זהו, בדיקוטת הדם יצאו לדרך...
אז תפוחית (5) עברה את בדיקות הדם היום. מילאו לה משהו כמו 10 מבחנות..... צום של 12 שעות. תשמעו - אני גאה בילדה הזו!!!!
אחותה כבר סיפרה לה שזה עם מחט גדולה וכל מיני.... מה שלא עזר, מצד שני גם בכתה (אחותה, אוהבת הרופאים והבדיקות) מרה שהיא לא עושה היום בדיקת דם - ככה שתפוחית יכלה להבין שזה דוקא משהו שווה
הגענו. גם אני עשיתי, אז שאלתי אם היא רוצה שאני אתחיל. היא אמרה שלא. שאלתי אם היא חוששת ותשובתה היתה - לא היא רק סקרנית
היתה בחורה חמודה לאללה שפטפטה איתה ושאלה אותה אם היא יודעת אותיות תשובתה היתה שהיא כבר קוראת וכותבת (האמת בהחלט נכון - בעיקר פתח - קמץ והתחלנו חיריק - ובכל זאת - מבחינתה היא קוראת
) אז ההתחלה היתה רגועה. היא ישבה עלי ונתנה יד, אמרתי לה שהיא יכולה לעצום עיניים אם היא לא רוצה לראות, אבל היא התסכלה ולא צייצה ולא זזה. בערך במבחנה החמישית היא אמרה שכואב לה קצת, אבל היא מתגברת
כשהכל נגמר, כמובן בתרועות עידוד שלי ושל הערפדית היא היתה גאה מאוד בעצמה, אבל עשתה סימני הקאה.... לא היה לה מה להקיא (צום של 12 שעות לא משאיר הרבה) והיא התאוששה. זהו עבר הלכנו לחנות ליד לקנות לה מה שבא לה לאכול ולגן. עברנו את זה - עכשיו נחכה לתשובות...... יש לי ילדה גיבורה להפליא מתי מקבלים תשובה על הנוגדנים (היו שם מיליון בדיקות - כולל גליצרידים וכולסטרול
) ועוד שאלה - היא לא הצליחה לעשות קקי, גם אתמול וגם היום (וזה כבר מדאיג ומראה על לחץ - כי היא עושה לפחות פעמיים ביום מיום לידתה). כמה בדיקת הצואה הכרחית לאיבחון?
אז תפוחית (5) עברה את בדיקות הדם היום. מילאו לה משהו כמו 10 מבחנות..... צום של 12 שעות. תשמעו - אני גאה בילדה הזו!!!!