זהו. באופן רשמי מחר בבוקר

זהו. באופן רשמי מחר בבוקר

אני אהיה גברת ציפה ברז ציפורת
הוא בחר לעצמו את הכינוי ארז ברז. לא אני.) אני נחשבת למוכנה - יש לי שמלה, עשיתי פן, מצאתי נעליים בארון של אמא אחרי שהיא פסלה את המגפיים שלי, מצאתי משהו שהחתן מוכן ללבוש ולא יגרום לאף קשיש הולנדי להתעלף, הכרחתי אותו להסתפר, הכנו 35 גלילי סושי, הכנתי סלט בייצים ל-40 איש, קנינו המון גבינות לפלטות גבינות, סלט סלמון, סלט כרוב, מצאנו חומוס, פיתות, חצילים (כן, אני יודעת שזו קומבינציה מוזרה...) ובחדר השני ארז וההורים שלי החביאו זר שאסור לי משום מה לראות עד מחר. בקיצור, אנחנו מוכנים לבלאגן הגדול. ובכל זאת, אני מרגישה שרק כשנעמוד מתחת לחופה, במאי, רק אז אנחנו נהיה נשואים באמת...

מיכלקה

New member
ובכל זאת, המווווןןןן מזל טוב../images/Emo24.gif

לי נראה שגם מחר את מאוד מאוד תתרגשי, בכל זאת, ממחר את כבר אישה נשואה! המון המון מזל טוב, ואנחנו כמובן מחכים לשמוע איך היה... (ומאוד נשמח לראות תמונות)! שוב, המווווווווווןןןןןןןןןןןן מזל טוב!

nuninuni

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב.... המון!!! אל תשכחי לספר...!!! לשלוח תמונות...!!!

gilliron

New member
מזל טוב!!!

נשמע שהולך להיות מאוד שמח ומרגש. לגבי ההרגשה לגבי ה"באמת" - גם לנו היה את אותו קטע כי התחתנו בברלין ורק אחרי חודשיים בישראל. אז אחרי הטקס האזרחי הלכנו עוד כמה ימים עם הטבעות כי זה היה נחמד אבל כשנחתנו בארץ הורדנו אותן עד לטקס החופה. את יום הנישואין אנחנו חוגגים לפי התאריך של המסיבה בארץ.

Hydra

New member
היי מותק - א. ברכות ואיחולים

אחלה של חזרה גנרלית!!! שיהיה יפה, שיהיה מרגש, שיהיה במזל ושלא תשתו לי חשיש....

../images/Emo20.gifמזל טוב, יקירה!../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

על הרישום בעירייה. ואני ממש מבינה אותך. רק כשעמדנו מתחמת לחופה, הרגשתי שאנחנו נישאים. ולפני כן זו פורמליות, ומחווה למשפחה. אני רוצה תמונות!

למעלה