זהו, אני לא יכול יותר

זהו, אני לא יכול יותר

כבר זמן מה אני ניסיתי להסתיר את זה, אבל אני לא יכול יותר. הרבה שמו לב לדעות המתנדנדות שלי, יש לזה סיבה - פחד. ניסיתי להסתיר שאני כבר לא ימין, אבל זהו - אני לא יכול יותר. אני נהיתי שמאל ציוני יהודי, אני כבר לא ימין. עכשיו אני סוציאל-דמוקרט, ולא קפיטליסט. בימים האחרונים אני אומנם דיברתי כימין, אבל אני כבר לא חשבתי כימין. אתמול פרשתי מכל תנועות הימין שהייתי פעיל בהם, והצטרפתי לנוער העבודה. אני מקווה, שלמרות המחלוקות הימנים ישארו חברים שלי. אני מקווה שהשמאל ייקבל אותי.

בלקר

New member
וואו

זות הפתעה... אתה בעמת חושב שמסירת שטחים תשפר במשהוא את המצב הביטחוני? ניסו את זה באסלו וזה ניגמר במלחמה שאנחנו מנהלים אכשו. התחילו לנסות את זה במפת הדרכים, וגם הנסיון הזה ניגמר בפיגוע רצחני. סוצאליזם? סוצאליזם זה דבר מנוון! איך זה לעזאזל שבמדינה גדול כמו רוסיה הייתה רק חנות בשר אחת שפעלה חמש שעות בשבוע ולא מכרה יותר מ1250 גרם בשר לבן אדם בעיר שחיו בה 1.5 מליון איש ושהייתה הנמל הכי גדול על הים השחור ברפובליקה שנחשבה ל"אסם הטבוע" של ברה"מ? איך נוצר ההבדל בין גמרניה המזרחית למערבית? בין קוראיה הדרומית לצפונית? איך אפשר לקחת מיסים מאנשים שעובדים כדי לתת את הכסף כקצבאות לנרקומנים שלא עובדים ורק משליטים טרור ברחובות והופכים אותם למקום פחות בטוח? תחשוב על זה...

תגובה (ות)

1. אם רבין היה חיי אוסלו היה מצליח, כאשר רבין היה רואה שערפאת עובד על ישראל הוא היה מחסל את ערפאת והיה מעלה שם מנהיג נורמלי. 2. אתה התחלת לבר איתי על סוציאליזם קומוניסטי, לא על סוציאל-דמוקרטי. עובדה, באנגליה ובגרמניה יש סוציאל דמוקרטיה והן מדינות מפותחות.

בלקר

New member
רבין טיפש!!!

כי לכל אחד היה ברור שאוסלו מת אחרי כל הפיגועים שהיו... מה גם רבין לא היה מוריד את ערפת כי כך הוא היה מודע שהוא טעה כשהוא הביא את החלאה, ושמלאנים מוכנים להקריב את כל אזרחי המדינה רק כדי לא להודעות שהם טעו(גולדה אווו גולדה)

מה?

אוסלו היה מצליח אילו רבין היה חיי. אני לא טיפש כמוך ולכן אני לא אומר ש"זאבי טיפש כי טרנספר לא מציאותי", וכי אני מעריך אנשים שנלחמו למען המדינה.

afon

New member
חחחח שלום שלום!

זה שאתה שמאלני לא אומר שאתה צריך להיות סוציאליסט. אני למשל הייתי בנוער מרצ ואני אחד האנשים היותר קפיטליסטים שיש. אני חושב שהסוציאליזם עבר מן העולם. מקס אתה קצת פטאתי... תשב רגע תחשוב תקח לך חודש של פסק זמן תנסה להבין מה הדעות שלך, מה אתה צריך לעשות. אולי אתה שמאלני אבל זה לא אומר שאתה חייב להיות בנוער עבודה. אני מציע לך להתאפס ובאמת לשבת עם עצמך ולחשוב מה מתאים לך.

