זהו, הצטרפתי.

בחרתי

להבין טוכ(ע)ס באידיש דווקא
שבוע טוב אני פותחת בתה ונענע מהעדן של החלון

d a n i e l s 5

New member
ואני...שרה

"במידת הגמדים , רעש מהומה...." סתם כי נזכרתי ברחבה של אתמול :) תה עם נענע ...וואלה זה רעיון !

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוצרק'ה אומר פה לידי מה את רוצה חבשת(ן)כובע אדום ולבן עם פונפון אז כוווווווווווווולם התקבצו סביב...

../images/Emo6.gif

טוב זה לא הוגן,ראית איך אנחנו "גבוהות/ים" לעומתם ????
וחוץ מזה, כל זמן שהיית עם הכובע האדום, עדיף לשתוק

d a n i e l s 5

New member
אז זהו ש..הפשוטו כמשמעו שלי ...

לאחיטוכס (בעזרתה האדיבה של המראה לתרגום מאידיש ) זה......... התחת של אח שלי ......... הפשוטו כמשמעו שלי ...זה הפשוטו כמשמעו שלך ? ואם כן... מה קורה עם התחת של אח'שך ?

d a n i e l s 5

New member
במחשבה שנייה...

ובזכות ההארה /הערה שלך..... השאלה שלי מיותרת........ פותרת אותו בזה הרגע מתיאורים . טנקס ו...... Happy New Year !

אחיטוכס

New member
וברצינות :מי שלא יודע מי זה אחיטוכס

או שאין לו ילדים בגילאים שבין שש ל חמש עשרה, או שאין לו כבלים, או שאין לו את חבילת הילדים, או שאין לו את ערוץ לוגי, או שהוא לא בקטע של לצחוק עם הילדים מול הטלויזיה.

d a n i e l s 5

New member
אופס עלית עלי ....

זאת בדיוק אני .....שאין לה ילדים בגילאים שבין 6-15 , זאת בדיוק אני .....שאין לה חבילת הילדים, וערוץ לוגי..... אבל זאת בדיוק אני שכן צוחקת עם הילדים מול הטלביזיה בצפייה בערוץ ביפ, בתוכנית "של מי השורה הזו" בערוץ Star World ועוד ועוד.... אז...מן הסתם הפשוטו שלך הוא לא הפשוטו שלי ..... מתנצלת על הבורות שלי ב"חבילת הילדים", הולכת לעשות שיעורי בית :) ומאחלת ...... לילה טוב שבוע טוב שנה טובה .

למעלה