זאת רשימת הגלריות

מממ ממממ זה ממש לא קשור

אם אני לא טועה קראתי באיזה שהוא מקום שצריך להגיד הו וגם תחשבי ה oh מאוד דומה בהגיה ל הו הו הו של סנטה קלאוס

Silver Fox

New member
לא נכון!../images/Emo4.gif../images/Emo82.gif

Oh זה הו ו-ho זה הו... וכותבים Yu Gi Oh אז צריך להגיד או ולא הו

אובלינה

New member
תצטרפו כולם לאגודת גאחשיאושהד ../images/Emo6.gif

בלינושקה

אובלינה

New member
דלפי, אבא בונה, איזה שווים..../images/Emo25.gif

נזכרתי בעוד סדרה שאהבתי פעם, אבל קצת קשה לי לתאר את זה: משפחה כזאתי עם תינוק/ת (שכחתי
) בן ובת שבאים לסבתא כל הזמן והיא שולחת אותם לכל מיניי משימות בעולם (יש לה מין כדור הארץ כזה שהיא מסובבת אותו והם טסים לכל מיניי מקומות) והיו שם שניי רעים שתמיד נשארו אותו דבר ותמיד תהיתי אייך זה שגם הם כל הזמן מסתובבים בעולם.. בכל אופן, קראו לתכנית "סבתא.." משהו.. אוף, יש לי זיכרון מטומטם
אני זוכרת רק תמונה משם, והיא במוח שלי, אם הייתי יכולה להוציא אותה הייתי עושה את זה
בכל אופן, אם הבנתם משהו- תעזרו לי
ותגידו- אייך אפשר לשכוח את באג בראש
אני מתפלאה עליכםף אנשים (כל הזכויות שמורות ללילך שדאגה להזכיר לי אייך קוראים לתכנית הזאת. חטיפי- סחטיין!
) בליני

Shai Felton

New member
אוי שנאתי את זה../images/Emo3.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

"סבתא דולי כאן, אנו כבר באים, עם המזוודות ואנו שוב נוסעים למקומות רחוקים, למקומות חדשים, כמה טובבבב ל-נ-ס-ו-ע......"

אובלינה

New member
גם אני לא מתתי על זה.. ../images/Emo25.gif

נראה לי שקיצוניות יותר מידיי בייחסי "רעים-טובים" זה הופך למטומטם מידיי..
אבל-היי, ספתא דולי!
תגידו, אייך זה שלכם יש זיכרון יותר טוב מלי
אז אייך קוראים לשניי גנבים האלה? הם היחידים שאני אייך שהוא זוכרת.. כל השאר: ההורים נראו כמו ילדים בני חמש, והילדים כמו חוצנים..
או שאני טועה
אלוהים, הכל מתערבב לי במח..
בליני

Miss Pigmelion

New member
שהייתי יותר קטנה|מיעו|

אהבתי את זה, זה נחמד, למרות שבמבט אחורה זו תוכנית די דפוקה. אמא ואבא מושלמים, בן בת תינוק וכלב וסבתא נחמדה. כולם נראים צעירים ויפים שמנצחים את הרשע וכולם מוכנים לעזור להם במשימותיהם.

Silver Fox

New member
קראו לסדרה הזאת סבתא דולי../images/Emo82.gif|חן|

אולי קראו לזה הבית של דולי... לא זוכרת, משהו עם דולי

כוח כריש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חושב שעוד יש לי קלטות שלהם איפשהו. יש את מייקו, שהופך לכריש, דולפי נדמה לי זה זה שהופך לדולפין, אוקטביה הופכת לתמנונית, יש את הזקן הזה ששכחתי איך קוראים לו שהופך לאריה ים, יש את הכלב שהופך לכלב ים, יש את הנערים האלה שהופכים לסוסת ים וצב ים, יש אחד שהופך ללוויתן, יש שני צוותים של רשעים: אחד שהמנהיג שלו הוא חתול ים, וגם מתחת למים. הצוות השני הוא על ספינה ויש לקפטן דינוזאור שקוראים לו דרקונשטיין נדמה לי. יש לכוח כריש חבר כזה, חצי צפרדע חצי אדם^_^ אני עדיין זוכר שני ציטוטים של הקפטן: "חרוך אותך, דרקונשטיין!" ותמיד בסוף כשהספינה שלו טבעה כולם ברחו לו והוא תמיד טיפס על הדרקון וצעק: "אני מתעב מים!" בזכותו למדתי מה זה "מתעב".^_^

תינזאורים ;-;

אוי!!! הגרגולים!!! וואי, איך אחותי הייתה מכורה לזה ^^ אני ראיתי איתה, סדרה ממש ענקית!!! והכי אהבתי את דימונה, הגרגולית עם השיער האדום שהפכה לבת אדם במשך היום ^^ (זאתי שעתה צרות, נו!!
) מייאו, וגם המסכה המצוייר שכחתם..

מה זה תינזאורים?

השם הזה הזכיר לי סדרה על ארבעה דינוזאורים כאלה שהיו לוחמים בפשע, בערך כמו צבי הנינג'ה. אני לא יודע אם זו אותה סדרה, אבל בהחלט יכול להיות שזה היה השם שלה.

Moondust

New member
תינוזאורים...../images/Emo41.gif

נדמה לי שזו הייתה סדרה על גורי דינוזאורים שהיו מספרים כל מיני סיפורי אגדות ומככבים בהם... היה כחול בשם דיפלו, החנון שסיפר את כל הסיפורים, סגול בשם סטגו שהיה פחדן והיה לו אח תינוק בצבע אדום, הייתה אחת בלונדינית בשם ענת ששינתה להם את תמיד את סוף הסיפור, פטרודקטיל אחד עם כנפיים שתמיד הציק להם (אהבתי אותו
) והיה עוד דינוזאור ירוק ששכחתי איך קוראים לו.

Silver Fox

New member
התינוזאורים!!../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif|חן|

איך אני אהבתי את זה...
זה נכון שענת היתה סנובע וכל הזמן אנשים רעים לכדו אותה והדינוזאורים באו להציל אותה?

למעלה