ו... שאלה,ומשהו לעמית...

ו... שאלה,ומשהו לעמית...

נכון בכותרת לפורומים יש הודעה כתומה בקשר להודעת היום... לא באמת זוכים בפרסים... נכון?? עמית: אתה צודק שנרשמת למחשבים, רק לא הבנתי את הקטע של ההגרלות.... אתה יכול להסביר לי?? והקשר לקטע של להיות הכי קטן, אל תדאג... אני הכי דאגתי מהקטע הזה ומזה שכולם ירדו עלינו ויצחקו עלינו.. אני אגיד לך את האמת??? ליב`ניקים וליא`ניקים ולי`ניקים ממש אבל ממש לא אכפת ממך, אתה סתם עוד איזה ז`ניק שהם לא ידברו איתו... הט`ניקים אולי קצת יתלהבו עליכם בתחילת שנה אבל אם תתעלמו זה יהיה חד פעמי וזהו. עכשיו לח`ניקים.. הם הבעיה העיקרית.. הבעיה היא שאנחנו כל-כך משתדלים למצוא איך הם צוחקים עלינו, אז גם אם הם מנסים להיות נחמדים אנחנו בטוחים שזה לצחוק עלינו... אבל הח`ניקים הם די בסדר, וגם בשלב מסוים בערך במצע השנה הם יהיו חברים שלכם-לפחות של הבנות...- אז זהו. הח`ניקים הם לא בעיה, וכל השאר לא שמים עליכם בכלל. אז אין מה לדאוג... אבל שלא תדע מה אני עשיתי בתחילת שנה, פחדנו לצאת מהבית שכבה... אבל אחרי שבוע התגברנו על זה ואפילו למדנו להנות מזה שהו`ניקים מפחדים מאיתנו כמו שפחדנו מהח`ניקים...:) לאב יו יעל

עמיתוש

New member
מה את רוצה לדעת?

העיקר הוא, שבגלל שיש כ``כ הרבה ילדים שרוצים להכנס לכיתה הזאת (אני מניח בסביבות ה 100 ילד) אז פעם היו עושים בחינות, אם היו עושים היום, הייתי מתקבל, אבל עכשיו זה הולך בהגרלה, ושלושים ילדים נבחרים לכיתה. אז אני משער שיש לי סיכוי 1 מ3 להכנס לכתה הזאת. תחזיקו אצבעות בשבילי! עמית בן 12...

t@gel

New member
בוקר אור יעל חמודה :)

לשאלתך... בעמוד הבית של ``תפוז``, מופיעות בצד ימין למטה הודעות נבחרות מהפורומים. כל ערב אני עורכת סריקת פורומים ומוציאה מהם 7 הודעות נבחרות כאשר אחת ההודעות נקראת ``הודעת היום הנבחרת``. הודעה זו מזכה את כותבה בזוג כרטיסים להצגה ב``בית ציוני אמריקה``. לאחר בחירת ההודעה, אנו יוצרים קשר עם הכותב במייל ומזכים אותו בפרס. בראש העמוש של הפורום הזה, כמו בכל פורום, תראי הודעה בדבר הפרסים, המנוסחת כך.. קהילת תפוז מחלקת פרסים לכותבי הפורומים. כרטיסים להצגות בבית ציוני אמריקה יחולקו לכותבים בפורומים שהודעתם תתפרסם ב``הודעה הנבחרת`` בעמוד הבית של תפוז בקהילות תפוז יש עם מי לדבר :) בהודעה אחרת שלך שאלת אם אני מצטרפת לפורום... האמת היא שלא...אני לא יכולה להמנות על כלל משתתפי הפורום הזה. הפורום המופלא הזה שייך לכם הצעירים. לא לבני גילי. אני נהנית לעקוב כאן אחר הנעשה...חושבת שזהו פורום עם פוטנציאל אדיר ואולי אני גם יכולה להתוודות ולומר...אני מכורה אליכם... שלך באהבה ענקית...תגל

למעלה