אלומת אור43
New member
זהו.עוד יומיים הגוזל בקבע../images/Emo195.gif
בוקר טוב ושבת שלום ואוו לא יאמן כיצד חלפו עברו להן 3 שנים. ביום שני בשעה טובה ומוצלחת הנסיך המקסים עובר לשרות קבע. השלים את שרות החובה שלו בסדיר. פשוט לא יאמן כיצד ברח לו הזמן. שמא אעשה סיכום...
כמה מכונות כביסה הפעלתי? כמה זוגות גרביים קיפלתי? כמה זוגות מדים גהצתי (כן כן מדי א' ומדי ב')? כמה חבילות שלחתי (ובכל חבילה הייתה תמונת קלואז' או מכתבון מחמם את הלב)? כמה הקפצות הקפצתי את עצמי לבסיס כדי להביא לו חבילה היישר עם ריח של בית? כמה וכמה וכמה... ואווו כמה חום, אהבה וכייף היה בכל אחד ואחד מהשלבים שעברתי עד עכשיו. כמה כייף להכין את השניצלים החמים והטעימים ואת עוגת הכושי המסורתית שמת עליה ולדעת הנה הנה.... אני קופצת לתחנת הרכבת לאסוף את הנסיך כדי לחסוך לו את כל הטרטור של נסיעה באוטובוסים. פחות שעה בדרך ועוד שעה בבית. כמה כייף לראות אותו יוצא מתחנת הרכבת עם המדים הבהירים (חיל אויר) ועם הדרגות המצוחצות ועם הנשק במצב אחיזה של 5 אצבעות (אם איני טועה וזהו המושג הנכון). כמה כייף לתת את אותה נשיקה אמהית אוהבת למרות שמזמן מזמן עבר אותי בגובה אבל תמיד תמיד ישאר הגוזל שלי, הנסיך של אמא... לשמוע את אותן חוויות מהשבועיים האחרונים מאז יצא מהבית לאחרונה. להנות מהמורעלות שלו על הצבא ועל המדינה (כן כן זה לא עובר לו לשמחתי ולשמחתו) מה אגיד... זהו לעת עתה... הייתי חייבת לשתף אתכם... כל כך מתרגשת, מאושרת ושמחה שהגיע הרגע ובמבט לאחור.... אם היה אפשר להחזיר את הגלגל 3 שנים לאחור הייתי חוזרת בדיוק אבל בדיוק על אותם שלבים ובאהבה יתרה. אז בהצלחה בן יקר שלי, גאה בך שאתה הבן שלי ובהצלחה לך ולכל חיילי וחיילות צה"ל באשר אתם. זהו.... הולכת להתארגן ובעוד שעה יוצאת דרומה עם העוגות החמות והדברים הטובים להמשך השבוע....
בוקר טוב ושבת שלום ואוו לא יאמן כיצד חלפו עברו להן 3 שנים. ביום שני בשעה טובה ומוצלחת הנסיך המקסים עובר לשרות קבע. השלים את שרות החובה שלו בסדיר. פשוט לא יאמן כיצד ברח לו הזמן. שמא אעשה סיכום...