ושוב אני וההערות שלי..והפעם-פורטוגל

natifff

New member
ושוב אני וההערות שלי..והפעם-פורטוגל

בהתחלה לא סבלתי.עכשיו אני אוהב.קיטש קצת,אבל יציאה מצוינת, שיר חזק.

בן מלצר

New member
זה הזמר של פורוטוגל???

מי זה??? פרטים עכשיו!!! וגם הזמרת נראית כובשת! ביחד בטח יהיה להם שילוב מעולה!

לא רק שהשיר מעולה

יש לו זמרים מצויינים! בעיקר הבת, כבר הזכרתי שיש לה מבט ווינרי בעיינים. פורטוגל השנה הולכים להפתיע אחרי הרבה זמן! מגיע להם! שיהיה להם בהצלחה!

טליה ג

New member
מה יש לכם מפורטוגל השנה?

נראה לי שכולם מסונוורים מזה שפורטוגל חרגה ממנהגה ועברה לשיר באנגלית כמעט מלאה, אבל אם מקשיבים לשיר הוא כל כך מונוטוני, משעמם, מיושן ומייגע, וגם האנגלית לא בדיוק מוסיפה לו. שיר חלש ביותר שאינו עולה ברמתו על FOI MAGIA ואינו טוב בהרבה מהזוועה הפורטוגלית מ-2001.

deen35

New member
" הזוועה הפורטוגלית מ- 01'"

נו באמת, זה היה אחד השירים היותר טובים של 01'. פורטוגל היא מדינה מיוחדת ובגלל זה הרבה לא מבינים את השירים שהיא שולחת.

Flendy

New member
מה אתה מחרטט במוח?

השיר הזה לא היה להיט בינלאומי. אפילו לאמ טי וי הוא לא הגיע. בטח שמעת אותו באיזה רדיו ישראלי נידח במקרה כי היתה תוכנית ים תיכונית או משהו-ואתה בטוח שזה היה הצלחה. מהאירוויזיונים האחרונים רק טורקיה ב2003 ואולי אולי קסנדי ב2004 ראו הצלחה. קסנדי ממש מעט בעיקר בבלגיה גרמניה-וכן,גם בישראל הצליחה לא רע.

אני ממש לא מחרטש!! השיר היה

הצלחה גדולה,שאפילו פיליפ קירקורוב עשה לו גירסה מישלו... השיר הגיע למקום השלישי ברדיו 99 אף אם (שאז היתה התחנה הכי חזקה) אני בטוח שאם השיר היה זוכה הוא היה יכול להיות להיט לא פחות מתורכיה 2003(שקרע את המצעדים). כך שעם עובדות לא מתוכחים ויון 2001 היה השיר הכי מצליח (עד כמה שניתן) מאותו אירויזיון!!!!!!!

Flendy

New member
הוא הגיע למקום ה10-לא לשלישי

וחוצמזה-פיליפ קירקורוב עשה גם לדרימינג של אדי פרייל גרסה-זה אומר שזה שיר מצליח? נא להפסיק לחרטט.

הרג אותי עמוס אורן שנותן לזה ולאירל

ד סיכוי..... הבדיחה הכי חזקה ששמעתי!!!!.. ביכלל אני שם לב שבזמן האחרון 80% מהפורום די פסימים בנוגע לסיכוי של שירי... שהיא זכתה כולם היו בשמים ואמרו שהיא עולה ובחודשים האחרונים המצב הישתנה לחלוטין!!!..מה עוד שמעריצים רבים של האירויזיון באו אליה ואמרו שהשנה אין שירים טובים בחצי הגמר ובטוח שהיא עולה....

deen35

New member
יש כמה מדינות שבטוח בגמר:

הונגריה, הולנד, נורבגיה. השנה הקרב על המקום הראשון יהיה אדיר. יש המון שירים שנשמעים כמו שירים מנצחים. ישראל לא נשמעת ככה.

טליה ג

New member
אף פעם לא הייתי בשמיים

ואני תמיד בין הפסימיים בפורום(בכל זאת פולנייה
), אבל הייתי ואני עדיין גאה מאוד בשיר ובכל הקונספט. שיר יפה שמייצג את המוסיקה האמיתית שלנו ומדבר אל הצעירים, זמרת יפה עם קול נפלא, הופעה מינימליסטית ומכובדת. מכיוון שעם שירים אירוויזיוניים "ייצוגיים" רק נכשלנו בשנים האחרונות, שווה לנסות משהו שונה. בטח שאין לנו מה להפסיד! כפי שכבר אמרתי מאות פעמים, אני סבורה שבעידן הטלווטינג וחופש השפה הדרך שלנו להתבלט באופן חיובי היא ע"י שירים אתניים, אקזוטיים או בעלי גוון מזרחי. אבל לאור הגל האתני השנה, טוב שאנו שולחים השנה פופ מערבי, כי גם השיר האתני הטוב ביותר שהיינו שולחים היה נבלע בים האתני שמציף את האירוויזיון הנוכחי. השנה נחזיק אצבעות לשירי ונקווה לטוב! בקשר לעמוס אורן, הוא מנותק לגמרי ותקוע עדיין בשנות ה-90. הוא גם עצבן אותי עם הסגידה שלו לאנגלית, כאילו שברגע שמדינה שרה באנגלית זה אוטומטית מגדיל את סיכוייה. השיר הפורטוגלי חלש באנגלית והיה חלש באותה מידה גם בפורטוגלית!

טליה,אני מוכן לדבר עם יואב גינאי

שבשנה הבאה את תשתתפי בפאנל של הלקטים במקום עמוס אורן...

טליה ג

New member
בכיף../images/Emo6.gif

אני ממש לא מבינה איך יצא לעמוס אורן שם של מומחה באירוויזיונים. לפני שנים הוא אולי היה כזה, וגם אותי הדהים כיצד הוא הימר על האחים אולסן, כשאיש לא זכר אותם בכלל, אבל בשנים האחרונות הוא לגמרי ירד מהפסים. ומה הקטע שלו עם אירלנד?

למעלה