... ושוב בנושא קינוחים אישיים...

נוRית

New member
... ושוב בנושא קינוחים אישיים...

חוזרת כדי לשאול - הפעם על העיתוי:

אם צריך להגיש בערב קינוחים שמורכבים משכבה של ביסקוויטים/עוגה מפוררים, קרם המבוסס על שמנת מתוקה, פודינג אינסטנט וגבינה לבנה, ופירות שאני חותכת לחתיכות קטנות ומבשלת בסירופ סוכר. - האם כדאי להכין באותו יום אחה"צ, או שניתן להכין גם יום קודם (אני מדברת על הכנת הקרם והרכבת המנה. ברור לי שאין בעיה להכין מראש פירורים ופירות).
האם הטעם לא ייפגם אם המנה תוכן ותורכב יום קודם?

תודה לעונים.
 

kriz

New member
לדעתי כדאי להכין יום קודם

כי הקרם צריך להתייצב..
אולי רק את הפירות הייתי מוסיפה באותו אחר הצהריים
 

נוRית

New member
להתיצב?

כלומר - להתיצב בתוך הכוסות?
(אולי שכחתי להזכיר - הכוונה היא להכין בכוסות אישיות)
 

kriz

New member
הבנתי שזה בתוך כוסות אישיות

ועדיין הקרם, לדעתי, צריך להתייצב, גם בתוך הכוסות.
הוא גם הרבה יותר טעים לדעתי יום אחרי.
 

נוRית

New member
תודה

הבעיה היחידה תהיה למצוא מקום במקרר....
 
למעלה