ותודה שתסטם בישראר

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
ותודה שתסטם בישראר../images/Emo31.gif

ותודה שתסטם בישראר

חברת התעופה ישראייר לכול מי שצריך לטוס לאן שהוא לא לטוס עים ישראייר שיעשה טובה לעצמו אפילו שהם יותר זולים אני אומר את זה מניסיון שהיה לי איתם. והניסיון היה מר מאוד. אני טסתי איתם עים משפחתי מניו יורק לישראל וחזרה , בניו יורק הם היו נראים מרושלים מאוד לא ידעו איך לקבל את הנוסעים שלהם לא ידעו איך לעבוד עים המחשבים שלהם ונוסף על זה גם האיחורים. חלק מהדיילות היו נחמדות אבל הייתה אחת בשם ליאת שהייתה מכשפה לכולם , לדגמה אחריי האוכל הדיילות עוברות עים העגלה ומציעות לשתות אני ביקשתי רק מים חמים ואמרו לי שתיכף אקבל, הייתי נחמד וחיקתי מעל שעה אותה דיילת עברה ליידי וקראתי לה שאלתי מה עים המים שלי והיא אמרה לי שהיא שחכה ותיכף אקבל, ישבתי וחיקתי עד שהיגענו לישראל, לפניי שירדתי מהמטוס שאלתי אותה למה היא לא היביאה לי מים היא ענתה לי, ראיתה שהייתי עסוקה הייתה קם ולוקח לבד . זה לא רק ביגלל זה לא לטוס איתם. אלה זה גם שהשירותים שלהם ניסתמו וצפו להם המים עים הפיפי והמשמו למעברים וכדיי לחסום את המים והייתר הם השתמשו עים הסמיכות שדחפו לאסלה. אותו דבר קרה גם בחזרה לניו יורק. היה שם איזה מנהל מישראייר בשם גילעד שהיתנהג לנוסעים בצורה מגעילה שאי אפשר לתאר. ואני אומר בשביל עוד כמה דולרים עדיף לטוס עים חברות אחרות שמעריכות את הכסף שלך. העתקה מאתר באינטר נט\פרש

ה דרומי

New member
על התאונה שהיתה יום מווינט

ותודה שתסטם בישראר

חברת התעופה ישראייר לכול מי שצריך לטוס לאן שהוא לא לטוס עים ישראייר שיעשה טובה לעצמו אפילו שהם יותר זולים אני אומר את זה מניסיון שהיה לי איתם. והניסיון היה מר מאוד. אני טסתי איתם עים משפחתי מניו יורק לישראל וחזרה , בניו יורק הם היו נראים מרושלים מאוד לא ידעו איך לקבל את הנוסעים שלהם לא ידעו איך לעבוד עים המחשבים שלהם ונוסף על זה גם האיחורים. חלק מהדיילות היו נחמדות אבל הייתה אחת בשם ליאת שהייתה מכשפה לכולם , לדגמה אחריי האוכל הדיילות עוברות עים העגלה ומציעות לשתות אני ביקשתי רק מים חמים ואמרו לי שתיכף אקבל, הייתי נחמד וחיקתי מעל שעה אותה דיילת עברה ליידי וקראתי לה שאלתי מה עים המים שלי והיא אמרה לי שהיא שחכה ותיכף אקבל, ישבתי וחיקתי עד שהיגענו לישראל, לפניי שירדתי מהמטוס שאלתי אותה למה היא לא היביאה לי מים היא ענתה לי, ראיתה שהייתי עסוקה הייתה קם ולוקח לבד . זה לא רק ביגלל זה לא לטוס איתם. אלה זה גם שהשירותים שלהם ניסתמו וצפו להם המים עים הפיפי והמשמו למעברים וכדיי לחסום את המים והייתר הם השתמשו עים הסמיכות שדחפו לאסלה. אותו דבר קרה גם בחזרה לניו יורק. היה שם איזה מנהל מישראייר בשם גילעד שהיתנהג לנוסעים בצורה מגעילה שאי אפשר לתאר. ואני אומר בשביל עוד כמה דולרים עדיף לטוס עים חברות אחרות שמעריכות את הכסף שלך. העתקה מאתר באינטר נט\פרש
על התאונה שהיתה יום מווינט
אוטובוס התנגש במשאית: 50 נוסעים פונו לביה"ח התאונה אירעה בוואדי ערה. במשטרה מתייחסים בספקנות רבה לתלונותיהם של חלק מהנוסעים שנפגעו: "כל תעודה רפואית תיבחן לגופו של עניין" שרון רופא-אופיר 50 נוסעי אוטובוס שהיו בדרכם לטיול בירושלים, נפצעו הבוקר (ג') קל, סמוך לכפר קרע בכביש 65, לאחר שמשאית סמי-טריילר פגעה באוטובוס - כך נמסר ממד"א. הפצועים הועברו לבית החולים הלל יפה בחדרה. במשטרה מתייחסים בספקנות רבה לתלונות הנוסעים ואומרים כי כל תעודה רפואית שתוגש תיבחן לגופו של עניין. התאונה אירעה סמוך לשעה 8:30, כאשר האוטובוס, שהסיע מטיילים מהכפר כבול שבגליל המערבי לירושלים, עצר ברמזור סמוך לכפר קרע. לדברי המשטרה, משאית שהגיעה מאחור פגעה קלות באוטובוס. תחילה התלוננו רק ארבעה נוסעים שישבו מאחור, כי אינם חשים בטוב, לאחר מכן התלוננו ארבעה נוספים, אולם במהרה ביקשו כל נוסעי האוטובוס להתפנות לבית החולים על ידי מד"א. קצין אגף התנועה במרחב העמקים, רב-פקד ז'ק דן, אמר כי מדובר בתאונה קלה וכי "לא ייתכן שמתאונה כה קלה, ייגרמו פגיעות למספר כל כך גדול של נוסעים מקור מווינט

מצב
הנושא נעול.
למעלה