זהו הדר שלנו בבית

זהו הדר שלנו בבית

התקנו לה היום מובייל כדי שתהיה מוזיקלית והיא מדהימה. נפרדנו מהצוות המדהים בבלינסון בבכי. האחיות היו מדהימות, אין מילים. אייל גם הפעם כתב שיר והן מאד התרגשו. זהו מתחילים את החיים החדשים. נקווה שהדר תביא איתה את הברכה ונהיה משפחה מאושרת. אני מאחלת לבעלי גם למצוא עבודה במהרה ושהכל יבוא על מקומו בשלום. בינתיים יש התרגשות גדולה בקרב השכנים התימנים. הבלונדה שלנו נראה לי תפרח שם. איזה התרגשות. הכל מוכן פרט לשידה שתגיע עוד מעט. זהו אנחנו משפחה.
 

mic75

New member
איזה כיף לשמוע

המון נחת תגדלו את הקטנה באושר שמחה בריאות ורק טוב תהנו ממינה כל שעה דקה ושניה וכמו שכתבת זה בהחלט להתחיל את החיים... בהצלחה מיכל
 

מקוםבלב

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב,../images/Emo140.gif

איזה כיף שאתם בבית. מאחלת לכם המון אושר ובריאות ובעיקר שמחה מהמשפחה החדשה. קחו את הזמן להתארגן ולהתרגל. מאחלת לאייל בהצלחה במציאת עבודה. ושיהיה לך זמן וחשק נשמח לקרוא את סיפור הלידה וכמובן תמונה של הדר. יום נפלא.
 
למעלה