זהו... עברתי את זה!

ggayya030

New member
זהו... עברתי את זה! ../images/Emo140.gif

עדכון: עברתי את הדילול ביום שלישי שעבר, עכשיו יש לי רק שני דובונים בבטן. לא היה נורא, אבל גם לא נעים במיוחד. פחדתי יותר מה"אחרי" מאשר מהפרוצדורה עצמה. שכבתי ארבעה ימים, וממשיכה לנוח בבית עוד כמה ימים, ליתר בטחון. מרגישה טוב, אבל הפחד עדיין לא עבר, לא יודעת מתי אוכל ממש להיות רגועה... מישהיא כאן,מבעלות הנסיון, יודעת להגיד מתי אוכל כבר להגיד ש"עברתי" את זה בשלום? כ"כ רוצה כבר להתחיל להנות מההריון הזה!!!

טל של 4

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בדילול אין לי ניסיון אבל לגבי שאלתך: "מתי אוכל כבר להגיד ש"עברתי" את זה בשלום?"...אולי כשהם מתחתנים
הריון זו רק הכנה קטנה לקראת הורות ארוכה ומלחיצה!! אין סוף לדאגות של אמא, בהריון יש לך עוד קצת שליטה עליהם, אח"כ..... מאחלת לך המשך הריון קל וארוךךךךךךך

קרן פ

New member
ע"פ פר' שיף - שבועיים אחרי הדילול

שמחה שאת אחרי זה ושהכל עבר בשלום. מנסיון, כדאי לחזור לפעילות מלאה לאט לאט ,להיות מאד קשובה לגוף שלך ולהקפיד עם האנטיביוטיקה. אני התחלתי להנות מההריון בשבוע 14 ( הדילול היה בשבוע 12 ), ואחרי הסקירה הראשונית. מאחלת לך המשך הריון כיפי ונעים ותשמרי על עצמך, קרן

ggayya030

New member
תודה על התשובות. ../images/Emo140.gif

מוזר.. לי לא נתנו אנטיביוטיקה, אני לא לוקחת כלום בעצם. מקווה שזה בסדר. כנראה שלכל רופא השיטות שלו. גם המנוחה שהוא המליץ עליה היא של שבוע בלבד. מקווה שזה יספיק. אני חוזרת לעבודה ביום רביעי, הבעיה שהעבודה שלי היא פיזית...
ולא כ"כ שגרתית.

Nati 3

New member
גם אני חושבת ששבועיים

הם זמן מספיק למנוחה, כדי להיות רגועה יותר כדאי ללכת בתום התקופה הזאת לביקרות אולטראסאונד. בתקופה הזאת אני ממליצה לך לנוח ולהרגע... את החלק הקרשה עברת. שיהיה לך בהצלחה בהמשך, והריון קל וארוך.

Michal333

New member
נסיון מדילול

אז קודם כל המון בהצלחה. עברנו גם כן דילול בשבוע 12 והיום אני על גבול ה-17 !!!! לגבי האנטיביוטיקה - לא ברור למה לא קיבלת - כמו בדיקור מי-שפיר!? תנוחי ותשתי ובעיקר אם יש בעיה - להרים טלפון למיון (עברתי דימומים בשבוע שאחרי ולשמחתי זו היתה אזעקת שווא אך בהחלט חייב מנוחה ארוכה יותר). לדעתי נרגעים באמת רק לאחר שחוצים את קו הסיום ואז מתחילה אופרה אחרת... ברגע שתגיעי לאולטרא סאונד ותראי את הדופק בשני השקים אני מקווה שתרגישי שאפשר להתחיל ולהינות - ובכלל אז גם הבטן פתאום תקפוץ כך שתרצי או שלא תרגישי ותיראי בהריון!!!

אני עברתי דילול בשבוע 14 ולא קיבלתי

אנטיביוטיקה בקש למנוחה אז נחתי שבוע. היום התאומים שלי בני שנה ושמונה חודשים וילדתי אותם בסוף שבוע 37. המון המון הצלחה בהמשך הריון!!!!!!!!!

*שיר

New member
שיהיה במזל ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

המשך הריון קל וארוך.. ואגב, למי שכתבה - לא לוקחים אנטיביוטיקה באופן אוטומטי אחרי מי שפיר.

ggayya030

New member
תודה, בנות על התשובות.../images/Emo140.gif

מקווה באמת לגמור את השבוע הזה בשלום, ולהתחיל להנות.

ליהיS

New member
אני ממש שמחה בשבילך שאת כבר

אחרי ושהכל עבר בשלום..אני לא יכולה לייעץ לך..אבל מקווה שבקרוב מאוד תתחילי להנות מההריון..

anat30g

New member
הרבה בריאות../images/Emo39.gif

אין לי ניסיון בדילול, רק רציתי לאחל לך הרבה בריאותוהמשך הריון ארוך ומשעמם!

למעלה