זהו יצאתי מהמטבח ! ! הכל כמעט מוכן, ממרק וחמין ובשר, עד עוגות . . להזמנות צלצלו *******052
ח חייל במחסום 20 פורש New member 31/12/10 #1 זהו יצאתי מהמטבח ! ! הכל כמעט מוכן, ממרק וחמין ובשר, עד עוגות . . להזמנות צלצלו *******052
ח חייל במחסום 20 פורש New member 31/12/10 #3 כן. אה? /tapuzforum/images/Emo9.gif אני אוהב לבשל מ.א.ו.ו.ו.ד!!! וחוץ מזה שאחותי נסעה לשבת ראשונה אצל גיסי החדש.. אז...
כן. אה? /tapuzforum/images/Emo9.gif אני אוהב לבשל מ.א.ו.ו.ו.ד!!! וחוץ מזה שאחותי נסעה לשבת ראשונה אצל גיסי החדש.. אז...
ח חייל במחסום 20 פורש New member 1/1/11 #7 ח ח בדיוק השבת דיברנו על זה אחרי הארוחה עם "הפיצוחים והבירות" שחסר להורי לומר לשווער ולשויגער שלי שאני יודע לבשל /tapuzforum/images/Emo6.gif וחוץ מזה, מה אשה רוצה יותר מזה שגבר יהיה לה לעזר במטבח והיא תשב כמו פרינסס בבית /tapuzforum/images/Emo8.gif
ח ח בדיוק השבת דיברנו על זה אחרי הארוחה עם "הפיצוחים והבירות" שחסר להורי לומר לשווער ולשויגער שלי שאני יודע לבשל /tapuzforum/images/Emo6.gif וחוץ מזה, מה אשה רוצה יותר מזה שגבר יהיה לה לעזר במטבח והיא תשב כמו פרינסס בבית /tapuzforum/images/Emo8.gif
ה הקטyיoטית New member 1/1/11 #9 נכון זה כיף אבל בכ"ז אם היא כבר מבש לת אל תעיר! חסר מלח..אני הייתי עושה אחרת..הבנתוש? תגיד תודה ותהיה בשקט
נכון זה כיף אבל בכ"ז אם היא כבר מבש לת אל תעיר! חסר מלח..אני הייתי עושה אחרת..הבנתוש? תגיד תודה ותהיה בשקט
E EinOdMilvado New member 1/1/11 #10 חצופה אני אבשל איתה ביחד ! זה החלום. לבשל ביחד ולמרוח לה ת'צורה בשטויות D: וצאו מהסרט הזה. חברים הם בשלנים הרבה יותר טובים. לא בקטע של להעליב. זה מוכח בשטח.
חצופה אני אבשל איתה ביחד ! זה החלום. לבשל ביחד ולמרוח לה ת'צורה בשטויות D: וצאו מהסרט הזה. חברים הם בשלנים הרבה יותר טובים. לא בקטע של להעליב. זה מוכח בשטח.