ועוד שאלה לאלה שאין להם רכב

גיש

New member
ועוד שאלה לאלה שאין להם רכב

מה עושים בגשם ממש חזק ? בכל זאת נוסעים?

vmax*

New member
נוסעים..../images/Emo61.gif

ומתמגנים בחליפה ראויה וחסינת גשם...מורידים מהירות...וחושבים על הכינרת!! פחחח

איתן כ.

New member
תשובה ממישהו שיש לו רכב-בכ"ז דו"ג

בימים של גשם הפקקים הם רק גרועים יותר. חוץ מהגשמים הראשונים ששוטפים את הג´יפה מהכביש - אין ממש סכנה מוגברת בגשם - אם אתה זוכר לקחת יותר מרחק בטחון מהמכוניות מסביב. גם אין צורך לרוץ לקנות ציוד בהרבה כסף. בהנחה שיש לך מעיל קורדורה, כפפות ונעליים דוחות מים (כמו ה"רוקפורט" שלי שגם נראות אלגנטיות כשהמכנסיים מעליהן וגם משאירות את הגרביים יבשות לחלוטין) - מספיק מכנסיים נגד גשם ותגיע לכל פגישה בזמן ויבש. איתן טוב, עכשיו אגלה את האמת למה דו"ג בגשם: הסיבה האמיתית היא שאני מתעצל לשטוף את האוטו יותר מפעם בחורף ולכן אני לא רוצה לנסוע בו בגשם

ofnik

New member
עזוב אותך- אנחנו יודעים שבאוטו שלך

גם עם חליפת גשם ונעליים אטימות- לא יעזור לך -הקבריולט תהפוך לאמבטיה

איתן כ.

New member
../images/Emo32.gif זה לא קבריולט ../images/Emo123.gif

אוף טופיק להרחבת הידע במסגרת "דע את האויב": קבריולט - גרסה פתוחה של מכונית סגורה שחתכו לה את הגג והוסיפו חיזוקים ומשקל בצדדים (לדוגמא: ב.מ.וו. 320 , פז´ו 306). קבריולטים נהוגות לרוב בידי ערסים צעירים או כוסיות מזדקנות ולכן מסוכנות לדו גלגליים בסביבה. רודסטר - מכונית ספורט דו מושבית שתוכננה מלכתחילה ללא גג. רודסטרים נהוגות לרוב ביד אופנוענים לשעבר, לעתיד , אופנוענים בנפשם או קטנוענים בהווה
ןלכן ידידותיים לדו גלגליים בסביבה.

ofnik

New member
ועדיין יהפכו לאמבטיה בגשם../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

רק על עצמי לספר ידעתי...../images/Emo9.gif

אני נוסעת גם בגשם...ולמרות שעל אחרי חוויית הברד שחוויתי לפני חודש וחצי, אני לא ממש ממליצה, אני יכולה להגיד שגם הנסיעה בגשם היא חוויה מיוחדת. כמובן שחשוב להיות ממוגנים ולהתלבש בצורה הנכונה...אחרת זה מבאס להסתובב כל היום עם בגדים רטובים. מניסיון!
העוגייה המתוקה.

איתן כ.

New member
זהו, שאין שום סיבה להסתובב כל היום

עם בגדים רטובים. אני חוזר: מספיקות לי מכנסי הגשם שתמיד מתחת למושב (ואם אני עם מעיל עור ולא עם מעיל קורדורה אז אני משתמש גם בחלק העליון של חליפת הגשם) כדי להישאר עם בגדים יבשים ומגוהצים כל היום. איתן וכן, יש הנאה ברכיבה בגשם - אני לפחות נהנה מהנסיעה על כביש רטוב שמזכירה לי רכיבת שטח ומרעש מטח הגשם על הקסדה. הכי מבאס זה ללבוש חליפת גשם כשהגשם מפסיק מייד אחר כך.

M.Z

New member
כבעל רכב ואופנוע - גם בימי הגשם

הנוראיים ביותר - עדיין רוכב ולא נוהג. במיוחד בימים הגשומים ביותר הפקקים גרועים פי 10 מביום רגיל. מה עושים? רוכבים לאט, לוקחים עוד 10 דקות בחשבון הנסיעה. מגיעים לעבודה עם ספייר בגדים (למרות שחליפה טובה וערדליים חוסכים את הנושא), מקסימום כפפות רטובות שיושבות על המזגן כל היום ומתייבשות. זה לא כזה נורא. אה כן- לוקחים פלאג ספייר למי שיש רק אחד, למידה שירטב וישרף (מנסיון)

JonnyBoy

New member
נוסעים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מה פתאום../images/Emo35.gif

שטים
ובאדיבות מע"צ גם צוללים מדי פעם וגולשים על מעברי חצייה מזדמנים (ושאר סימונים). הרי יש מכסה של 600 הרוגים בשנה שצריך למלא, לא?

למעלה