ושוב אותו הסיפור..הקאות ושילשולים->

לוריי

New member
ושוב אותו הסיפור..הקאות ושילשולים->

אז למי שמכיר את סיפור פודינג הקודם מבין למה כתבתי שוב אותו הסיפור.. יש לי גור חדש בן כ3 חודשים. מהבוקר הוא שילשל אבל ממש.. לא שילשול רגיל אלא ממש נוזלי (סליחה על התיאורים) בצהריים הוא גם הקיא מין ריר צהבהב כזה (מיצי קיבה ?) ומהבוקר הוא לא אכל כלום אבל אני מקפידה שהוא ישתה , אני עושה לו צום של 24 שעות וממחר עוף מכובס ואורז. ועכשיו הוא שוב הקיא מין קצף כזה.. אתם בטח ישר תגידו שאני צריכה ללכת לוטרינרית אבל דיברתי עם הוטרינרית רק שיש בעיה היא נמצאת חצי שעה ממני ולנסוע איתו באוטו זה בלתי אפשרי כי הוא מילל ובוכה בלי הפסקה ומטפס עליי (הוא רועד כולו ממש פוחד מהנסיעה) מה שמונע ממני אפשרות לנהוג. וביקור בית יעלה לי 300 ש"ח לא כולל טיפול שיצטרך לקבל במידה ויצטרך. וביום שלישי היא גם ככה צריכה לבוא לתת לו חיסון (זה היום הקבוע של הוטרינרית שעליו היא לא גובה תשלום נוסף), מי שמכיר אותי יודע שאני לא חוסכת בקטעים האלה השאלה היא אם באמת צריך להלחץ כ"כ.. למישהו יש ניסיון? יודע מה זה הקיא הרירי הזה? אתמול היו אצלנו בבית כ30 איש ומתוכם 15-20 ילדים.. שכולם שחקו והשתוללו איתו ככה שאני לא יודעת אולי נתנו לו משהו לאכול. אשמח לכל עזרה ומידע הוא חוסן כבר נגד פרוו, ומשושה ראשון. ופעמיים קיבל תילוע תודה מראש

blackberry1

New member
לוריי...

הכלב שלך מרגיש מאוד לא טוב! קחי את האוטו ולכו לוטרינר! שימי אותו בתוך משהו שלא יוכל לזוז בנסיעה, ואת פשוט תאלצי להתעלם מהיללות... אי אפשר להתפשר!

לוריי

New member
שכחתי לציין

שהוא אמנם ישן כבר כשעתיים (אבל תמיד הוא ישן שנת צהריים\ ערב) הוא קצת יותר עייף מהרגיל אבל כלל לא אפתי. ומקודם הוא השתולל עם הכלב השניה שלי. הוא גם שותה.

danihashamen

New member
סביר להניח שנתנו לו דברים

אולי במבה? ילדים דוחפים לכלבים כל דבר שיש להם ביד.. אחיין שלי נתן לכלב שלי ביסלי בצל
אם זה לא יעבור עד שהוטרינרית תבוא לתת את החיסון, תעלי את הנושא.

danihashamen

New member
אגב -

הוא יפיפיה
שכחתי לציין שגם לי יש לברדור, והם ידועים כאכלנים לא קטנים.. אז אני לא אתפלא אם נתנו לו משהו, והוא אכל את זה בשמחה. (הלברדור שלי בן חמישה חודשים, ודווקא הוא הפחית בכמות האכילת שטויות מהרצפה) את בטוחה שהוא בן 3 חודשים? התמונה עדכנית?

לוריי

New member
הוא לברדור מעורב בגולדן והתמונה

ממש לא עדכנית. זה מיום אחרי שהבאתי אותו הוא שם בערך בן 6 שבועות אפילו פחות.. (הוא בערך ננטש אז לקחתי אותו בגיל צעיר מ"המותר")

רוצי איתו לוטרינר

לידיעתך חיסון משושה ראשון אינו מייצר עדיין נוגדנים למחלות אותן הוא אמור למנוע. [ לצערינו אין אפשרות להתחיל מהחיסון השני.] כך שתיאורטית מה שאת מתארת עלול להיות התחלה של פרוו או כלבלבת. [ או מחלות אחרות]. את הכלב את יכולה לשים למשך הנסיעה בכלוב או בקופסה. במצבו, חיסון, בכל מקרה אסור לתת לו. צחי

למעלה