ו. סילבה נגד לי. אמור להיות יופי של קרב

yair_bar

New member
מנהל
ו. סילבה נגד לי. אמור להיות יופי של קרב

אני ממש מצפה לו. מה אומרים המומחים בפורום - למי היתרון ולמה?

באסטר1

New member
הסנטר של סילבה לא תיתן לו להלחם יותר

פשוט לא הצליח לעשות כלום מאז שהגיע לUFC הברולינג שלו לא טוב שיש לו סנטר כזאת אחרת הוא היה הרסני לכל לוחם במחלקה וכל עוד זה ככה הוא צריך להיות לוחם שקול ואסטרטגי ואני לא חושב שזה באופי שלו

elvis18

New member
סילבה מנצח ...

כמה הוא עוד יכול להפסיד ?? אם הוא מפסיד ללי ...שיפרוש . אני לא רוצה לראות אותו מגיע למצב של קרוקופ ולידל ...אלא אם הוא כבר שמה (מבחינה בריאותית ) ..נדע בקרוב !

welterweight

New member
הימור שלי - קאנג לי בהחלטה

סילבה יפחד ללכת על כל הקופה בהסתערות אחרי מה שקרה עם ליבן ולאור הסנטר הבעייתי שלו וקאנג לי זהיר מדי בשביל להיכנס להרפתקאות.בקרב של בעיטות וקומבינציות קצרות אני נותן לקאנג לי יתרון טכני ולכן אני מהמר שסילבה יפסיד בהחלטה סטייל הקרב עם פרנקלין,מקווה להתבדות.

udi102

New member
מסכים כמעט לחלוטין ....

רק שנראה לי שהתוצאה תהיה הפוכה ,כלומר החלטה לסילבה .... קשה לי לראות את קונג לי עושה לו משהו עם בעיטות לכיוון המידל ...

welterweight

New member
אני לא זוכר שהוא נבחן

אבל הסגנון שלו גם לא ממש דורש סנטר כזה. גם אם יש לו סנטר חלש,זה חמישים חמישים בפוקט ואני לא חושב שאלה סיכויים שסילבה יכול לבנות עליהם.לי יבעט וגם אם הוא לא יגרום נזק הוא יקבל ניקוד על זה ולסילבה יהיה קשה לסגור קלינצ' טוב. תכל'ס,זה לא רק הסנטר של סילבה,זה גם הסגנון.בספורט של היום כשלוחמים באים עם גיים פלאן ולא סתם באים ללכת מכות יהיה קשה לברולר כמו סילבה לנצח.הוא צריך מישהו בלי יכולת KO,בלי יותר מדי היאבקות ועם עמידה סבירה אבל לא יותר.כרגע עולים לי בראש סנטיאגו ומאיה אבל הוא צריך לעבור את לי קודם ואני לא בטוח שהוא יצליח.

moich

New member
נבחן ונכשל מול סקוט סמית

פיצץ את סמית 2.5 סיבובים ובסיבוב3 קיבל בומבה אחת לסנטר ונרדם, (ברימץ׳ אגב סמית הפסיד בtko ממכה לכבד).

udi102

New member
די כבר כל הזמן לדבר על סנטר ....

בדרך כלל KO מגיע ממכה שאתה לא רואה אותה מגיעה וזה לא תמיד מצביע על חולשה של הסנטר ,במקרה שלי קונג לי אני בטוח שאין לו סנטר חלשה

AmitNHB

New member
בשלב זה בקריירה שלו, קשה לי להמר על סילבה נגד

סטרייקר כמו קאנג.

BeniTaz

New member
קשה להמר

אני הולך על ואנדרליי.. קונג לי ממש לא הרשים אותי אבל אין ספק שהוא עולה עם הייפ שלא מגיע לו וזה בעוכריו.

ElGoldi

New member
אסור לשכוח שקאנג לי כבר לא ילד.

הקרב המשמעותי האחרון שלו היה מול פראנק שמרוק במרץ 2008. מאז הוא פרש, חזר, הפסיד לסקוט סמית', ניצח אותו (ואני אשמח לדעת אם הוא עשה משהו בקריירה מאז הפוקס עם פיט סל) - בקיצור לך תדע באיזה רמה תראה אותו. והוא בן 39. אז אם הם יגיעו לסיבוב השלישי, אני מקווה שלוונדרליי יהיה אוויר וייקח בהחלטה. אבל - הכל תלוי בסנטר

למעלה