זהו , אני חופשי !

SeazeR

New member
זהו , אני חופשי !

היי אנשים ! יש לי ידיעה מאוד מאוד משחררת בשבילכם .. היום , אבא שלי בא לאסוף אותי מאחותי שאצלה ישנתי בלילה ... הגעתי למצב שההומואיות שבי מעיקה עליי נפשית , הגעתי למצב שאני חייב לספר ! בדרכנו הביתה , אבא שלי עצר בצד הדרך , כיבה את המנוע ושאל אותי , ליאור , מה קרה ? ספר לי , שתף אותי . אחרי בערך 10-15 דקות , אחרי שפחדתי רק להוציא את המילה מפי , אמרתי לו : אבא, (ובמכה אחת בלי להסס) אני מרגיש משיכה מינית לבנים ! השתררה שתיקה של בערך 15 שניות .. (טוב לא ממש ספרתי ..) ולאחר מכן הוא אמר לי שהוא תמיד יקבל אותי ויאהב אותי לא משנה מה אני יהיה . הוא כמובן דיבר איתי קצת ושאל אותי איך אני מרגיש כלפי בנות .. (אמרתי לו שיש משיכה) והוא גם הציע לי ללכת עם המידע הזה לפסיכולוגית שלי (יש לי פסיכולוגית קבועה) . בכל אופן , דיברתי איתו איזה 20-30 דקות באוטו והתפלאתי לראות שאבא שלי קיבל אותי נפלאות ! אבא שלי כמובן , עוד לא בטוח שאני ממש הומו .. אבל אני די בטוח בזה .. הוא אומר שאני מבולבל ושאני עוד לא ממש בשל כדי להחליט מה אני מבחינה מינית .. אולי הוא צודק אולי הוא לא , אני רק יודע שאני נמשך לבנים . אז עכשיו אפשר להגיד שאני משוחרר , אין לי צורך להסתיר מאבא שלי שאני הולך לחבר סתם לישון בזמן שאני בעצם הולך לחבר האמיתי שלי שהוא הומו כמוני .. גיליתי עוד דבר מעניין במיוחד .. אבא שלי אמר לי משפט שנכנסתי להלם בגללו .. אבא שלי בא ואמר לי : שמע , אני יהיה כנה איתך , כשאני הייתי בגילך , היה לי ניסיון מיני פעם אחת עם בן . כמובן שהוא רק ניסה להגדיר את המבולבלות שלי ולא להגיד שגם הוא היה חרמן על בנים כי הוא סטרייטי לחלוטין אבל הוא ניסה לומר לי שכדאי שאחשוב טוב טוב על מה שאני .. חבל שהוא לא יודע שאני כבר החלטתי מה אני .. אני בן 17 וחצי , ואני הומו . תודה לכם על ההקשבה, אשמח לקבל תגובות .

ואו... ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

זאת הפעם הראשונה שאני שומע על אבא שהתוודה לבן שלו שהיה לו משהו עם בן כשהוא היה צעיר.... זה.... משהו מיוחד.... חחח... אתה לא הובכת מעט??? בכל מקרה, מזל טוב! אני שמח בשבילך!

fef24

New member
../images/Emo24.gif קודם כל מזל טוב. אבל...

כאילו באמת כיף לך על תגובה כזאת (אני מניח שאם אני אספר לאבא שלי התגובה שלו תהיה גם בסדר עד אדישה בכלל
) אבל סתם משהו בסוף ההודעה שלך תפס לי תעין ולא עזב. כאילו באמת יפה שאתה מודע לעצמך, שאתה יודע שאתה נמשך לבנים, אבל ממש חרה לי שאתה חייב להגדיר את עצמך סופית. כאילו אני בטוח שזה נכון, שאתה הומו והכל, אבל אני לא אוהב את הרעיון של הגדרה, לא יודע למה, אני מניח שאני מעדיף לחיות ולראות מה קורה באותו רגע. כן אני הומו, אבל אני לא אוהב סימן קריאה אחרי זה. זהו, סתם מחשבה שעלתה לי לראש, בזמן שאני אמור לכתוב עבודה בדיני תאגידים... אבל עדיין המון מזל טוב

Calimerix

New member
המון מזל טוב! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לאבא שלך, ויופי בשבילך. זאת בוודאי הקלה עצומה. מפתיע מאוד המידע שבו הוא שיתף אותך. אפילו אם הוא רצה להראות ש"גם הוא היה מבולבל בגילך", עדיין זה יפה מאוד שהוא מרגיש פתוח איתך לספר לך על זה. מאחל לך שהדברים ימשיכו ויהיו יותר ויותר פתוחים ומשוחררים עבורך. ו... נשמע שיש לך אבא על הכיפק!

Xboy123

New member
הצילו שרפה! :|

זאת הקנאה שלי היא כ"כ בוערת עכשיו
. גמני יצאתי מהארון לפני כמה ימים וזה היה אחד הדברים הכי סיוטיים שקרו לי בחיי... אמא שלי לא קיבלה אותי.. אבל אתה גם יצאת מהארון באומץ וביוזמתך וגם אבא (!!) שלך קיבל אותך!! זה מאוד מצוין ונדיר (אני סבור ככה לא?) שאבא יקבל את בנו בקלות(או שלא?) וגם יספר על משהו שהיה לו עם בן אחר... זה בטח היה מרגש... זה אבא שפותח את הלב, מדבר מהלב.. מספר משהו אישי כל כך וזה מביע ממש יחסי אב-בן טובים... שורה תחתונה: הלוואי עליי

הכלטוב ויפה !! אבל השאלה היא?....