אני חשבתי על זה, וזה מתאים לי

אני לא סוציאליסט קומוניסט, אני סוציאל-דמוקרט (שזה בין קפיטליזם לסוציאליזם קומוניסטי, כמובן יותר קרוב לסוציאליזם קומוניסטי). אנחנו אומנם לא קפיטליסטים, אבל למרות הכל אנחנו גם שומרים על יחסים מעולים עם ארה"ב ואנחנו גם לא רבים עם הגוש הקומוניסטי (רק עם צפון קוריאה, כי שם עושים ניסוים על בני אדם ואנחנו מתנגדים לזה).

It's OK to be gay...

מצטער לעדכן וכל זה, אבל נוער עבודה חי בערך כמו רבין. (אני משועשע עד כאב. הצילו.)

Roobie

New member
ועידת השמאל הגדולה תתכנס

בימים הקרובים ותחזור אליך עם החלטה מסודרת. אל תתקשר אלינו, אנחנו נתקשר אליך

מקבל אותך אלינו, הרוב השפוי והדומם

בחיבוק! יום יבוא והשכל ינצח השאלה כמה מאיתנו יירצחו עד אז כדי שלמתנחלים תהיה גינה יפה. פפ

TRANSFER

New member
../images/Emo45.gif שמעת פרינגלס?? תיישם!!!!

לך קבל בתחת מהחבר שלך אחמד טיבי. אתה לא תגיע בחיים שלך לקצה קצהו של המתנחלים. אפס! אתה לא מתבייש להיכנס לפה ולהגיד את זה? במקרים כאלה רק אלימות תעזור לאנשים כמוך! איגרוף אחד בפרצוף כרגע היה עוזר לי מאוד.

TRANSFER

New member
אפונה..? אני ימני גאה אך לא ערס.

אני רחוק מאוד מלהיות ערס. איך אני אוהב את השמוקים שאומרים שמי שאוהב להשתמש באלימות הוא ערס, הרי רק ילדי השלום בכיכר רבין מסוממים ושרים עד אור הבוקר הם היחידים שלא משתמשים באלימות , ורק מי שמשתמש באלימות הוא ערס! אלימות היא רק לערסים!!!

אלימות להמונים!

הגיע הזמן שלא רק אליטה מצומצמת של ערסים תהנה מהדרך הזו. בכל אופן, אני מניח שהוא קרא לך ערס מפני שניסחת הודעה בצורה שלא מותירה הרבה מקום לספק בנוגע למנת המשכל שלך. "לך תקבל בתחת מאחמד טיבי" הו, הוא בטח מאוד נעלב מזה שאמרת לו, או שלחילופין הוא ילך ויישם את זה עכשיו. אתה בכלל חושב לפני שאתה מעלה הודעות מבישות (את עצמך) כאלו? יש בך בכלל את היכולת לחשוב או שאתה פועל ישר מהבולבול?

תראה

לאחר קריאת ההודעה שלך ניתן לומר בדיוק אותו דבר עליך בשמוש בלשון! אז אל תעיר למישהו כאשר אתה עושה אותם מעשים

TRANSFER

New member
לא הבנתי

מה רע בניסוח שלי? יש טעויות דקדוק? אגב לא אמרתי "לך תקבל בתחת...." אלא "לך קבל בתחת...." אל תדאג לא חשבתי בכלל ששמאלני יכול להיעלב מזה. ללכת לקבל מאחמד טיבי, זאת לא העלבה אלא ברכה לשמאלנים .

afon

New member
ברור שאני נעלב מזה!!!

הרבה יותר כיף לקבל בתחת מיאסר ערפאת! מה אתה חושב שאני מהאנשים הפשוטים שמקבלים מאחמד? ממש לא. אני הולך רק על האיכות!

בלקר

New member
את לשלום ואת לחרב

את לאפרון וסתם עט את להיות שנונון ואת לשלוך אנשים עם תגבות טיפשיות לפורומים הנכונים

למעלה