ועוד ../images/Emo32.gif - הפעם מוכר וידוע ומצחיק
"נקמה" מתוקה באימהות שלנו...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ מכתב לאימא האם נכנסת לחדרה של בתה, ורואה מכתב סגור על המיטה המיועד אליה. בתחושת בטן לא טובה, היא פותחת את המכתב ומתחילה לקרוא: אמא היקרה, אני מצטערת להודיע לך על זה בצורה כזאת, אבל עזבתי את הבית והצטרפתי לחבר שלי ואנחנו עוברים לגור ביחד. ממש התאהבתי בכל תכשיטי הפירסינג שלו ובכתובות הקעקע שעליו וגם באופנוע הגדול שלו. אני בהריון ואחמד אמר לי שאנחנו נהיה מאוד שמחים בבקתה שלו ביער, לא רחוק מההורים שלו. הוא רוצה עוד הרבה ילדים ממני וזה גם אחד החלומות שלי. למדתי כי מריחואנה לא מזיקה, ואנחנו נגדל ליד הבקתה שלו גם בשבילינו וגם בשביל החברים שלו, והם יתנו לנו בתמורה את הקוקאין והאכסטזי שאנחנו צורכים. בינתיים אנחנו מתפללים שימצאו סוף-סוף תרופה לאיידס, כדי שאחמד ירגיש טוב יותר, הוא ראוי לכך. אל תדאגי אמא, אני כבר בת 15 ואני יודעת איך לדאוג לעצמי. אני אבוא לבקר אותך מדי פעם, כאשר אחמד ירשה לי, כדי שתכירי את הנכד שלך. הבת שלך, נורית נ"ב: - אמא, כל זה לא נכון. אני אצל דיקלה הבת של השכנה. רק רציתי להראות לך שיש דברים יותר גרועים בחיים מהתעודה שלי שנמצאת במגירה של השולחן... אני אוהבת אותך! - תתקשרי להודיע מתי זה בטוח שאני אחזור הביתה.
"נקמה" מתוקה באימהות שלנו...