ושוב שאלת קורס ההכנה ללידה...

tookish

New member
ושוב שאלת קורס ההכנה ללידה...../images/Emo140.gif

לאחר שהתשתי אתבן לא מזמן עם שאלת המי שפיר הגיע סוף סוף הרגע הגדול לגבי קורס ההכנה ללידה... והשאלה היא (מחולקת ל3)- אני מתעדת ללדת בליס האם כדאי את הקורס שלהם (יצירת קשרים חנדלך לרופאים וכדומה...) ומה עם החסידה בדרך... מישהי שמעה חוותה ....? ואחרון...דיאדה...מומלץ ..נחמד ..איזה מהם המקוצר או ארוך...? אודה בפתיחת שרשור מרענן ונושא פירות....

mishmish25

New member
לא יודעת כי אני אצל מרסי אבל../images/Emo105.gif

לך שאולי יתנו לך תשובות... יוווווווווווו יא צעירה את כבר צריכה קורס איייייי הזמן טס כשנהנים

א י ו ש י

New member
../images/Emo127.gifגם אני מתעדת ללדת בליס

ולכן אני כבר השבוע מתכוונת להתקשר אליהם להרשם לקורס הכנה ללידה. נראה לי שהכי הגיוני לעשות קורס במקום ששם אלד אני לא מעוניינת בלידה טבעית ולכן ללכת לקורסים פרטיים שתומכים ברובם בלידה טבעית נראה לי מיותר. אני רוצה לדעת תכלס מה יקרה אצלי בלידה במקום שאלד היינו ליס. נראה לי שאנחנו גם בערך באותו שבוע... אולי נפגש שם...

missB

New member
יש לך פרטים על הקורס בליס?

כמה מפגשים, כמה זוגות, באיזה שעות, מחיר וכו'? עוד קצת מוקדם לי מכדי להתקשר להתעניין אבל אם זה בהישג יד, אשמח לשמוע. אני גם שוקלת לעשות שם את הקורס בערך מאותם שיקולים שציינת.

tami_c

New member
אני עושה קורס הכנה ללידה בליס.

אתמול היה המפגש השני .. ( בו קיבלנו המון טיפים ללידה ומידע לגבי כול תהליך הלידה ) השלישי כולל סיור בחדרי לידה וסרטון הרביעי חמישי יתנו לנו את הכלים להתמודד עם הכאב .. ( נשימות , מסג'ים וכו ) כול פגישה אורכת בערך שעתיים וחצי ( כולל הפסקה ) ואנחנו בערך 10 זוגות .. המיילדת שמלווה אותנו ( אילנה ) מקסימה .. ובכלל הקורס מאוד מומלץ. בחרתי לקחת את הקורס הזה בגלל ש.. 1: אני מתכוונת ללדת בליס ורציתי לקבל את כול האינפו ממשהי שמכירה את ה"חוקים" שלהם . 2: קירבה למקום מגורים ( הבנתי שמרסי מקסימה ומצויינת אבל רחוק לנו ) 3: קיבלתי המון המלצות על הקורס הזה. מחיר ( אם אני זוכרת נכון ) 450 שקל ( בערך )

א י ו ש י

New member
סרקתי במיוחד-קורס בליס פרטים../images/Emo127.gif

לטובת כל המעוניינות צירפתי להודעתי טופס שקיבלתי כשהייתי בליס אודות הקורס שם. אני מאמינה שהטופס טוב יותר מכל מידע שאתן כי זה המקור שמחה אם יכולתי לעזור...כמו תמיד!!! מקווה שנתראה שם בקרוב

למעלה