" ... ושבו בנות לגבולן ...

מיסיס G

New member
" ... ושבו בנות לגבולן ...

ויביאו במטענם בעל צורר ישראל , ארבעה טפים , 2 חתולים ו20 קילו פליידו ... ותחרד אדמת ציון ותעשה לה את המוות בדמות סוכני אל על קשיי תפישה , עובדי קונסוליה אנטיפטיים , פקידי משרד חקלאות שסוגרים את הפקס שלהם בלילה , חמה שטוענת ש"לא צריך להביא מכולה - יש לי מאות סירים וסדינים מהנדוניה", אבא שלא ישן כבר שלושה שבועות כשראשו עסוק ב"מה יהיה, את בטוחה שאת עושה את הצעד הנבון?" ואמא היסטרית אחת שכבר שבועיים מתלבטת מה לבשל ליום שישי הגדול בו תאוחד משפחתה ..." טוב - ארץ ישראל נקנית בייסורים רבים ואם יש אלוהים בשמיים הוא מקפיד מאוד שלא לעבור על המצווה הנ"ל . ההחלטה לשוב אל זרועותיה המחבקות של היישות הציונית ומשרד האבזורשן מתבשלת אצלי כבר המון שנים , רק בשבועות האחרונים הצלחתי לשכנע גם את הבעל - ומהנתן האוקיי הממש לא החלטי , לא עצרתי . אני שבה לישראל לתדהמת רוב המכירים אותי על אף ולמרות , אני מודעת היטב (אני חושבת) לקשיים, אני מודעת לויתורים שאני עושה ודורשת ממשפחתי - אבל הגעתי לשלב בחיי בו כבר אין לי אויר - אני חייבת לנסות ולהגשים את החלום הישראלי שכולל בתוכו סנדויץ' טוניסאי ב8 בבוקר , מסבחה ב 12 וביצה עין/קוטג'/סלט קצוץ דק בלי רטבים לארוחת ערב ומשחק כדורגל כל יום שבת .אני מרגישה מחוייבות להורים שלי שלא זוכים להכיר את נכדיהם , לילדים שלי שהמושג משפחה לא ממש נהיר להם ומה לעשות - מחוייבות לאותו חלום שאולי נראה אווילי לרבים מכם - אבל מבחינתי ציונות היא לא מילה גסה . הפרידה מניו יורק קשה מנשוא . אני אתגעגע לאמריקה , אני כבר מתגעגעת . וויש מי לאק , על פי תגובות הקהל - עושה רושם שאני אצטרך לו . תודה לכם שהייתם לי כבית ומשפחה בשנים האחרונות . וממרומי מעמדי הבכיר אני מטיפה לכם - תחזרו הביתה כבר , נפולת של נמושות . :) תשמרו על אמריקה , מרגלים ומרגלות יקרים שלי . ענת .

Benkok

New member
באמא שלך?

אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו וכו'?

mal1

New member
וואווו - הוצאת אפילו אותי מהתרדמת. שיהיה לכם

המון בהצלחה בארץ

duncken

New member
שיהיה בהצלחה...

האם דאגתם למציאת עבודה\מקור פרנסה מראש? מאוד מאוד חשוב...

שיהיה בהצלחה. זה תמיד עושה טוב

לדעת שבישראל גרים אנשים שמתאימים לה.

lamah

New member
אנחנו התרגלנו

השאלה אם ישראל מוכנה לגל העליה הזה? וברצינות - סחטיין (או מה שלא תהיה המלה המעודכנת לכך)

slide1

New member
אני יכול לדבר רק בשם עצמי, אבל נראה

לי שתחסרי לרבים מאיתנו כאן. תמיד אהבתי לקרוא אותך ולהיקרע מצחוק מחוש ההומור המשובח. אירס צודקת -מי יעורר כאן דיונים על מהות החיים שלנו כאן ושם?. אולי תפתחי איזה בלוג - ספרי לנו איך הולך. מאחל לך ולמשפחתך בהצלחה וכל טוב. וואלה, חשבתי שאת צוחקת כשאמרת שתלכי לראות את מלכה שפיגל בהופעה הסטורית....

רוניללה

New member
איזה יופי!!!

שיהיה המון המון בהצלחה, עם כל הקשיים אני בטוחה שתסתדרו יפה... תמיד אזכור אותך בזכות הדג שגורם אושר לכל יושבי הבית בערב שישי

סלסרו

New member
you suck.

נפולת של נמושה, יורדת לישראל. זה הדרך שלי לומר "וואואואו! ושיהיה עם הרבה הצלחה!!"

Nola S

New member
אני לא מאמין!

אני לא מאמין! הרסת לי את הקיץ. שיהיה המון בהצלחה! G איך זה קרה? איך לא זיהינו את אותות המצוקה ששידרת לנו? איך? כל הדיבורים על אולמרט המנייאק, הממשלה, השרים, חברי הכנסת המסואבים. זה אובאמה שגרם לך לחשוב על שינוי? האם חשבת אם הוא יכול, גם אני יגרום לשינוי. המון אושר והצלחה!

stevie1

New member
די../images/Emo70.gif

תודי שאת מסתלבטת עלינו
(תודי, ברחת רק כי חשבת שאת הולכת להזמני את סלסרו לסטייק, נכון?
) הו G יקירתי, מאחלת לכם את כל ההצלחה שבעולם ורק טוב (וגם סביח, ופלאפל ושאוורמה). תבואי לבקר ולדווח. עד אז, נתגעגע

Mירב

New member
כל הכבוד!../images/Emo82.gif

אני מקנאה בכם - על האומץ, על האמיתיות, על הישראליות.... (עכשיו שאני נשואה לאמריקאי בכלל אבוד לי הרי...
)

למעלה