וקצת אופטימיות

shermond

New member
וקצת אופטימיות../images/Emo79.gif

מהאומה היושבת בציון!! מחר "מחר אולי נפליגה בספינות מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות יטעינו תפוחי זהב כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר אולי בכל המשעולים ארי בעדר צאן ינהג מחר אולי באלף ענבלים יכו פעמונים של חג כל זה אינו משל ולא חלום.. מחר יקומו אלף שיכונים ושיר ירוץ במרפסות ושלל כלניות וצבעונים יעלו מתוך ההריסות כל זה אינו משל ולא חלום.. מחר כשהצבא יפשוט מדיו ליבנו יעבור לדום מחר כל איש יבנה בשתי ידיו את מה שהוא חלם היום כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר ואם עוד לא מחר ואם גם לא מחר אז מחרתיים" יום נעים

shermond

New member
ואני שמה לעצמי רגליים...

ומקפיצה בנתיים עצים אחרים.. נו נו נו לי..

Bambi Prague

New member
מנסיון

שנתיים חייתי בקירבם וזה באמת עזה סיטי, אבל הלוואי עלינו שיהיו בעזה קפריסאים....

ribber

New member
תראי מה עשית לי ../images/Emo8.gif

יונה עם עלה של זית צאי מן התמונה השיבי את האמונה שהשלום יבוא בעקבותייך... קפיץ קפוץ רק שישאר למעלה, ככה, כן! יופי

Nathi

New member
אופטימיות

שרמונד טוב שיש אנשים כמוך.
תגידו מה קרה לתפוז?לבש מדים חדשים לכבוד ההתקפה הקריבה?

shermond

New member
ועוד אחד ../images/Emo79.gif

סתם כי אני אוהבת באופן מיוחד.. (גן הקודם וגם זה משירי להקות צבאיות.. איך לא??) היה לי נער "היעדים מטוהרים והרוסים שלגים על החרמון עם שמש נמסים ובעיירת רפאים על הרמה חמור בודד תועה אם טרם מלחמה הקיץ שב למשלטיו הישנים אבל פניך נערי נותרו שונים היה לי נער מאוהב היה לי נער צלול היה קולו צלולות היו עיניו הקרב נדם ושוב קרב הוא אל השער אך הילוכו כבד וחתומות פניו אך הילוכו כבד וחתומות פניו הוילונות הוסרו והנייר גורד פקיד העירייה נעל את המקלט שלוחות הדשא מטפסות ומעלות ירוק טרי על צלקות התעלות הרימונים חזרו לשוק לדוכנים אבל פניך נערי נותרו שונים עימדי בשער נערה עימדי בשער אני חוזר אליך בדרכי עפר הייתי נער נערה הייתי נער עכשיו חייכי אליי מוכרת ויפה עכשיו חייכי אליי מוכרת ויפה גילחנו הזקן קיפלנו המדים שותים עסיס וקפה עם ידידים העניינים שבים אט אט למסלולם לומדים לא להזכיר את אלו שאינם לומדים לחזור להרגלים הישנים אבל פניך נערי נותרו שונים היה לי נער מאוהב היה לי נער צלול היה קולו צלולות היו עיניו הקרב נדם ושוב קרב הוא אל השער אך הילוכו כבד וחתומות פניו אך הילוכו כבד וחתומות פניו שוב החשמל דופק בלילה ברחובות שלטי האור מוכרים פלאפל ותקוות על מדרכות בין שולחנות בירידים המיני שב והשתלט על המדים על גל האתר צועדים הפיזמונים אבל פניך נערי נותרו שונים עימדי בשער נערה עימדי בשער אני חוזר אליך בדרכי עפר הייתי נערה הייתי נער עכשיו חייכי אליי מוכרת ויפה עכשיו חייכי אליי מוכרת ויפה"

ribber

New member
בדיוק לפני שבוע

little wave ואני החלנו בשירשור שירים מתוך הכבש השישה עשר.... אז הנה זה בא, זה כבר בארכיון אבל הלכתי לנבור ולחפש ומצאתי

shermond

New member
מקסים!!

ותודה לכולם על הברכות
אם תמשיכו עם זה אני אמשיך לשים שירים ראו הוזהרתם!!

little wave

New member
../images/Emo168.gif ../images/Emo79.gif ואם בלהקות צבאיות...

עסקינן אז הינה אחד מחהקת הנח"ל: ק ר נ ב ל בנח"ל קרנבל, מי שלא יבוא חבל, מי שלא יבוא חבל! (והסניליות עושה את שלה, אני לא זוכרת את ההמשך
)

ribber

New member
כיוצאת נח"ל...

יותר נכון, אחוזה גאה! את המשך השיר גם אנחנו לא ידענו לחלוטין אז שרנו אותו ככה: עולה הנחל על גדותיו עולה הנחל על גדותיו עולה הנחל על גדותיו עולה הנחל על גדותיו. ממש לפי המוזיקה של השיר ככה, שעה, אחרי שעה, אחרי שעה... עד שמשהו נשבר והתחיל לשיר "יש לי שיר שמעצבן אנשים"

shermond

New member
קרנבל בנחל קרנבל../images/Emo79.gif

מחלקה להסתדר בשלשות!! וכולם ביחד לפי הקצב: קרנבל בנחל "קרנבל בנחל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל המחבלים המקציפים הענפים הנשטפים וכל המים השוטפים הם סוחפים הם סוחפים זורם השטף האיתן מנחל שניר ומגולן וגם יוצא במחולה בהילולה אחת גדולה קרנבל בנחל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל גואה הנחל ושוצף וגם אותנו הוא סוחף להחיות בסערה את ים המוות הנורא הראה תרועת צופר והלאה הלאה למדבר שם את שיטפו הטוב יוביל לדוג דגים בבר דוויל קרנבל בנחל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל עולה הנחל על גדותיו שיטפו איתן טובים מימיו פלגיו עזים זרמיו שוצפים את כל הארץ מציפים דרכיו רבות ולא קלות הוא מסמן את הגבולות משקה שדות ומישורים ושב מתחת לגשרים קרנבל בנחל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל גם הבקעה וגם ההר הערבה והמדבר כולם שטופים כולם יפים כולם איתנו נשטפים אז בואו גם אתם כולכם לשטוף מעט את נשמתכם לגלוש בעוז מההרים להיות כמונו שיכורים קרנבל בנחל קרנבל מי שלא יבוא חבל מי שלא יבוא חבל" לשנן מחר בוחן

gozala

New member
../images/Emo79.gif קבלו דוגמית מהמנגינה ../images/Emo168.gif

בתקווה שאתם מצליחים להאזין

shermond

New member
תודה- מקסים

ואגב יש לי את הביצוע (המקורי, אני מקווה) אם את רוצה

למעלה