ושוב הוא מגיע.....

soelistit

New member
ושוב הוא מגיע.....

הסופשבוע שזוחל לו בקצב שונה בתכלית מימות השבוע העמוסים לעייפה, שפתאום מעורר את אותה נקודה שבמהלך השגרה מנסים לטאטא מתחת לשטיח - ולדחוק לקרן זוית - להתכחש לקיומה המאיים-משו, המעלה הרהורים נוגים-משו, המזכיר לנו את אותו בור פעור - אותו עמק הבכא - אותה כמיהה וערגה כרונית המלווה והמתלווה - לעיתים מתחזה, לעיתים חבויה ולעיתים שם במלוא עצצמתה - למגע בלתי אמצעי לנפש תאומה.... לחיבור טוטאלי ומקיף - שיצליח להתנהל בתבונה וברגישות - תוך סינתזה של הביחד והלבד - תוך שילוב של רגעי תשוקה בוערת, של התמסרות טוטאלית ושל רגעים בהם כל אחד אדון לעצמו - אך הכל אפוף שלווה - של פתו בסלו....... ופתאום הבדידות הזו אינה מעוררת פרצי בכי וצער עמוק..... פתאום פותחת לה את הדלת - לצביטה הזו - מרשה לה להתנחל שם, לא נבהלת ממנה, לא נסערת מקיומה, לא מרגישה אבודה בנוכחותה - פשוט זורמת איתה..... נותנת לה את המקום שלה, את הספייס, את הביטוי - ואפילו מצליחה להגניב לה חיבוק מנחם וחיוך מהנהן ואמפתי...

d a n i e l s 5

New member
פרדוקס ...

סינתזה היא אכן מיזוג בין שניים לאחד......הסינתזה היא אכן חיבור טוטאלי ומקיף.... הטוטאליות הזאת לא יכולה לאפשר ביחד ולחוד :) יכולה להבין את כמיהה שלך למגע, לחיבור , ליד המלטפת ....הכמיהה לרצון של בן זוג...... לא יכולה להבין את הכמיהה הזו ממקום של בדידות כי..... "מבדידות האנשים הופכים קשים מעטים יוצאים ממנה נשכרים יש הפוחד מהדממה יש המגלה בה נשמה" ככה אמרו יהונתן גפן ושלמה יידוב ........ אני מסיכמה איתם :) מקווה שסופ"ש זה יביא לך ואלייך את הכמיהה הזאת .....את המגע המבוקש.....את האהבה הזאת :)))))) HAPPY NEW YEAR הכי HAPPY

Ima Adama

New member
בחיי

גם אני קצת חששתי לקראת והנה זה מגיע וזה עובר אפילו בנעימים אם זה טוב או רע - לא יודעת בחיי שהשתלבנו בזרימה טבעית "משחקת" כאילו לא הכרתי משהו אחר וזה בסדר לי

ים שקט 34

New member
הנקודה הזו

גרמה לי להתלבטות, אם לצאת בקור האיום הזה לעוד דייט בתקוה לשינוי או להשאר בבית ממוזג. יצאתי, וככל הנראה גם אחרי הלילה הזה החיים שלי ישארו בדיוק אותו דבר. עוד אדם נחמד שהכרתי, עוד אדם שלא הצליח לרגש. עוד אדם שהזכיר לי כמה קשה למצוא את אותה נפש תאומה. "נפש תאומה" - יש דבר כזה

soelistit

New member
חייב להיות...

אך אולי לא בתבנית שמצטייר בדמיון שלנו...... אולי נדרשת מאיתנו יצירתיות וגמישות בכדי להפוך את המושא הזה לריאליטי....... להיות מסוגלים ולהפנים שלא בהכרח אהבתינו תפרוץ ללא עוררין, ללא חיבוטים , ללא ספקות, ללא נסיונות חוזרים ונשנים לתקשר ולהתחבר - אולי נצטרך להסתגל לרעיון שבכדי להנביט את האהבה - צריכים להתקיים כמה תנאים - כמו קרקע פוריה, דישון והשקיה..... וכפי שעד שצמח מגיע לשיא פריחתו - עליו לעבור תהליך שלם - כך גם כנראה התהליך שמתבקש בכדי להפריח את האהבה....

בסוף

הכל מבשיל כי כן כמו בדמיון שלנו~אפשר! לפרוץ להפנים עם החיבוטים עם הספקות מתקשרים מ ת ח ב ר י ם משקים עודרים מפרים מדשנים משקים משקים צומחים פורחים(מחדש) תהליכים מדהימים מרימה איתך כוסית לחיי האהבה לחיי היכולות לחיי הפריחה אגב, לפני שנתיים שלוש אם היית (ן) אומר(ו)ת לי שבסוף הכל מבשיל ספק אם הייתי מאמינה...
חיבוק| גדול גדול ברוכה הבאה

soelistit

New member
מתוקה מקסימה ומדהימה

שכמוך......... חחחחחחחחחחחחח גמני צחקתי כל הדרך הביתה!!!!!!!
סגירת מעגלים קטלנית...........

עוד לא סגרנו שומדבר

הכל רק נפתח... מדהימה את. והחתימה שלך בכרטיס...אויייי החתימה שלך בכרטיס הרבה עוד נאמר אחת לשניה על מילותיו של סטינג. . . א תצוחקת אני דומעת נעשיתי" נוראית" לאחרונה..

למעלה