ועכשיו אני בשוונג של כל שונאי החתולים - אל תטרחו להביט בתמונות
N noom New member 7/10/02 #1 ועכשיו אני בשוונג של ../images/Emo108.gif כל שונאי החתולים - אל תטרחו להביט בתמונות
S sashkashurik New member 8/10/02 #13 היי!!!! אני מכירה את החתולים האלה!!! הם שייכים לבחורה שקוראים לה אפרת, והיא שמה באינטרנט את התמונה הזאת בכל מיני פורומים חתוליים. איזה קטע!!!
היי!!!! אני מכירה את החתולים האלה!!! הם שייכים לבחורה שקוראים לה אפרת, והיא שמה באינטרנט את התמונה הזאת בכל מיני פורומים חתוליים. איזה קטע!!!
N noom New member 8/10/02 #15 ייאמר לזכותי שלא הורדתי את התמונות הללו משום פורום אלא פשוט מצאתי באתרים שונים
C cutie pooh New member 8/10/02 #17 יש לך תמונה של החתול שלך במחשב../images/Emo35.gif והנה הכלב שלי...
N noom New member 8/10/02 #16 ../images/Emo41.gifתודה מתוקה גם שלך אחלה אני מצפה בקוצר רוח לשרשור הבא
W westlife rules New member 8/10/02 #18 איזה שרשור חמוווווווווודדדדד חולללללללה על חתולים!!! הינה החתול שלי.. הוא שכב על הסורק.. חחחחחחפ
C cutie pooh New member 8/10/02 #19 ... (תיכנסו ותראו לבד) הוא נראה מאוד פרוותי/רך/מתקתק אני מנחשת שהוא חתול פרסי או סיאמי?? (אין לי שמץ בחתולים - אני סתם מברברת שטויות...)
... (תיכנסו ותראו לבד) הוא נראה מאוד פרוותי/רך/מתקתק אני מנחשת שהוא חתול פרסי או סיאמי?? (אין לי שמץ בחתולים - אני סתם מברברת שטויות...)
W westlife rules New member 8/10/02 #20 החתול שלי?? חחחפ הוא חמוווד.... אה.. דרך אגב, יש לי 2 חתולים.. פשוט החתול האחר סנוב.. חחחחפ חחח.. נתת הרגע את 2 הסוגים האפשריים... הוא סיאמי
החתול שלי?? חחחפ הוא חמוווד.... אה.. דרך אגב, יש לי 2 חתולים.. פשוט החתול האחר סנוב.. חחחחפ חחח.. נתת הרגע את 2 הסוגים האפשריים... הוא סיאמי