זהו... הוא כבר על המטוס
...

GalGula

New member
זהו... הוא כבר על המטוס ../images/Emo112.gif...

ואני? נשארתי כאן, עם תחושת הריקנות הזאת שבטח חלקכם כאן יוכלו להזדהות איתה... ועם הדמעות בעינים
בעוד כשעה הוא ינחת בוינה הקפואה
... עדין חוגגים שם בטח, אתם יודעים, כריסטמס
. ומה נשאר כאן? יש לי עבודות שהזנחתי בשבועיים האחרונים, גם בלימודים
וגם במקום העבודה... ולכן גם אקצר כרגע ואפרט יותר בהמשך - בעוד יום-יומיים כנראה. צריך לנחות - החזרה למציאות קצת מרגיזה. אוףףף!!! נו טוב, יהיה בסדר
. לעת עתה - רק כמה דברים קטנים, כדי לא להשאיר אתכם במתח, עד שיהיה לי קצת יותר זמן לפירוטים: קודם כל - המתנה!
מתנת חג-המולד הכי נפלאה שהייתי יכולה לחשוב עליה... נו סתם תעלו ניחוש... נו טוב אני אגלה... מדובר ב...
טבעת! כן כן, טבעת. מדהימה. ייחודית. עם.... יהלום... וואו איזה כיף! איזה מרגש! אפילו שהוא נתן לי אותה בפינת העישון בנתב"ג בזמן התלבטות אם כן-או-לא ללכת להורים שלי לפני הנסיעה לאילת (עד הביקור הזה הוא לא פגש אותם מעולם...). אחותי וכל הסובבים היו קצת בשוק מהמעמד...
גם אני למען האמת.... בפרט שלא היתה לו סבלנות לחכות לכריסטמס, או אפילו שנגיע קודם ל...אילת...
וזה אחרי שהוא הבטיח לי חגיגית שאין, פשוט אין לי סיכוי לקבל את המתנה לפני ה-24.12.01..... הבעיה היחידה היא שאני די קטנטנה, והטבעת? קצת גדולה עלי. אבל הבחור חשב גם על זה, ובזמן הקרוב תגיע אלי בדואר-אקספרס טבעת שתותאם במיוחד למידותיה של הפרינססה....
ואחרי שהפגתי במעט את הסקרנות, לענייני הפורום: קודם כל, ראיתי שיש לנו שתי אחיות חדשות, שלי וקרן. אז אחלה שאתן כאן, אין לכן מושג כמה שאני מזדהה עם כל מה שאתן כותבות. קצת קשה לי עכשיו להגיב על כל הודעותיכן, אבל בכל-כך הרבה נושאים עליהן כתבתן כאן אני חשה בדיוק כמותכן, כל-כך הרבה חוויות דומות חוויתי.... שקצת נעלבתי שלא צירפתן אותי אוטומטית להיות גם כן אחותכן
. גיא (מרמלד המתוק) הוא כבר מזמן אחי, אז עליו אני לא כועסת. וזה גם הזמן להודות לו מקרב
על שדאג לתפקודו השוטף של הפורום בהעדרי - המון תודה גיאצ´וק!
וכמה דברים נוספים: מורמי, מאד התרגשתי לקרוא את דבריך על חג-המולד בפינלנד... וואו איזה יופי, איזו אוירה קסומה, איזו ילדות נפלאה יש לילדים שלכם... מעורר קנאה ממש. ומפצה על הקורררררררר הנוררררררא (לא?)
ילדונת - שתהיה לך טיסה נעימה! חבל שלא נסעת קצת יותר מוקדם - אולי היינו יכולות להפגש בנתב"ג....
ולכל השאר - המשך ערב נפלא, כיף לחזור אליכם! בינתיים...
ים חמים ו-
ות ממני...

MARMELAD

New member
../images/Emo88.gif בחזרה למציאות........

כמה מבעס לחזור לשגרה, הא גלצ´וק..? אני שמח שחזרת... תספרי איך היה! ודרך אגב, חזרתי היום מאילת.. חבל שלא שמתי
שאת שם - הייתי מתנחל אצלכם במלון...
אבל לפחות קיבלת
ועוד איזו מתנה.....! נו, מה עכשיו? חתונע´ס?

cielo

New member
אני רואה שגם אתה חוזר לשגרה

נו, איך היה באילת ? קרעת את העיר ? חגגת את הקריסמס ? הכל תיפקד כמו שצריך ? ברוכה הבאה, שלי אה ... ואני חייבת לספר לך שאתמול חזרתי הבייתה מהעבודה וכנראה שאיזה חתול ביקר לי בבית (נכנס דרך החלון) משום שכל השקית זבל הייתה מפוזרת ולא נראה לי שקיימים שדים ורוחות ! מסכן האינדיאני, שיגעת לו את המוח כל הלילה, והייתי בטוחה שיחזור לי החלום - אבל, לא ! יישנתי כמו תינוקת ! אתה רואה איזה גורל ? מישהו בוחן אותי !

alfiekeren

New member
ברוך שובך גיצ´וק

נו איך היה בעיר הצפופה...?? אני מקווה שנהנת.. בכל מקרה חסרת כאן. קרן.

