ועוד שאלה לכל אלו שהתחתנו בקיץ

*מור

New member
ועוד שאלה לכל אלו שהתחתנו בקיץ

בחודש אוגוסט,האם התחתנתם לקראת סוף החודש מתוך התחשבות באנשים שבעצם היה סיכוי שיהיו בחופשה בחו"ל ויתכן והם לא היו מגיעים או שלא התחשבתם בענין ובכלל לא התחתנתם בסוף החודש
סילחו לי על השאלה המוזרה.

shelycat

New member
זה לא מוזר...

אני התחתנתי בתחילת אוגוסט (8-8-01) אבל מבחינתי כל אלו שלא הגיעו הייו פלוס בשבילי נכון חברה טובה שלי לא הגיעה אבל גם לא הייתה לי חתונה של 800 איש כמו שאבא שלי תיכנן שמבחינתי זה דבר טוב, לכל אלה שלא הגיעו ו/או לא הוזמנו אבא שלי עשה "שתייה"/הרמת כוסית בעבודה. אז לסיכום אצלי זה היה שיקול לחיוב התאריך אבל בת`כלס התחתנו בתאריך שהתחתנו כי בתווח של השבועיים האלו (השבועיים הראשונים של אוגוסט) היה הזמן היחיד שיכולנו להרשות לעצמנו מבחינת לו"ז, הקדמנו בשבוע כדי להתחשב בהורים בעיניני כל היוצאים לחופשה מרוכזת מהעבודה של אבא שלי (למרות שעדיים היו הרבה הברזות כי חלק עשה "גשר" אל תוך החופשה).

dorlim

New member
אמנם אני לא משתייכת לקבוצה שהגדרת

ובכל זאת.... לדעתי, בחירת התאריך צריכה להיות פונקציה של דברים שחשובים לך ושמשפיעים עלייך (ועל בן זוגך, כמובן). בסופו של דבר מי שחשוב לו להתשתתף בחתונה שלכם יבוא גם אם תקבעו תאריך "לא נוח". וחוץ מזה - תמיד יש אנשים שתאריך מסוים לא נוח להם....נראה אותך מוצאת את התאריך האידיאלי שיתאים לכל האורחים שלכם

הילית*

New member
אנחנו בכלל לא חשבנו על זה

ואצלנו מס´ האוחרים שנעדרו בגלל חו"ל דומה למס´ האוחרים שנעדרו בגלל סיבות אחרות- לידה קרוב לחתונה שלנו, מחלת ילד וכד´

למעלה