זהו... הוא כבר על המטוס ../images/Emo112.gif...
ואני? נשארתי כאן, עם תחושת הריקנות הזאת שבטח חלקכם כאן יוכלו להזדהות איתה... ועם הדמעות בעינים
בעוד כשעה הוא ינחת בוינה הקפואה
... עדין חוגגים שם בטח, אתם יודעים, כריסטמס
. ומה נשאר כאן? יש לי עבודות שהזנחתי בשבועיים האחרונים, גם בלימודים
וגם במקום העבודה... ולכן גם אקצר כרגע ואפרט יותר בהמשך - בעוד יום-יומיים כנראה. צריך לנחות - החזרה למציאות קצת מרגיזה. אוףףף!!! נו טוב, יהיה בסדר
. לעת עתה - רק כמה דברים קטנים, כדי לא להשאיר אתכם במתח, עד שיהיה לי קצת יותר זמן לפירוטים: קודם כל - המתנה!
מתנת חג-המולד הכי נפלאה שהייתי יכולה לחשוב עליה... נו סתם תעלו ניחוש... נו טוב אני אגלה... מדובר ב...
טבעת! כן כן, טבעת. מדהימה. ייחודית. עם.... יהלום... וואו איזה כיף! איזה מרגש! אפילו שהוא נתן לי אותה בפינת העישון בנתב"ג בזמן התלבטות אם כן-או-לא ללכת להורים שלי לפני הנסיעה לאילת (עד הביקור הזה הוא לא פגש אותם מעולם...). אחותי וכל הסובבים היו קצת בשוק מהמעמד...
גם אני למען האמת.... בפרט שלא היתה לו סבלנות לחכות לכריסטמס, או אפילו שנגיע קודם ל...אילת...
וזה אחרי שהוא הבטיח לי חגיגית שאין, פשוט אין לי סיכוי לקבל את המתנה לפני ה-24.12.01..... הבעיה היחידה היא שאני די קטנטנה, והטבעת? קצת גדולה עלי. אבל הבחור חשב גם על זה, ובזמן הקרוב תגיע אלי בדואר-אקספרס טבעת שתותאם במיוחד למידותיה של הפרינססה....
ואחרי שהפגתי במעט את הסקרנות, לענייני הפורום: קודם כל, ראיתי שיש לנו שתי אחיות חדשות, שלי וקרן. אז אחלה שאתן כאן, אין לכן מושג כמה שאני מזדהה עם כל מה שאתן כותבות. קצת קשה לי עכשיו להגיב על כל הודעותיכן, אבל בכל-כך הרבה נושאים עליהן כתבתן כאן אני חשה בדיוק כמותכן, כל-כך הרבה חוויות דומות חוויתי.... שקצת נעלבתי שלא צירפתן אותי אוטומטית להיות גם כן אחותכן
. גיא (מרמלד המתוק) הוא כבר מזמן אחי, אז עליו אני לא כועסת. וזה גם הזמן להודות לו מקרב
על שדאג לתפקודו השוטף של הפורום בהעדרי - המון תודה גיאצ´וק!
וכמה דברים נוספים: מורמי, מאד התרגשתי לקרוא את דבריך על חג-המולד בפינלנד... וואו איזה יופי, איזו אוירה קסומה, איזו ילדות נפלאה יש לילדים שלכם... מעורר קנאה ממש. ומפצה על הקורררררררר הנוררררררא (לא?)
ילדונת - שתהיה לך טיסה נעימה! חבל שלא נסעת קצת יותר מוקדם - אולי היינו יכולות להפגש בנתב"ג....
ולכל השאר - המשך ערב נפלא, כיף לחזור אליכם! בינתיים...
ים חמים ו-
ות ממני...
ואני? נשארתי כאן, עם תחושת הריקנות הזאת שבטח חלקכם כאן יוכלו להזדהות איתה... ועם הדמעות בעינים