פוצץ !! 5 שניות אחרי שצעקתי פוצץ הוא התפוצץ .. הייתי בטוח כבר שיש איזה תקלה או משהו והוא לא התפוצץ .. היה מאכזב מאוד ... עלק "זה יהיה אחד הדברים שיותר תזכרו בחיים שלכם" ואזזז הלכנו לעשות אוהל אב"כ
))) נכנסים לאוהל מלא בגז מדמיה .. עם מסכת אב"כ .. ואז מורידים אותה .. למה ? כדי שנוכל לסמוך על המסכה שלנו ב100 אחוז .. וכדי שנוכל לדעת מה ההרגשה ... וההרגשה היא לא משהו .. בכלל לא משהו .. זה הולך ככה .. כל הסוללה מתחלקים לחמישיות .. שכל חמישיה נכנסת עם מסכות אב"כ לאוהל .. המש"ק אב"כ אומר לרדת ל10 שכיבות שמיכה בפנים .. אחרי שסיימנו את זה הוא אומר לאחד אחד להוריד את המסכה .. אצלי זה היה ככה .. "תוריד את המסכה" "!@%##@$^@#%&^ אאאההההההההההההה!!!!!!!!!!!" (קשה לנשום, נופלים על הריצפה, העיניים נסגרות, מים יוצאים מהעור, מתחילים להזיל ריר, נחנקים והעור נאכלללל) "איך קוראים לך ?" "אהההההההההה!!!!!!! !@$%@#%" (רץ החוצה ... אבל הוא מושך אותי בחזרה ..) "לא הבנתי .. איך קוראים לך ?" "לשדכעשד@#!@$!#@%#^%אהההה" "ומה המספר אישי שלך ?" "שגדכשגע#@%@#%" (נחנק) "יופי .. צא החוצה .." בשלב הזה צריכים לרוץ נגד כיוון הרוח .. במשך 5 דקות .. שהכל ירד מהגוף .. ותוך כדי נוזל על כל המדים ריר .. העיניים בקושי נפתחות .. והעור נאכללללל !! וכל הסוללה מתפוצצת מצחוק
)) זה היה פשוט סבלללל אבל זה היה אחד הדברים היותר משעשעיים שעברתי .. חבל שלא היו מצלמות .. היו כאלה שממש הרגישו שהם הולכים למות .. אבל הזהירו אותנו שיכול להיות שנרגיש ככה .. אבל אין מצב למות .. הפרצופים שאנשים עשו שם היו *ממש* מצחיקים .. יום ראשון ירדנו לשטח .. לעשות הסתערות בירי בחוליות .. חבל שלא ממש הספקנו לעשות הרבה .. הלכנו לישון ... ו ........ בשעה 2 לפנות בוקר נשמעת אזעקה .. הקפצה .. צריך לעלות על מדים ב3 דקות .. עם קסדה על הראש ואפוד עלינו .. בסדר .. הסתדרנו והכל .. ואז מגיעים המפלגי"ם שלנו .. כשהפנים שלהם צבועים בשחור .. ומודיעים לנו שאנחנו יוצאים למסע ....................... מסע 14 קילומטר .. היה נחמד .. היה לי קל לשם שינוי .. אפילו הצלחתי לעזור לאנשים אחרים .. ב5 וחצי בבוקר הגענו לבסיס .. 3 וחצי שעות מסע .. כשראיתי את האגרוף שהמצטטין מסע קיבל מהמפל"ג .. הבנתי שלא כדאי לי להצטיין במסעות הבאים .. זהו בערך .. אתמול היה לנו שאלון כזה שכל אחד צריך לבחור 8 אנשים מהסוללה שמתאימים להיות קצינים .. ועוד 15 שמתאימים להיות מפקדים ... אני יודע שהרבה אנשים המליצו עליי בתור קצין .. אמרו לי שאני מתאים להיות קצין .. אבל לא מפקד, כי אני לא בן אדם שמסוגל להיות קשוח
.. בכל אופן .. אם צריך לעבור קורס קצינים בשביל להיות קצין .. אז שישכחו מזה .. ואז היה שאלון נקמה .. כל אחד צריך לכתוב מה הוא חושב על המפקדים
בלי לחשוף את השם הפרטי ... זה היה נחמד .. וזהו בערך .. אההה .. היה גם מבחן ברור .. שכיבות שמיכה, כפיפות בטן וריצת 2000 .. עשיתי 65 שכיבות שמיכה, 73 בטן ו7 וחצי דקות 2000 !!! כמובן שהיו עוד הרבה דברים מצחיקים לדוגמא: יש תרגיל שנקרא "ירי בישור קו" (5 אנשים הולכים בקו ישר .. ויורים תוך כדי הליכה) .. והיה איזה קטע אחד שהיו הרבה אנשים שהיו צריכים להשתין .. אז המפקד החליט שעושים תרגיל "ירי ביישור קו" .. כל הסוללה עמדה בשורה .. והשתינה ביחד ..
כשכל אחד שמסיים אומר "הנשק פרוק בדוק ונצור המפקד"
) והיה איזה מסדר אחד שאחד אמר לפני המסדר "חבר´ה .. במסדר הזה אני מפליץ" (הוא יודע להפליץ בכוונה) הוא הביא את הנוד של החיים שלו באמצע מסדר ... המפקד "מה זה צריך להיות ? מי זה היה ?" "אני המפקד, נפלט לי המפקד" המפקד "הפלצת ?!" "כן המפקד" "איפה הוא ?" "מי המפקד ?" "הפלוץ !" "ברח המפקד" "למה אתה מחכה ? לך תתפוס אותו ..." (רץ לתפוס אותו ... עם הידיים
))) "תפסתי אותו המפקד" "איפה הוא ?" "הנה המפקד" (מפליץ) אפילו המפקד לא יכל שלא לצחוק
))) אגב ... עוד שבועיים אני עולה למשפט
על זה שאיבדתי מחסנית .. אמרו לי שזה יהיה משפט ראווה .. כלומר .. הולכים לצעוק עליי יותר מדי
וכנראה שיורידו לי איזה 30 שקל מהמשכורת .. אבל יש לי טיעון מספק ! גלעד עוד 20 יום אני מקבל את הכומתה הכי יפה בצה"ל. כמובן שרק אם אני חוזר בשלום מהשבוע בחברון 
כאילו .. כמעט זהו .. נגמרה הטירונות .. יום שישי-שבת אני חוזר לבסיס כדי לנוח שם ..(גררר ...) ויום ראשון ....... אאהההממ ... נוסעים לשכם ולחברון .. שבוע אבטש"ים .. שומרים עם מחסנית בתוך הנשק