MARMELAD

New member
היה מה זה כיף שחבל על הזמן

איזו כותרת פרחית חבל על הזמן הקיצר - היה פצצות לגבות. נהניתי נורא, ראיתי את כל העולם ואשתו, אכלתי במסעדות יקרות וביליתי בפאבים מגניבים... בקיצור - שווה. וכצעד ראשון ל"חזרה לשגרה" החלטתי לשנות את השגרה שלי ועזבתי את העבודה בתחנת הדלק. אז יהיה לי קצת קשה אבל לפחות יקרה משהו מעניין בחיים שלי! גיא

cielo

New member
אנחנו איתך ../images/Emo13.gif

טוב, יקירה, איך ההרגשה ? ראשית כל, אני שמחה שחזרת לפה, חיכינו וחיכינו וחיכינו לדעת כיצד עברה לך חוויה מדהימה שכזו. אמנם עוד לא דיברתי עם קרנושית - אבל אני בטוחה שהיא תסכים לצרף אותך אלינו למשפחה. שמחתי לשמוע שהיה לך הכי כיף שבעולם, אני מכירה את ההרגשה, מעין אורגזמה שלא רוצה להסתיים. כן, זוהי האהבה. אז ... אני מאמינה שיש לך הרבה דברים לעשות, ביניהם לחזור לקרקע, למציאות, וזה כנראה החלק הכי קשה, הא ? אשמח לשמוע עוד, מה התכניות ? חתונה ? איך היכרתם ? כמה שמן אתם מכירים ? בני כמה אתם ? כן, הישראליות משתלטת עליי
אבל .... קודם תנחתי ! נשיקות, שלי

alfiekeren

New member
היה טוב וחבל שנגמר..

גלי, לא כל כך דיברנו לפני...אבל אני אשמח לעוד אחות.. שלי כבר מכירה אותי...היא יכולה לדבר בשמי.. אךךךך החיים קשים..אני מצטערת שהייתם צריכים להפרד עוד פעם!!! זו הרגשה נוראית..את נקרעת מבפנים..וזה מאד מבלבל הפרידות האלה.. אני הייתי הולכת לאיבוד כל פעם שהוא היה עוזב. THIS IS THE PRICE OF LOVE.. כמו שהאנגלי אומר.. נו אז מתי הוא בא לפה???? קראתי את כל ההיסטוריה שלכם פה בפורום.. אני מצטערת שהמשפחה שלך לא כל כך מקבלים אותו..אל תדאגי בסופו של דבר לא תהיה להם ברירה. אז תספרי לנו הכל בפרוטרוט. כולנו פה במתח. כן שלי...גם לי בא לשאול מלא שאלות..*LAUGH* ותתחדשי על המתנה..הוא שיחק אותה!!! קרן.

alfiekeren

New member
יקירתי בוקר טוב.

איך היה ברפלקסולוגיה?? אני מקווה שטוב.. אני גמרתי עם משרד הפנים היום לעוד חצי שנה - אאוווףףףף. היום היא צעקה עליי שאני נודניקית הפקידה..כל פעם יש לה שם אחר בשבילי. נמאס לי מהבקשות האלה..מהרגשת החוסר אונים..ומלדבר אל הקיר!!!! אני מקנאה בך שלי שאת גמרת איתם..טוב נו..נגמר..לפחות הם מאשרים בסוף. קרן.

cielo

New member
אל תידאגי - זה נגמר בסוף !

יקירה, כן, אני יודעת איזה מגעילים הם יכולים להיות שם, לכל אחד שם יש מה להגיד, בהמות ! אבל לפחות את לא תיראי אותם לחצי שנה עכשיו ! יופי ! אני עדיין לא סיימתי איתם, אני אסיים איתם עוד 3 שנים בערך ! הרפלקסולוגיה היה מדהים, זוהי השעה השבועית שלי .... ממממ.... זהו, לבינתיים, תודיעי לי אם יש פגישת מחזור או לא. הרבה נשיקות וחיבוקים, אחותך, שלי

alfiekeren

New member
פגישת מחזור.

זהו חזרתי מהשבעה. היה סביר. אח"כ הלכנו לאכול בג´רף. כל כך התגעגעתי להרצליה פיתוח. לגבי הפגישת מחזור זה לא יהיה סוף שבוע הזה כי אלפי חולה. אני מאד מאד מקוה ששבוע הבא זה יצא לפועל!!!! אתם במרכז אז???

cielo

New member
אנחנו במרכז !

ואני מאוד מקווה שאני אצליח לשכנע את בעלי לבוא, עכשיו אני אלך לקרוא את המייל שכתבת לי.... נשיקות ...

lir42

New member
גל שמחה שכל כך חזרת לכאן

ולגבי זה שהנסיך נסע הוא בטח בקרוב יחזור בהמרה לא כך? מקווה שתבוא אליך תקופה קלה וטובה שלך לירי

GalGula

New member
תודה לכל מקבלי הפנים ../images/Emo13.gif

ונעים מאד, אחיותי החדשות
נו גם אני להוטה כבר לספר לכולכם על קורותיי בשבועיים האחרונים, אבל זה ייאלץ לחכות כנראה למחר בלילה. אני קצת עמוסה כרגע... ויש לי כל כך הרבה מה לספר....
ו
חשוב: לאן נעלמו - למשל - מרגוט, ניקול, קרולין ועוד כמה נעלמים שכבר מזמן לא שמענו מהם???? אנא, השמיעו קול (קוקוריקו תרנגול
)

למעלה