זהו, אני לא יכול יותר

זהו, אני לא יכול יותר

כבר זמן מה אני ניסיתי להסתיר את זה, אבל אני לא יכול יותר. הרבה שמו לב לדעות המתנדנדות שלי, יש לזה סיבה - פחד. ניסיתי להסתיר שאני כבר לא ימין, אבל זהו - אני לא יכול יותר. אני נהיתי שמאל ציוני יהודי, אני כבר לא ימין. עכשיו אני סוציאל-דמוקרט, ולא קפיטליסט. בימים האחרונים אני אומנם דיברתי כימין, אבל אני כבר לא חשבתי כימין. אתמול פרשתי מכל תנועות הימין שהייתי פעיל בהם, והצטרפתי לנוער העבודה. אני מקווה, שלמרות המחלוקות הימנים ישארו חברים שלי. אני מקווה שהשמאל ייקבל אותי.

תראה,

על תגיד לי שלא שמת לב לדעות המבולגנות שלי בימים האחרונים. אמרתי, אני מקווה שלמרות המחלוקת נוכל להישאר חברים.

שמע,

האמת היא שאני כבר בערך שבוע לא ימין, העניין הוא שפחדתי לאכזב את כל החברים הימנים. היום אני פשוט הבנתי, שאני לא יכול יותר לשקר ולהסתיר.

MS6

New member
אם לא הייתי יודע על מה אתה מדבר

לפי צורת הדיבור שלך הייתי חושב שאתה יוצא מהארון או משהו. חבל שאין פורום "איתנים" פה.. היית מככב.

תגובה

הנאצים זה לא ימין ולא שמאל, זה נאצים. הם היו פחות שמאל מאשר ימין. אני מזכיר לך שהייטלר אמר שהאויבים הכי גדולים שלו זה השמאל (הסוציאליסטים, הקומוניסטים) והיהודים - אבל הוא גם לא ימין.

מוזר, אני רואה ש"הוכחותיך" לכל מיני

דברים שונים ומשונים משתנות לפי הדיעה הפוליטית שלך. חשבתי שהנאציזם, פאשיזם וקומוניזם זה הזבל של השמאל, לא כך אמרת?

ושוב אתה טועה...

היטלר ביסס את מעמדו ואת מפלגתו על שינאה ליהודים נכון הוא הכריז בשלב שבוא הם הפריעו לו לקריירה כי הקומוניסטים ואני מדגיש הם סכנה לעולם אך הוא לא דיבר על הסוציאליסטים להפך, היטלר התחיל את דרכו במפלגה הסוציאליסטית, ואף את דרכו במפלגה הנאצית החל דרך הסוציאליסטים שמינו אותו למרגלם במפלגה הנאצית הוא התאהב ברעיון הנאצי ולכן נשאר שם אך ללא ספק נשאר גם סוציאליסט (עיין ערך ופרוש "פולקסואגן" שהומצאה על-ידיו) בנוסף גם שמם אתה יכול לראות את זה פרושה של המילה "נציונל" הוא נשיונל לאומי ו"סוציאליסטי" פרושו ידוע ולכן השילוב מביא אותנו לשמה של המפלגה "הסוציאליסטים הלאומיים" ולכן לא רק כי הם היו סוציאליסטים אלה שאף הם ראו את עצמם מפלגת העם (כמובן הגרמני) מפלגת הפועלים שהיוו את רוב קולותיהה בתחילה לפני שהיא הפכה להיות מפלגה שנבחרה ברוב עצום גם עוד בטרם ה"פוטש" המפורסם את המפלגה הובילו לא אנשים עמידים אלא בעיקר פועלים וסוציאליסטים.... בכל אופן שינאתו לקומוניסטים היא דבר מאוחר יותר המפלגה קמה ושנאתה היחידה הייתה לגזעים הנחותים שאינם גרמנים ונתפסו על ידם כטפילי העולם בינהם כושים (שלא היו באירופה), יהודים, צוענים ועוד... וכאן טעותך.... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק.

יזכיר לך שכשאמרתי את זה

התווכחת איתי אני לא אמרתי שהוא היה קרוב יותר לימין ואני עדיין לא חושב, אבל הוא היה משטר משל עצמו ו-----ס-ו-צ-י-ל-י-ס-ט-י !-!-!

לא סוציאליזם ולא קפיטליזם

עובדה, המפלגות הסוציאליסטיות היו נגד המשטר. מה שהיה שם זה משהו שהיה עודש בתקופת המלוכה (לא זוכר את השם המדוייק).

הקטע המצחיק ביותר של הפורום בלי ספק

השרשור הזה נבחר לקטע המצחיק ביותר של הפורום מאז היווסדו. יש מישהו שחולק עלי?

חברה לא יפה לצחוק....

הוא עדיין נער מתבגר שרק בונה את השקפתו, אני בטוח שאם הוא יחשוב על זה קצת הוא יחזור חזרה למוטב... ותפקידנו הוא להפך לא לרדת עליו אלא לבדוק מה גרם לשינוי הזה ואולי להביר שזה כך או אחרת ולנסות לסדר לו את הדברים ולא לתקוף אותו ולבדוק אולי שתפו לו את המוח, בכ"א לא צריך לצחוק עליו אלא אולי לעזור לו (ואני לא בא מקטע של לרדת אלא להפך, אני חושב שזה לעזור לו כי נראה לי שפשוט הוא קצת מבולבל...)

למעלה