איזה אוטו יש לכם למה אתה לא אומר את סוג האוטו מה מעניין אותנו שאבא שלך היה הומו ושאתה הומו זה לא פורום מכוניות הרייי אז אני מבקש לציין תפרטים האלה אגב שם יפה אני מקווה שאתה ניראה טוב ולא מביש תשם @ צחקתי עם האוטו

medic2005

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif

אל תדאג לגבי ה"יציאה החלקית",גם לי לא היה את האומץ לספר לאבא שלי שאני "הומו",לכן אמרתי לו בהתחלה שאני "דו-מיני",ושלפעמיים אני עם בנות ולפעמים עם בנים (גם סביב גיל 17). הוא הבין ת'רמז מהר מאוד,וקיבל אותי בחום ובאהבה,ותמיד עד היום מביע ענין בחיי הזוגיות שלי,מזמין את החבר'ה שלי הביתה לארוחות,כאילו הייתי סטרייט לכל דבר... אז קבל ח"ח על האומץ,ותהנה מתחושת האופריה שתאפוף אותך בימים הקרובים

Xboy123

New member
אמממ

זה לא רק שאתה מגיב בהודעה הלא נכונה... ההודעה שלך גם דבילית ומגעילה.... אני מקווה שרותם ימחוק אותה. אל תחשוב שהקטע של האוטו יצחיק מישהו פה.

winkkk

New member
טוב...

אם אבא שלי היה אומר לי כזה דבר הייתי נכנס להלם טוטלי. אני זוכר איך בגיל 12 גילית במעריב לנוער איך מגיעים ילדים לעולם, לא האמנתי שההורים שלי עשו כזה דבר. הייתי בשוק שבוע
מה שאבא שלך אמר זה גם נכון איכשהו. יש הרבה בני נוער בגיל הזה כשהמניות מתעוררת והם חשים כל מיני דברים וזה לא תמיד אומר שהם הומואים בסוף , זה הגיל של גילוי המיניות. היו מחקרים (אני חושב שקינסקי, אוטוטו אני מסיים להוריד את הסרט) על כך שאחוז לא קטן מסטרייטים התנסה בשלב כלשהו בחיים בקיום יחסי מין עם אותו המין. עובדה זה קרה לאבא שלך. לכן הוא כנראה חושב או לפחות מקווה שאולי אתה כזה, אולי זה רק משאלת לב. אבל זה נשמע שהוא גם פתוח לאפשרות שאתה הומו. אז זה גם טוב. בכל אופן אני צמיע שתיקח את זה לאט, אם יש לך הרבה דברים שיושבים על הלב ואתה בכלל מסתדר עם אבא שלך אז תשתף אותו. ספר לו על החבר שלך. אבל בכללית אל תגדיר או תסגור דברים לגבי ההומואיות שלך , אפילו רק למען אבא שלך , תעשה את זה לאט, אבל מצד שני דבר איתו על ההומואיות שלך. זהו ובהצלחה כמובן

קוֹבּ

New member
זה חשוב וטוב

ואני שמח בשבילך. וזה מזכיר לי, שפעם ישבנו במכונית אני ואבא, שלא יודע עלי, ולא דיברנו על כלום [ככה זה בדרך כלל], ופתאום הוא אומר לי שלכל אחד בעולם, גבר או אישה, יש מתישהו מחשבות על מין עם בן מינו. אז שאלתי אותו מאיפה זה נובע, והוא קפץ והבהיר לי שהוא לא הומו "חס וחלילה", אבל הוא כן יודע שבמודע או לא במודע, לכל אחד יש מחשבות על מין עם בן מינו "וזה לא אומר שצריך ליישם, אבל זה טבעי". אין לי פואנטה, סתם נזכרתי.

ביציק

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif כל הכבוד על התעוזה../images/Emo70.gif

אבא שלך ממש ליברלי ותומך ואתה גם יכול להזדהות איתו חלקית
שיהיה לך בהצלחה

Saint Marko

New member
איזה משמח!!!

יפה יפה... אני לא מדמיין את אבא שלי אומר לי דברים כאלה *מצטער שאני מאכיר את האווירה* אבל ככה זה, וגם בקושי מאימא שלי..... אני ממש ממש ממש שמח בשבילך .....
.

yuvaly2

New member
כל הכבוד!

הלוואי שלי היה את האומץ לספר את זה להורים שלי [טוב..יש לו עוד שנתיים וחצי P=] u go boy!

sailor18

New member
הלוואי עלי!!!!

אמא שלי בחיים לא תעשה איזה צעד לקראת דבר שכזה... ואני יודע שהיא חושדת... מאוד חושדת

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואו, זה ממש נדיר לקבל תגובה כ"כ נפלאה, ועוד מאבא, שאמור לקחת את זה הכי קשה מבין כל המשפחה.... ממש אחלה אבא יש לך! וגם אבא מאוד פתוח וליברלי, אם הוא מספר לך שגם לו היה נסיון מיני עם בן כשהוא היה צעיר... בכל אופן, כל הכבוד על האומץ לספר לו והמון

למעלה