ורדר ברמן - שאלקה 04

«Tal»

New member
ורדר ברמן - שאלקה 04 ../images/Emo91.gif

ורדר ברמן - שאלקה 04 2 שאלקה תמיד הייתה קבוצה חזקה, אומנם בעונה שעברה היא לא התבגרה כל כך בצמרת אבל בהחלט גם בעונה שעברה היו לא שחקנים ששוים לפחות מקום בגביע אופ"א ולא באינטר טוטו. שאלקה השנה התחזקה מאוד כשהביאה 3 חיזוקים, בראש ובראשונה עומד החלוץ הטוב ביותר בגרמניה ואחד הטובים בעולם, גונקאלבס אאילטון שהגיע מורדר ברמן(כן כן מורדר ברמן ועכשיו הוא משחק במשחק הראשון של העונה נגד קבוצתו הקודמת), אאילטון היה מלך השערים של הבונדסליגה ושל ורדר ברמן בעונה שעברה והוא בהחלט חיזוק משמעותי מאוד לשאלקה. בנוסף הביאה שאלקה שני חיזוקים נוספים, עוד שחקן מורדר ברמן- המגן קרסטג'איק(אם כתבתי את זה נכון), הוא אומנם לא היה משמעותי כל כך כמו אאילטון אך בהחלט הייתה לא חשיבות בקבוצה והוא פתח כל משחק בהרכב. בנוסף הביאה שאלקה את הקשר בורדון מבוכום אך הוא בינתיים לא פותח בהרכב ויחכה לתורו על הספסל. חוץ מהרכשים שעשתה שאלקה יש לה שחקנים עוד מהעונה שעברה שהם שחקנים מעולים משל עצמם, אסמואה החלוץ האפריקאי המעולה, וגם אלטינטוף והאנקה שהיו מרכזיים מאוד בקבוצה בעונה שעברה. מהצד השני הקבוצה הביתית ורדר ברמן, אומנם איבדה את אאילטון אך במקומו היא הביאה את חלוץ נבחרת גרמניה מירוסלב קלוזה, אני אישית לא חשוב שקלוזה הוא הרכש הנכון לורדר ברמן, קלוזה כבר עבר את השיא שלו ובעונה שעברה הוא הראה שהוא הולך ונחלש. שאלקה השנה הולכת חזק על התואר ביחד עם באירן מינכן וגם אולי לברקוזן ודרוטמונד שינסו לעקוץ, אך ורדר השנה תחזור להיות קבוצת אמצע טבלה לדעתי והיא לא תסיים מעל המקום ה-5. לכן בשביל יחס של 3.25 בשביל שאלקה שנראית הוכלת חזק מאוד על האליפות העונה אני מאמין ששוה להשקיע עליהם סכום קטן. יש להזכיר כי שאלקה גם פתחה את העונה מעולה באינטר טוטו ובאמצע השבוע עברה את אסביירג סגנית האלופה הנורווגית אחרי שניצחה אותה 3-0 בבית. לדעתי שאלקה הימור מעולה היום ביחס 3.25, אך בגלל הביתיות של ורדר שבכל זאת היא האלופה מהעונה שעברה ועדיין יש לה מספיק שחקנים טובים לא מומלץ להשקיע על זה הרבה כסף אלא סכום קטן. בכל מקרה ההמלצה שלי כאן היא: המלצה 2 ניצחון לשאלקה ביחס 3.25 הרכבים: Bremen: Reinke - Pasanen, Ismael, Fahrenhorst, Stalteri - Borowski, Baumann, Ernst - Micoud - Klose, Klasnic Schalke: Rost - Oude Kamphuis, Waldoch, Krstajic, Kobiaschwili - Asamoah, Vermant, Altintop, Böhme - Ailton, Hanke בהצלחה

«Tal»

New member
טעות צודק מדנמרק התבלבלתי

אבל מזה משנה ושאלקה מנצחת

aviv12342

New member
יש בעיה קטנה...

דיברת פה רק על שאלקה עם היית מוסיף קצת על ברמןם הייתה מגלה ששאלקה לא הולכת לנצח....

«Tal»

New member
דיברתי רק על שאלקה

כי שאלקה הולכת לנצח כי היא התחזקה השנה וכי היא הולכת חזק על האליפות עם באירן מינכן

קצת תיקונים...

בורדון הוא בלם והוא הגיע משטוטגארט תה אומר ששאלקה רוצה אליפות וורדר לא רוצה? מזה השטויות האלה!! אז בגלל ששאלקה רוצה היא תנצח כי היא טוענת לכתר ובכלל לא הזכרת את הסגל המצויין של ורדר עם באומן יסמעאל יוהאן מיקו קלאסניץ' ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע התמקדת רק בשאלקה...

אתה תראה במשחק שלא

לורדר יש מספיק שחקנים טובים שיכולים לחפוש עת עזיבת אאילטון וף אחד לא מבטיח שאאילטון של שלאקה יהיה אותה הצלחה כבירה כמו בורדר ועוד במשחק ה-1 מול קבוצתו לשעבר... הקבוצה שבה הוא כה פרץ והגיע לתודעה עולמית

«Tal»

New member
סשה

אין לי כח אליך ירוסי נדבר אחורי זה באי סי שבוע הבא מארגנים כדורגל שמע אני זזתי יאלה ביי

«Tal»

New member
בדיוק בגלל זה

הוא רוצה להוכיח להם שבלעדיו הם לא שווים........

belami255

New member
אני גם שמתי שאלקה בטופס

בגלל היחס הטוב ובגלל שלדעתי מדובר בשתי קבוצות שוות פחות או יותר שכל אחת יכולה לנצח. תיקו תוצאה סבירה, אבל אני מקווה ששאלקה תנצח.

למעלה