ועוד קצת טיפים לעוגת גבינה

droli

New member
ועוד קצת טיפים לעוגת גבינה

1 לשמן טוב את התבנית 2 10 דקות ראשונות חום גבוה, אח"כ להוריד ל-170-180 מעלות. 3 אם אחרי 10 דקות לא תפחה העוגה, לפתוח את התנור ולהוציא את העוגה, ולשחרר אותה מהדפנות-ולהחזיר לאפיה. 4 רצוי להשתמש בגבינה 5%. ואין צורך לנקז נוזלים. 5 זמן אפיה 40-50 דקות. 6 לאפות על שלב אחד מעל רצפת התנור. 7 גם אם נגמר זמן האפיה,והעוגה עדיין מתנדנדת ונוזלית לכבות את התנור. העוגה תתיצב אח"כ. מיכל
 
למעלה